1 مگ؟دوربین n97 من که پنج هست عکساش 1 و نیم مگه![]()
1 مگ؟دوربین n97 من که پنج هست عکساش 1 و نیم مگه![]()
دوست عزیز عکساش معمولا کوچیکه سایزش . من توضیح دادم. یه سری میگن این اختصاصی خود نوکیاست ویژگی دوربین و عکس و زیپ کردنشه و از این حرفا . که خب اگه عکسا رو کم حجم میکنه پس چرا عکس 4 مگی هم میگیریم ما . دلیلش اینه نوکیا عکسا رو مات تر میگیره وضوح رنگیش اینقدری نیست که عکسا رو بزنه بالای پنج شیش مگه. وگرنه دوربین 12 مگا پیکسلی عکساش حدودی باید 3-6 مگ باشه که نوکیا معمولا 1 الی 4 مگ هسش
من این گوشی رو ندارم ولی اینجور که شماها میگین کیفیت عکسش پایینه به نظر من مشکلش نرم افزاریه و با یه آپدیت درست میشه چون سخت افزارش که درسته فقط باید بهینه سازی بشه چون اگه خود دوربین مشکل داشت فیلم رو با کیفیت عالی نمیگرفت
غصه نخورین ایشالا با آپدیت درست میشه فعلا منتظر آنا باشین ببینین چی میشه![]()
چه كسي گفته دوربين اين گوشي مشكل داره ؟ دوربين N8 به جرات ميشه گفت در زمينه عكاسي بهترينه در بازار.
كسي كه عكس ميندازه بايد وش عكاسي صحيح رو بلد باشه و اگه بتونه دوربين رو به صورت دستي تنظيم كنه ؛ مي تونه از كيفيت بالاش نهايت استفاده رو بكنه.
معمولا حجم عکس ها حدود 2 مگ هست
و دلیلش هم فشرده شدن عکس ها توسط برنامه گوشی هست
اگه از برنامه خود گوشی استفاده نکنین و از برنامه های دیگه مثله HDR استفاده کنین حجم عکس ها تا 10 مگ هم میرسه
در ضمن حجم ربطی به کیفیت نداره
اگه اینجوری در نظر بگیرین دیتا ریت ضبط فیلم ان 8 ، حدود 10000 kbps هست که این عدد در هندی کم های full HD حدود نصف یعنی 5000 هست
من ولی نظر شخصیم اینه که در عکس برداری اون صلابت 12 رو نداره اما در فیلمبرداری خیلی خوبه . در عکس برداری هم بلد بودن و این حرفا دیگه شوخیه خدایی . الان همه عکاسی بلد هستن . من به شخصه با سه مدل دوربین دیجیتال 7 و 12 و 14 مگا پیکسلی و با گوشی های c6 ; k750; n72;n70;n73;k770و یه مدل سامسونگ کشویی سه مگا پیکسل که اسمشو یادم نیست عکس گرفتم و در واقع صدها عکس گرفتم از هرکدومشون . حالا من عکس بلد نیستم بگیرم این یه حرفیه .ضمن اینکه من اگه بگم چیزی حدود 1000 صفحه پرینت از عکس این دوربینا گرفتم هم غلو نکردم و در واقع گرفتم.
ضمن اینکه گزینه های نوکیا در عکاسی عملا فرق خاصی نداره. مثلا وضوح رو ببری اخر زیاد فرق خاصی نمیکنه. اما گوشی های دیگه خییل روی تنظیمات حساس هستن. سونی اریکسونا دقیقا یه مقداری دست بزنی تنظیمات نور رو عکس گوشی زیرو رو میشه .
جالب اینکه اکثرا هم چه گوشی چه دوربین وقتی کیفیت رو میبرن روی آخرین مگا پیکسل در بقیه ی موارد تنظیما ت رو خودکار میذارن . دیگه قلق خیلی خاصی نمیخواد من احساس کنم بلد نباشم و دوستان بلد باشن .
من به شخصه معتقدم مات تر تصویرو میگیره نسبت به بقیه ی دوربینای دیگه و یه مقداری کیفیتش به 12 نمیخوره .اما فیلم برداریش عالیه کاش فیلمبرداریش نور هم داشت. البته 25 فریم فیلمبداری یه خرده اذیت میکنه فیلم یه کم شل میشه که قراره آپدیت انا مثکه 30 فریمش بکنه حل بشه .
اون دوستمون هم گفت آپدیت بیاد عکاسی بهتر میشه هم راست گفت بنده خدا. قراره با آپدیت آنا و بل قسمت تنظیمات عکاسی و فیلمبداری هم تغییراتی بکنه که خب ما استقبال میکنیم. لابد یه سری مشکلاتی بود که میخواد تغییر بکنه بهتر از این بشه دیگه .
bit rateدقیقش 7.5Mbps هست برای بالاترین کیفیت HD.
اقا اگه انمكان داره اين فايل رو دان كنيد ببينيد گوشي پخش ميكنه يه تيكه از فيلم اواتاره كه صداش دالبي هست حجم ش هم هفت مگه كمتر از اين نتونستم بكنم يه بامرام پيدا شه اينو تست كنه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی نداشت:
![]()
بیخیال بابا
صداش رو هم پخش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)