منظورتون از راتر چیه ؟...نمی شناسم!....پشت دستگاه همچین چیزیه ؟!![]()
منظورتون از راتر چیه ؟...نمی شناسم!....پشت دستگاه همچین چیزیه ؟!![]()
دوست عزیز
منظور همان مودم است
سلام به همگی
من یه UA46C6900 ساخت مالزی خریداری شده از بانه دارم که فیرمور نسخه ی 1013 T-VAL6XDAAC رو داره. با روش معروف Dredkin تلویزیون رو -- کردم طوری که می شه تقریبا هر دستور لینوکس رو رو اون اجرا کرد. ولی دسترسی شل به تلویزیون ندارم. تمام روش هایی که به دسترسی شل منجر میشه مربوط به دستگاه هاییست که از فیرمور T-VALDEUC استفاده می کنن (UA46C6900 ساخته شده برا استرالیا هم از این فیرمور سود می بره). یه مشکل دیگه اینه که فیرمور دستگاه من نرم افزار ضبط برنامه رو نداره در نتیجه با فعال کردن PVR هم اتفاقی نمی افته. در حالی که فیرمور T-VALDEUC نرم افزار ضبط و کلی نرم افزارهای دیگه رو داره (این دو فیرمور رو جزء به جزء با هم مقایسه کرده ام).
و اما سوالات:
- آیا تفاوت سخت افزاری بین UA46C6900 من با UA46C6900 ساخته شده برا استرالیا و UE46C6900 اروپایی وجود داره؟
- آیا تفاوت سخت افزاری بین UA46C6900 ساخته شده برا استرالیا با UE46C6900 اروپایی وجود داره؟(به احتمال قریب به یقین جواب منفیه)
- آیا فیرمور T-VALDEUC رو میشه رو دستگاه من هم نصب کرد؟
- اگه من یه جوری T-VALDEUC رو به خورد دستگاه بدم و دستگاه درست کار نکنه و یا اصلا کار نکنه راهی برای بازیابی دستگاه هست؟
- کسی اطلاعاتی در مورد جزئیات فنی دستگاه ها از قبیل نوع دقیق پردازنده، مقدار رم و غیره داره؟
سایت samygo.tv منبع فوق العاده ای در این زمینه است ولی همه ی فعالان اروپایی و آمریکایی هستن و روی فیرمور های دیگه مطلب به درد بخوری ندیدم
متشکرم
دوست عزیز
بله مدل آسیایی با مدل اروپایی متفاوت است و مدلهای اروپای از خیلی لحاظ از مدلهای اروپایی آیتمها و سیستم آن بالا تر است
مدل اروپایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل آسیایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چیزی را که در سیستم شما از لحاظ سخت افزاری نگذاشتن نمی توانید با آبدیت فعال کنید.
ممنون از جواب سریعتون
درسته که بعضی امکانات مثل تیونر دیجیتال S و T باید به صورت سخت افزاری در سیستم موجود باشن ولی بعضی از امکانات سخت افزاری (مثل گیرنده ی دیجیتال) به صورت نرم افزاری غیر فعال میشن. در همین تلویزیون خود من هم با این که در لینک مشخصات نوشته که گیرنده ی دیجیتال داخلی نداره ولی من فعالش کردم و کار می کنه.
تا اونجایی که من می دونم داشتن و یا نداشتن امکانی چون ضبط محدودیتی نرم افزاریست. چرا که در بعضی از مدل های همین تلویزیون های سامسونگ با فعال کردن نرم افزاری PVR امکان ضبط فراهم میشه.
شما اطلاعات دقیق تر فنی از قطعاتی چون سی پی یو و رم این دستگاه ها دارین؟
معمولا نصب یک سیستم عامل نامناسب سبب ایجاد مشکل سخت افزاری نمیشه و علی الاصول باید راهی برای نصب سیستم عامل اصلی باشه، این طور نیست؟
دوست عزیز
اگر سیستم شما از فریموری استفاده کند که موجب خرابی آن شود نمی توان آن را به فریمور اولی برگرداند برای اینکار راه حل مشکل و استفاده از اینترفیس خاص و نرم افزار خودش را میطلبد.
اگه نهایتا چیزی در این زمینه دستگیرم شد همین جا توضیح میدم
ممنون از توجه و جواب هاتون
سلام دوستان.من ua40c7000wr 2 سال پیش بانه خریدم.در منو سرچ دیجیتال موجود هست ولی کانالی پیدا نمیکنه.ایا امکان رکورد کردن هم داره چون در ریموت کنترل که دکمه هاش موجود هست؟ایا مودم وایفای داخلی داره؟چون در مشخصاتش نوشته به صورت انتخابی.ممنون اگه راهنماییم کنید.
دوست عزیز
در سایت سامسونگ این تلویزیون قابلیت دیجیتال ندارد و در مورد ضبط کردن وقتی تلویزیونی دیجیتال نداشته باشد قاعدتا ضبط هم نمی تواند بکند بدلیل اینکه قابلیت ضبط فقط از کانالهای دیجیتال است . ولی اگر تلویزیون شما در ایران اسمبل شده باشد و این قابلیت را برایش گذاشته باشند ولی چون این را از بانه خریدید ممکن است نداشته باشد
با این حال شما می توانید از این مطلب استفاده کنید ولی بشرط اینکه آیتمهای را که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت می شود
دسترسی به منوی سرویساین کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:کد:info > menu > mute > powerدر تلویزیون های قدیمی تر:کد:mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
اینم سایت برای دیدن مشخصات
Last edited by matinpour; 08-11-2013 at 22:38.
سلام وعرض احترام میخواستم ببینم tvc7000 uawrxznتغییر اخرین ورژن نرم افزار چه چیزهایی عوض شده T_VALDAAC_1016و چیز اضافه شده و طبق دستور کانال یاب دیجیتال به خواهم فعال کنم بدون تغییر فارسی ساز میشه ممنون از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)