تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 190 از 386 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان. می خواستم نظرتون رو در مورد ال 90 در مقایسه با 405 و سمند و ریو و ماشین های اون رنج قیمتی از نظر فضای مناسبش بدونم. مخصوصا اینکه ما 5 نفریم.تو همین روز ها به امید خدا قصد خرید داریم.
    ممنون.

در آغاز فعالیت jamesbond1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با جزئیات کاری ندارم ما هم یه تندر e2معمولی داریم نه یه بار وسط راه ما رو گذاشته نه چیزی ماشین کلا با حالیه در ضمن هر چی هم باشه مثل 405 بیست سال نیست که داره تو ایران تولید میشه خوبه بهترین گزینه برای یه خودرو با قیمت 15 میلیونه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. می خواستم نظرتون رو در مورد ال 90 در مقایسه با 405 و سمند و ریو و ماشین های اون رنج قیمتی از نظر فضای مناسبش بدونم. مخصوصا اینکه ما 5 نفریم.تو همین روز ها به امید خدا قصد خرید داریم.
    ممنون.
    سلام دوست من
    خیالتون راحت.تندر از نظر فضای داخل هیچ کم و کسری نداره.و به 5 تا مرد بزرگ به راحتی توش جا میشند.به خصوص اگه قدتون بلند باشه خیلی راحت تره.بنده باقد 185 نمیتونم پشت 405 راحت بنشینم.چون سرم با سقف فاصله ای نداره.ولی تندر این گونه نیست و فکر کنم تا 2 متر هم توش راحت باشند

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

خودرو را با کارکرد 9400 کیلومتر بردم بازدید اولیه. روغن و فیلترها عوض شدند. با دستگاه دیاگ چک شد. آچار کشی شد. لنتها بازدید شدند. فیوز رادیو پخش که سوخته بود تعویض شد.
    کارت نارنجی دو ستاره هم داشتم. اما پنجاه هزار تومان از من گرفتند. حرومشون بشه

5. 2 کاربر از shalineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از همین چادر های شمعی که ضداب هم هست بگیر خیلی سبکه جمع کردنشم راحته . والا تو تهران که قیمتش 15 تومن هست حالا شما تو شهر خودت برو دنبالش هر سایزی که داشت اندازه ماشینت بود بگیر
    در مورد لاستیک هم من خودم با 205 عوض کردم هم تو نرمی تاثیر داشته و هم تو هندلینگ از نظر زیبایی هم تا حالا چند دفعه تو خیابون ازم پرسیدن لاستیک هات را عوض کردی .
    چون 205 تپل تره حتی بعضی ها فکر کردن ارتفاع زدم

7. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ممنون.
    از نظر فضا كه L90 واقعا عاليه. علاوه بر 5 نفري كه آقا حسين گفتند 5 نفر هم تو صندوق عقبش جا ميشند! به نظر من كه 405 را كلا فراموش كن. بين ريو و L90 و سمن LX يكي را انتخاب كن.
    چون تعدادتون هم زياده يك ماشيني بايد انتخاب كني كه موتورش قوي باشه كه با كولر و تو سربالايي ها كم نياره.

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

از همین چادر های شمعی که ضداب هم هست بگیر خیلی سبکه جمع کردنشم راحته . والا تو تهران که قیمتش 15 تومن هست حالا شما تو شهر خودت برو دنبالش هر سایزی که داشت اندازه ماشینت بود بگیر
    در مورد لاستیک هم من خودم با 205 عوض کردم هم تو نرمی تاثیر داشته و هم تو هندلینگ از نظر زیبایی هم تا حالا چند دفعه تو خیابون ازم پرسیدن لاستیک هات را عوض کردی .
    چون 205 تپل تره حتی بعضی ها فکر کردن ارتفاع زدم
    منم حتما اين كار را مي كنم. ولي فعلا با همين لاستيكا ميسازم تا عمرشون تموم شه. بعد كه خواستم لاستيك عوض كنم 205 ميگيرم. چون الان اين لاستيكا را زير قيمت ازم برميدارند و يخورده برام سنگين در مياد.
    به هر حال ممنون دوست عزيز.

9. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم خودم زیرصفر لاستیک ها رو رد کردم خیلی هم زیر قیمت بر نمیدارن تا جایی که یادمه جفتی 8 تومن زیر قیمت برداشت که با کوموهو عوض کردم 210 تومن هم سر دادم

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

در مورد نظر دوستمون هم که میگفت تعوض لاستیک تاثیری نداره
    درسته معجزه نمیکنه ولی تاثیر خودش را داره

11. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

از نظر فضا كه L90 واقعا عاليه. علاوه بر 5 نفري كه آقا حسين گفتند 5 نفر هم تو صندوق عقبش جا ميشند! به نظر من كه 405 را كلا فراموش كن. بين ريو و L90 و سمن LX يكي را انتخاب كن.
    چون تعدادتون هم زياده يك ماشيني بايد انتخاب كني كه موتورش قوي باشه كه با كولر و تو سربالايي ها كم نياره.
    .
    دوست من
    در مورد ریو و 405
    زمانی باید 405 رو بیخیال میشدیم که چهره تکراری- موتور پر مصرف و کم بازده و ایمنی نامناسبی داشت
    ابتدا ترمز ABS رو اضافه کردن و بعد ایربگ و بعد تریم داخل تمام 405 های GLX رو کرم رنگ زدن
    و مهمترین عامل که باعث شد ریو رو جا بزاره نصب موتور TU5 بود که فوق العاده اثر مثبتی روی عملکرد این خودرو و سپس چند برابر شدن طرفداران 405 که از موتورش واقعا ناراضی بودن.

الان پژو 405 GLX با موتور TU5 مدل های 90 که دارای ایربگ هم هستن
    از هر نظر که فکرش رو بکنید از ریو برتر هست به غیر از یه مورد اونم طراحی ریو هست
    که به مراتب خودروی جدیدتری جلوه میکنه.
    طبق آخرین خبر از بخش فروش یکی از معتبرترین نمایندگی های ایران خودرو ظرف 2 هفته گذشته
    آمار فروش 405 خیلی افزایش پیدا کرده.

موفق باشید

13. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ممنون.
    ببین ریو که خوب حذف میشه با تجه به خواستتون
    در مورد 405 اگر قراره با موتور xu7 یا همون 1800 قدیمی در نظر بگیرم خوب ال90 قطعا سرتره
    اما با این موتور tu5 و ایربک و abs فرق فکوله قضیش هم داخلش قشنگ تر از ال90(تو کرمو میگم)هم هندلینگش بیتره مصرفشم خیلی کم از ال90 بالاتره و البته شتابشم مناسبه کلا ماشین خیلی خوبیه
    سمندم با موتور ef7 خوبه حالا دیگه خودتون باید انتخاب کنید
    در مورد لاستیک205 و هندلینگ بیتر درسته تاثیر داره ولی بازم هندلینگ ماشین مناسب نیست(قبلا اگه کسی از ال90 بد میگفت با 4 تا استخون دستم مواجه میشد)

15. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منظورتون فیلتر کولره دیگه؟؟؟
    فیلتر داره.وفیلترشم فلزی هست و نیازی به تعویض ندارم.من خودم این رو تو یه بخش نامه از رنو پارس خوندم.
    مرسی. یعنی کثیف نمیشه؟، بهش ذرات گرد و غبار بچسبه؟ آخه فیـلتر ذرات رو جذب میکنه به خودش دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •