من کریشن مستر نصب کردم ولی پیغام MICROSFT .NET FREWORK 3.5میده برتامشم تصب کردم ویندوزم ویسا هست یکی راهنمایی کنه
من کریشن مستر نصب کردم ولی پیغام MICROSFT .NET FREWORK 3.5میده برتامشم تصب کردم ویندوزم ویسا هست یکی راهنمایی کنه
خوب اگه این پیغام رو میده مطمئنا شما Microsoft.Net Framework 3.5 روی سیستمتون نصب نیست
کریشن مستر رو پاک کنید
و دوباره Microsoft.Net Framework 3.5 رو نصب کنید
بعد اقدام به نصب کریشن مستر 11 کنین
سلام
نه بهزاد جان ایشون باید این برنامه رو از طریق administrator که پایین عکسشو گذاشتم اجرا کنه . توی 7 بعضی برنامه ها باید از این طریق اجرا بشه .
راستی بهزاد نیومدی گیم رنجر آنلاین بزنیم ! هر شب خیلی از بچه ها میان اونجا بعضی از بچه ها انصافا قشنگ بازی میکنن . با یک اینترنت 128 راحت میشه بازی کرد .
سلام.
میشه یکم در مورد این بازی بهم توضیح بدید؟
من تازه فیفا نصب کردم.قبلاً فیفا 8 بازی کردم دیگه تا الان فیفا بازی نکردم.
میشه یکم در مورد بخشهایی که داره توضیح بدید؟
و اینکه تکنیکهاش چجوریه؟
کلاً هرچی نیاز هست بدونم ممنون میشم بگید.
من میخوام با نرم افزار game ranger فیفا بازی کنم اما وقتی join میکنم تو بازی تو free area یک دفعه هنگ میکنه تا میاد ،فکر کنم چون patch ندارم اینجوریه ، چجوری میتونم پچ نصب کنم ؟
چون باید اورجینال باشه بازی تا پچ بتونی نصب کنی؟
چه کار باید آنلاین بازی کنم؟
سلام
شماها که بازی فیفا رو نصب کردید ودارید راحت بازی می کنید. ما رو هم کمک کنید تا این بازی رو راحت بازی کنیم همش لگ میندازه.پچ 1.1 رو هم نصب کردم بازم اینجوریه سیستمم هم خوبه رم 4 گیگ سپیو اینتل 3 ویندوزم سون 32 بیتی کارت گرافیک نویدیا جدیدترین درایورش رو هم نصب کردم .بعضی وقتها خیلی خوب کار میکنه بیشتر وقتها خرابه.یعنی شماها با این لگ زدن کنار اومدین. یا این مشکلو ندارین؟ با تشکر
سلام،
شما جزئيات بازي رو بيار پايين ببين بازم لگ ميندازه؟
من رو اين سيستم داغون بدون لگ بازي رو اجرا مي كنم:
win xp sp3, pentium dual e2160 1.8 ghz, 2g ram, 256 nvidia 7300 gs
البته بازي رو اين جوري تنظيمش كردم:
![]()
سلام دوستان. مسی به خاطر قدرت بدنی پایینی که داره حتی بعضی اوقات تو استپ توپ هم مشکل داره . چطور میشه قدرت بندیشو به حد قابل قبولی رسوند میشه دستی انجامش داد یا نرم افزار می خواد . ممنون. تو قسمت ادیت خود فیفا فقط میشه کمکش کرد.
Last edited by papillon11; 17-02-2011 at 12:13.
سلام به دوستان و فیفا بازان خفن!
آقا ما توی این MANAGER MODE هرکاری میکنیم وسطهای فصل اخراجم میکنن!!! چه کنیم آخه؟!
درضمن پچ آخری رو هم نسب کردم
ببین دوست عزیز من که راحت د فصل رو انجام دادم شاید بخاطر این باشه که بازی های زیادی رو میبازی مثلا" شما منچستر رو برداری و هی ببازی زود مدیریت شمارو اخراج میکنن ولی که تو یه تیم ضعیف باشی اینطوری نیست
شما اگه میخوای قدرت بدنی رو افزایش بدی دو راه داری یکیش اینه که بری از ایتم های دیگه کم کنی فرضا" شوت بلندش رو سه تا بیاری پایین و اون سه تا رو به قدرت بدنی اخصتصاص بدی یعنی از ایکی کم کنی و به یکی بدی همین یا روش دیگه استفاده از نرم افزار های جانبی هست که با اون بری تو دیتابایس های بازی و اونو مستقیم تغییر بدیسلام دوستان. مسی به خاطر قدرت بدنی پایینی که داره حتی بعضی اوقات تو استپ توپ هم مشکل داره . چطور میشه قدرت بندیشو به حد قابل قبولی رسوند میشه دستی انجامش داد یا نرم افزار می خواد . ممنون. تو قسمت ادیت خود فیفا فقط میشه کمکش کرد.
فیفا 11 نصبت به فیفا 08 و 09 10 فرق کرده به لحاظ گرافیک و گیم پلی بقول دوستان فیفا 11 نسخه کنسولی فیفا 10 هستش تو بازی میری بجای بخش تمرینات یه مود ارنا مثل کنسول ها کذاشتن که میتونی اونجا تمرین منی و برای خود ت تاکتیمک شخصی واسه کرنر زدن و ضربات ایستگاهی برنامه ریزی کنی وارد بازی میش بازی دوستان و در بخش گیم مد هم منیجر مد معروف که همه میشناسنش و بخش دوم be a pro تبدیل شدن به ستاره مثل bal پی اس و در اخرش تورنمنت های متعددی داره و بخشی به نام virtual pro داره که شما دراین جا بازیکن خودتون رو میسازید و اگر نسخه اورجینال رو داشته باشید میتونید برنامه گیم فیس رو دان کنید و فیس خودتون رو وارد بازی کنید و از بازی کردن در هر مدی یا بخش از بازی توست همین بازیکنی که در virual pro ردست کردید انجام و پیشرفت کنید و در اخر هم my fifa و گزینه ای دیگر که قطعا باهاش اشنا هستیدسلام.
میشه یکم در مورد این بازی بهم توضیح بدید؟
من تازه فیفا نصب کردم.قبلاً فیفا 8 بازی کردم دیگه تا الان فیفا بازی نکردم.
میشه یکم در مورد بخشهایی که داره توضیح بدید؟
و اینکه تکنیکهاش چجوریه؟
کلاً هرچی نیاز هست بدونم ممنون میشم بگید.
امیدوارم موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)