تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 190 از 515 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خبر مهم دیروز هم این بود که میزان تاثیر سوابق تحصیلی به 25 درصد رسید و به جای معدل این بار نمراتدروس نهایی دربیرستان در کنکور تاثیر داده خواهند شد. البته از روش و چگونگیش حرفی نزد. مثل اینکه امسال 25 درصد هست.. سال بعدی 50 ... بعدیش 75 و در نهایت سال 93 کنکوری در کار نخواهد بود و 100 درصد با سوابق تحصیلی گزینش انجام میشه. ضمنا پیش دانشگاهی هم تاثیری نداره.

این عادلانه نیست امتحانی که داده شده بعدا واسش ارزش گذاری کنن اومدیمو میگفتن 70% کی میتونه بگه نه؟
    به هر حال کاریه که شده کار ما از همیشه سخت تره

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان میتونید بگید شما چطور برنامه ریزی میکنید من اینجا تو دهات بزرگ اهواز زندگی میکنم اینجا اصلا مشاور خوب گیر نمیاد رفتم دنبال مشاوره خوب بقول خودشون از تهران میگه هفته ای 30 دقیقه اونم 30 تومن یعنی دقیقه ای 1000 تومن پوله سلام علیکم ازت میگیرن رفتم یه مشاور گیر اوردم جلسه ای 2 ساعت 8 تومن یه 2 هفته ای هست زنگ میزنم ور نمیداره یعنی پیچوندمون اونم بد جوری خدا بپیچونتش کلا این بازار کنکور عجب جایی شده برا کلاه برداری به هر حال حالا خودم میخوام برنامه ریزی کنم چیکار کنم از کجا شروع کنم کتاب چی میخواد کسی اگه ادرسه لینکی داره بذاره این یه خواهش عاجزانستتتتتتتتتت
    برای کتاب درسی که مراجعه کنید به تاپیک کتاب اونجا بچه ها راهنماییت میکنن. در مورد مشاوره هم من این کتاب رو بهت پیشنهاد میدم . نویسندشم یه سایت داره ولی آدرسش رو یادم نیست:

كنكورت را قورت بده
    موضوع : برنامه ريزي تحصيلي - موفقيت تحصيلي - مطالعات و فراگيري بهينه
    دراین کتاب اموزش ازروش ها و تکنیک های دانش اموزان موفق استفاده شده وهمچینین امکانی فراهم شده که دانش اموزان بتوانند خودرا درمواردگوناگون ارزیابی کنندودیگر اینکه عادتهای مطالعه خود رابشناسندواز وقت خود به خوبی استفاده نمایندونیز این کتاب به شما درموارد انتخاب معلم ، انتخاب کتاب کمک اموزشی خوب ، انتخاب رشته وحتی تغذیه درست خواب واستراحت خوب برای یک دانش آموز را بیان نموده است
    مولف : بهروز فمي تفرشي

خودم مي توانم ... آموزش فنون برنامه ريزي + دفتر برنامه ريزي
    كتابي برای برنامه‌ریزی البته متفاوت از شیوه های رایج
    این کتاب به شما برنامه نمی‌دهد اما برنامه‌ریزی را به صورتی آسان یاد می دهد. این کتاب یک دفتر برنامه‌ریزی هم دارد که شما را اسیر جدول‌های زمانی نمی‌کندو ابزارهایی دارد که می توانید با آن‌ها کیفیت کارتان را کنترل کنید درس خواندنتان را جمع‌بندی کنید و هر عاملی مانند خواب و کلاس و تلویزیون و ... را که روی درس خواندن‌تان موثر است کنترل می‌کند.خودم می توانم کتابی است که برنامه‌ریزی شما را متحول می‌کند
    نويسنده : بهروز فمي تفرشي

3. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالاخره نفهمیدم حد به اون یکیا مربوط میشه یا نه یکی بگه دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

اگه پیش دانشگاهی تاپیر نداره پس چرا 4 تا درس رو نهایی کردن؟
    یعنی پیش دانشگاهی توی کنکور اصلا تاپیر نداره؟

بله مصاحبه مسئول سازمان سنجش بود که خبرگذاری های معتبر هم گذاشتن..میتونی بری پیک سنجش رو هم بخری و خودت ببینی.. امتحان های پیش دانشگاهی هم واسه خنده و دورهمی نهایی شده . خودشون گفتن هیچ تاثیری نداره امسال..ولی بعید نیست بخوان سال بعدی تاثیر بدن... واسه همین دیگه باید امسال خودتون رو وارد دانشگاه بکنید..چون با نمره های پایین.. و اوضاع نه چندان خوب.. شانس زیادی نخواهید داشت

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

بالاخره نفهمیدم حد به اون یکیا مربوط میشه یا نه یکی بگه دیگه ؟
    سلام... اگه منظورت از اون یکیا دنباله و دستگاه اعداده باید بگم با حد میتونی سوالای دنباله رو جواب بدی البته اگه یکمی سر کلاسم گوش داده باشی چون یک سری مسائل مثل یکنوایی و قضایای خاصو باید بلد باشی ولی دستگاه اعداد فرق داره سوالاشم معمولاً از همسایگی ها و یا قضیه چند تا قضیه معروف تر (نامساوی مثلثی و اون قضیه که میگه اگه * بزرگتر مساوی صفر باشه و کمتر از اپسیلن اونوقت مقدارش براره صفره..) به هر حال دنباله مهم تره من گزینه 2 میرم و از بودجه بندی آزمونای کانون خبر ندارم ولی توی سری و دنباله هم مشابهت هایی وجود داره...
    هی... من که کلاً حالم گرفتست کاش بچه های مشهد که امسال کنکور دارنو تو این فروم میشناختم... خودم دو تا کلاس میرم . خودم دبیرا رو انتخاب کردم دیفرانسیل معتمدیان فیزیکم طالقانی (میتونستم با اسماعیلی مود و قاضی هم برم... ) راستش اینا تو مشهد خیلی معروفن و من بعد از هر کلاس کلی انرژی مثبت میگیرم... ولی جدیداً خودمو با بچه هایی که کلاس شیمی هم رفتن مقایسه میکنم میبینم از اونایی که یک زمانی ازشون بالاتر بودم ( شایدم بعضی وقتا دچار غرور وحشتناک میشدم و فخر میفروختم...) حالا از من سریع ترن ( با شکفته کلاس میرن __ دبیر شاخص شیمی در مشهد) واسه همین حالم وحشتناکه از اون طرف هم گزینه 2 هرچی سوال مزخرفه برمیداره تو آزموناش میده تو آزمونای قبلی هنوز دنباله بودیم اما سوالایی که داده بودو از توابع و دنباله ها میشد حل کرد یا دنباله هایی داده بود که به فصل 3 نزدیکی بیشتری داشت... خب اینا رو گفتم تا یکمی با دوستای گلم دردل کنم.با این حال یک چیزی هست که خیلی بهم روحیه میده ... آخر کتاب آموزش شیمی پیش مبتکران جمله قشنگی نوشته...اصالت حرکت مستقل از نتیجه .... بگذریم... باید برم بخوابم تا فردا ساعت 7:30 مدرسه باشم ( دو ساله صف مدرسه رو ندیدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

رئيس سازمان سنجش با اشاره به تاثير نمرات 10 درس در كنكور90، تصريح كرد:‌ البته پيشنهاد شده است كه معدل پيش‌دانشگاهي نيز در كنكور سال آينده تاثير داشته باشد كه اين موضوع بايد در كارگروه ماده 4 مطرح و مورد بررسي قرار گيرد.
    سرورالدين با اشاره به دريافت كد رهگيري توسط داوطلبان براي ثبت‌نام در آزمون سراسري اضافه كرد: براي اين‌كه همه داوطلباني كه در كنكور ثبت‌نام مي‌كنند داراي سوابق تحصيلي باشند قرار شده است كه قبل از ثبت نام كد رهگيري از وزارت آموزش و پرورش دريافت كنند و بر اساس آن كد در آزمون سراسري ثبت‌نام انجام دهند.
    خبر مهم دیروز هم این بود که میزان تاثیر سوابق تحصیلی به 25 درصد رسید و به جای معدل این بار نمراتدروس نهایی دربیرستان در کنکور تاثیر داده خواهند شد. البته از روش و چگونگیش حرفی نزد. مثل اینکه امسال 25 درصد هست.. سال بعدی 50 ... بعدیش 75 و در نهایت سال 93 کنکوری در کار نخواهد بود و 100 درصد با سوابق تحصیلی گزینش انجام میشه. ضمنا پیش دانشگاهی هم تاثیری نداره.
    این دو تا درباره تاثیر معدل با هم تناقض داره. اون گفته باید بررسی بشه پایینی گفته تاثیر نداره ضمنا تاریخ خبر اولی 6 آذر هست. منبع پایینی رو پیدا نکردم.

ضمنا با توجه به بالایی برای ثبت نام در کنکور باید هفت خوان رستم طی بشه.

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

سلام... اگه منظورت از اون یکیا دنباله و دستگاه اعداده باید بگم با حد میتونی سوالای دنباله رو جواب بدی البته اگه یکمی سر کلاسم گوش داده باشی چون یک سری مسائل مثل یکنوایی و قضایای خاصو باید بلد باشی ولی دستگاه اعداد فرق داره سوالاشم معمولاً از همسایگی ها و یا قضیه چند تا قضیه معروف تر (نامساوی مثلثی و اون قضیه که میگه اگه * بزرگتر مساوی صفر باشه و کمتر از اپسیلن اونوقت مقدارش براره صفره..) به هر حال دنباله مهم تره من گزینه 2 میرم و از بودجه بندی آزمونای کانون خبر ندارم ولی توی سری و دنباله هم مشابهت هایی وجود داره...
    هی... من که کلاً حالم گرفتست کاش بچه های مشهد که امسال کنکور دارنو تو این فروم میشناختم... خودم دو تا کلاس میرم . خودم دبیرا رو انتخاب کردم دیفرانسیل معتمدیان فیزیکم طالقانی (میتونستم با اسماعیلی مود و قاضی هم برم... ) راستش اینا تو مشهد خیلی معروفن و من بعد از هر کلاس کلی انرژی مثبت میگیرم... ولی جدیداً خودمو با بچه هایی که کلاس شیمی هم رفتن مقایسه میکنم میبینم از اونایی که یک زمانی ازشون بالاتر بودم ( شایدم بعضی وقتا دچار غرور وحشتناک میشدم و فخر میفروختم...) حالا از من سریع ترن ( با شکفته کلاس میرن __ دبیر شاخص شیمی در مشهد) واسه همین حالم وحشتناکه از اون طرف هم گزینه 2 هرچی سوال مزخرفه برمیداره تو آزموناش میده تو آزمونای قبلی هنوز دنباله بودیم اما سوالایی که داده بودو از توابع و دنباله ها میشد حل کرد یا دنباله هایی داده بود که به فصل 3 نزدیکی بیشتری داشت... خب اینا رو گفتم تا یکمی با دوستای گلم دردل کنم.با این حال یک چیزی هست که خیلی بهم روحیه میده ... آخر کتاب آموزش شیمی پیش مبتکران جمله قشنگی نوشته...اصالت حرکت مستقل از نتیجه .... بگذریم... باید برم بخوابم تا فردا ساعت 7:30 مدرسه باشم ( دو ساله صف مدرسه رو ندیدم)
    سلام همشهری!
    من رشتم تجربیه ولی با طالقانی و شکفته و اسماعیلی کلاس دارم هر سه تاشون خوبن.
    شما کدوم آموزشگاه با اینا کلاس داری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه امدم تو این قسمت از انجمن .من تراز این هفته یعنی 5 اذر رو اینجا میگذارم فقط مسخرم نکنید و راهنماییم کنید .
    اقا من این کارناممو چه جوری بذارم؟
    Last edited by omnia.2008; 30-11-2010 at 10:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جناب sheabeashegha دستت درد نکنه واقعا ممنون کمک بزرگی کردی شنیدم شما داروسازی میخونی جدا اگه میخونی میتونی بگی کتاب های شما چی بودن به خصوص فیزیک که هرچی میخونیم نمیفهمیم البته اینو بگم من درسم خیلی خوب بود ولی به دلیل وقفه های که افتاد یه نمه افت کردیم در ضمن شما مشاور داشتی یا خودت برنامه ریزی میکردی و اینکه شما تویه کدوم ازمون ثبت نام کرده بودی اگه جوابه مارو بدی خیلی خوشحال میشم

10. این کاربر از megadead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض كنكور تا سال 93 قطعا حذف مي‌شود

در كنكور سراسري امسال ميزان تاثير نمرات دانش‌آموزان در كنكور 25 درصد است/وزارت آموزش و پرورش بيشترين آمادگي را براي حذف كنكور و اجراي قانون دارد/طرح اصلاح ساختار آموزشي پيش‌بينياست براي حذف تدريجي كنكور.

ايلنا: وزير آموزش‌و‌پرورش در حاشيه گردهمايي سراسري معاونين آموزشي و متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ايلنا، با اشاره به اينكه كنكور سراسري قطعاً تا سال 93 حذف مي‌شود گفت: قانون حذف كنكور مستلزم تلاش تمامي مراجع آموزشي كشور است و در اين ميان وزارت آموزش و پرورش بيشترين آمادگي را براي حذف كنكور و اجراي قانون دارد چرا كه معتقديم كنكور سراسري و شكل نادرست اجراي آن در طول سالهاي‌ اخير صدمات زيادي را به تعليم و تربيت كشور وارد كرده است.
    حميدرضا حاجي‌بابايي با اشاره به اينكه در كنكور سراسري امسال ميزان تاثير نمرات دانش‌آموزان در كنكور 25 درصد است گفت: در حال حاضر با همكاري سازمان سنجش هر ساله در ميزان و نسبت تاثير نمرات در كنكور سراسري افزايش داريم كه اين امر باعث حذف تدريجي كنكور سراسري مي‌شود.
    وي افزود: حذف مقطع پيش‌دانشگاهي و اضافه شدن سال چهارم دبيرستان كه در طرح اصلاح ساختار آموزشي پيش‌بيني شده است مقدمه مناسب و صحيحي براي حذف تدريجي كنكور است و همه اينها طي سالهاي آينده اجرا مي‌شود تا دانش‌آموزان و خانواده‌هاي آنها دغدغه‌اي به نام كنكور نداشته باشند.
    وي در ادامه با اشاره به واگذاري آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي به وزارت علوم اظهار داشت: مجلس طي قانوني آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي را از آموزش و پرورش به وزارت علوم موافقت كرد كه اين امر باعث كوچك‌سازي بدنه آموزش و پرورش و واگذاري آموزش‌هاي عالي به مرجع اصلي خود در كشور شد.
    وي ادامه داد: آموزش و پرورش وزارتخانه‌اي براي تربيت دانش‌آموزان است نه دانش‌جويان بر همين اساس ما معتقديم كه بايد تمامي ظرفيت‌ها و زير ساخت‌هاي خود را صرف تربيت دانش‌آموزان كنيم كه البته اين امر باعث رشد و شكوفايي هرچه بيشتر نظام تعليم و تربيت كشور مي‌شود.
    وي در پايان تاكيد كرد: اميدواريم با واگذاري اين آموزشكده‌ها به وزارت علوم ديگر شاهد بروز مشكلاتي براي اين دانشجويان نباشيم.

پ.ن : البته این هیچ کارس باید سازمان سنجش اعلام کنه کاری به این نداشته باشین الکی استرس نگیرین
    پارسالم قرار بود بشه 30 درصد

12. 4 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

برای ریاضیات پایه چی بخونم که خوب باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •