تهران مرکز مخابراتی نبوت (سرعت شبانه)
فوق العاده افتضاح سرعت 20-25 واقعا افتضاح
اگه اینجور ادامه پیدا بکنه دیگه باید با صبا خداحافظی کرد...امیدوارم درست بشه الن 1 ماهی می شه که اینجوره
تهران مرکز مخابراتی نبوت (سرعت شبانه)
فوق العاده افتضاح سرعت 20-25 واقعا افتضاح
اگه اینجور ادامه پیدا بکنه دیگه باید با صبا خداحافظی کرد...امیدوارم درست بشه الن 1 ماهی می شه که اینجوره
بابا ول کنین این صبانت رو. برین مخابرات بگیرین. هم بسیار ارزون تره هم نامحدوده. شبانه روز بذارین دانلود شه. دیگه هم نمیخواد 3 صبح تا 7 صبح بیدار بمونین. من که منتظرم پورت خالی داشته باشن که ثبت نام کنم چون الان منطقه ما ( پیروزی-تهران ) پورت خالی نداره. فعلا صبانت دارم تا ببینم که پورت خالی داره مخابرات.
با سلام
دوستان یهسوال دارم این صبا نت سرعت دو مگ رو زدا سه ماه 6 گیگ ترافیک 54 هزار تومان به نظرتون خوبه سرعت شبانه که افت نداره؟ و اصلا چرا قیمتش با بقیه فرق داره .. کمتره چرا؟؟!!!![]()
اکانتتون چنده؟128 که نیست؟اگه باشه که خیلی شما مشهدیا بهتون خوب میرسن.
دیشب برای من 200 مگ دانلود شده بود ( البته نمیدونم سرعت چقدر بود و کی PC خاموش شده بود لینکش هم خارجی بود ، از سایت NFS )
شبهای قبل من 100 مگ هم به زور دانلود میکردم
اکانتم هم 1مگ 6 گیگ هست 45 تومن
شهرک غرب مشهد
خدایا عاقبت اینترنت شبانه را به خیر بفرما
آمیــــــــــــــــــــــ ن
پ.ن :
فعلا که هیچ کدوم با هم فرقی ندارن
128 تا 2 مگ همه شبیه هم هستن.
Last edited by virus2009; 28-11-2010 at 15:03.
به مشهد خوب میرسن؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اواز دهل شنیدن از دور خوش است
خونه این دوستمون هم میلان پشت خونه ماست
و من سرعتم شبانه از 25-30 بالاتر نرفته
ببخشیدا
دلت خوشه
گرفتم بعد ۱ هفته رفتم پس دادم
هر ۱ دقیقه قطع می شد
شما هر جور دلت میخواد اسمشو بزار فقط دور اینترنت ADSL رو فراموش کن که اصلا با هم همخونی ندارن
چرا اخيرا اينقدر قطعي زياد شده؟
این صبا نت خیلی داغون شده جدیدا
ما یک دوستی داشتیم 128 داشت 90 تا دانلود می کرد ولی الان سرعتش روی 9 - 12 می چرخه .
ما الان با سرعت 38 تا شبی 600 الی 700 مگ دانلود می کنیم این بنده خدا فکر کنم شبی 50 مگ دانلود داشته باشه !!!![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)