سلام
بازی تو کرج پیدا میشه ؟ دوستان همشهری اگه گرفتن می تونن راهنمایی کنن؟ الکس جان شما گرفتین؟
سلام
بازی تو کرج پیدا میشه ؟ دوستان همشهری اگه گرفتن می تونن راهنمایی کنن؟ الکس جان شما گرفتین؟
حسین حالا بذار این مورد حل بشه وگر نه من یکی نمی تونم با فیفا11 کنار بیام.سرعت بازی فوق العاده بالاست.باور کن بعضی مواقع وسط بازی شک میکنم سرعت بازی روی fast هستش.شده مثل فوتبالیستها.اگه تو نسخه اصلی همین جوری باشه باید دور فیفا11 بازی کردن رو روی مانیتور خط بکشم.نمی دونم والا اگه از بچه های همین فروم بپرسی 90 درصدشون میگن سرعت بازی باید کم باشه.حالا چرا بازیسازها اینقدر دوست دارن سرعت بازی بالا باشه من نمیدونم.........منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد![]()
همین یک اشتباه می تونه کل بازی رو زیر سوال ببره.دیگه پرو پاسینگ و پرسنالدی + معنی نداره چون همه چیز خیلی سریع اتفاق میفته و آدم نمیتونه تفاوتها رو حس کنه.
سرعت لعنتی بازی هر سال واسمون دردسر ساز میشه.اون از pes که پارسال جون به لبمون کرد اینم از بازی بی نقص فیفا11 که بخاطر همین مورد داره کل بازی رو خراب میکنه.فیفا 10 به مراتب سرعت کمتری نسبت به دمو فیفا11 داشت.
واقعا در عجبم چرا اینا اینقدر روی این مورد خساست به خرج میدن.یعنی نمیتونن یه سرعت کم برای بازی تعریف کنن؟
من حاضرم همه ویزگیهای جدید فیفا11 نباشه ولی سرعت بازی کمتر بشه.
اینکه روی مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv هست به هیچ وجه دلیل قانع کننده ایی نیست.اینا باید فکر همه جاشو می کردن و مشکل از جانب ما نیست.
باور کنید حتی یک فوتبال واقعی روی دور تند هیچ جذابیتی نداره.
امین جان , سازندگان بازی امسال سرعت بازیو نسبت به نسخه قبل کمتر کردن . و این کار از طریق کاهش سرعت و شتاب 4-5 تا آیتم بازی صورت گرفته . چند هفته پیش مواردشو توی تاپیک گذاشته بودم . پترسن میگفت حتی نسخه جام جهانی هم از نسخه 10 سرعتش کمتر بوده .
اما ظاهرا اینا سرعت بازیو بر اساس استانداردهای تلویزیونها تنظیم میکنن نه مانیتور . من میگم همین بازی و همینطور نسخه 10 رو توی دو تا تلویزیون مختلف امتحان کردم روی حالت slow بقدری سرعت بازی کم بود که واقعا حوصله منو به سر برده بود واقعا بازی کند و آهسته اجرا میشد .
به نظر من ما بجای مایوس شدن باید دنبال راه حلی برای این بگردیم که تنظیمات مانتیور رو به فرم تنظیمات تلویزیون در بیاریم .
علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون شدیدا کمتر از مانتیوره ممکنه کابهای استفاده شده در تلویزیون باشه یا مثلا رفرش ریت ( که بعیده ) یا response time یا وضوح تصویر و .... به هر حال با تحقیق و امتحان کردن باید علتو پیدا کنیم . من بهت قول میدم آخرش علتشو پیدا میکنم البته ممکنه دیر و زود بشه اما با سماجت و کنجکاوی که که از خودم سراغ دارم مطمئنا پیداش میکنم . اگه تو هم چیزی فهمیدی اعلام کن تا زودتر شر این مشکلو بکنیم .
بنظر من سرعت بازی نسبت به فیفا10 روی مانیتور بیشتر شده.ولی روی tv سرعت بازی فیفا11 بهتر از فیفا10 شده.اما ظاهرا اینا سرعت بازیو بر اساس استانداردهای تلویزیونها تنظیم میکنن نه مانیتور . من میگم همین بازی و همینطور نسخه 10 رو توی دو تا تلویزیون مختلف امتحان کردم روی حالت slow بقدری سرعت بازی کم بود که واقعا حوصله منو به سر برده بود واقعا بازی کند و آهسته اجرا میشد .
اینکه میگی اینا سرعت بازی رو بر اساس استانداردهای مانیتورها تنظیم نمیکنن اصلا قابل قبول نیست.پس اینهمه مانیتور فول اچ دی که برای استفاده همزمان کنسول ساخته شده چی؟ اینا نباید این مورد رو در نظر بگیرن؟ من یکی اصلا قانع نمیشم.
چه ربطی به درخت و تازه کار و اینا داره پست من؟؟؟
من ادعایی تو رقابت در فوتبال ندارم چون به نسبت بقیه سبکها بلد نیستم و مثه شما دوستان حرفه ای هم پیگیر اخبار فوتبال نیسم........ فقط خواستم مثالی زده باشم که بدونید به این جور چیزا نمیشه باگ گفت........ .
تو کل فیفا 10 کنسولی که اون زمان ما چند ماهی شب و روز بازی کردیم به غیر از چند گل اندک و انگشت شمار نمیشد گل های بیشتری به این صورت رد و بدل کرد که منطقی بود...حالا چه برسه به این شماره جدید.... .
یکمی هم مودبتر حرف بزنید بهتره....... اومدم یه پست معمولی در مورد فیفا دادم چنان جوابی میدین انگار 50 صفحه هست داریم با هم مشاجره می کنیم یکم رعایت کردن خوبه به خدا.
اما توی مانیتور من سرعت بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر احساس نمیشه .
درمورد انطباق دادن سرعت بازی با تلویزیون من فقط حدس میزنم اینطور باشه شایدم اصلا قضیه چیز دیگه ای باشه به هر حال چیزی که مسلمه اینه که توی مانتیورهای ما سرعت بازی زیاده اما توی تلویزیون چه لامپی و چه ال سی دی hd سرعت بشدت کمه . اگه جایی دیدی کسی با این مسائل آشنایی داره حتما علت این اختلافو بپرس .
من الان از مدیر انجمن سخت افزار سوال میکنم ببینم اون چی میگه .
فکر نمیکنم اینطوری باشه
سرعت بازی توی World Cup خیلی بیشتر از فیفا10 بود
من توی تلویزیون بازی میکردم
اوچیکتم هستم داوش !!!!! ما خیلی چاکریم
تا جایی که من دیدم،فشاری که تیم حریف میاره،کاملا منطقی و به جاس،البته اگه تیم حریف زورشو داشته باشه !!!! وقتی بازی میکنی،دقیقا میری تو جو تیم،یا وقتی با یه تیم ضعیف،میری به مصاف یه تیم قوی،کاملا میتونی احساس کنس که بازی سختی پیش روته و فشار رو کاملا حس میکنی... به نظر من این نسخه ی فیفا،قوی ترین و شبیه ساز ترین بازی ایه که تا حالا انسان تونسته بسازه و من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
فراموش نکنین :
WE ARE 11
یه چیزی که فیفا داره و منو پوریا که دیروز بازی میکردیم،با دیدن این صحنه نعشه شدیم(!) اینه که تو نوار زیر بازی ، نتایج کل لیگ های معتبر دنیا رو مینویسه و حتی مینویسه که مثلا پس فردا منچستر یونایتد با فلان تیم بازی داره،واقعا اینو که دیدیم خودم باور نکردم و به پوریا گفتم : پوریا! مطمئن نیستما ولی فکر کنم این نتایجی که این پایین مینویسه،مال بازی هایی باشه که تو واقعیت انجام شده ! و بعد از اینکه نتایج آرسنال اومد،از اونجایی که پوری عاشق آرسناله و نتایجشو دنبال میکنه،نتیجه رو وقتی دید و فهمید ،این نتیجه،اتفاق افتاده،به اتفاق از صندلی افتادیم پایین و غش کردیم !!!!
Last edited by dr_shahrooz; 27-09-2010 at 12:33.
ببین امین جان اینا عینا جملات خود پترسن هستن کاهش سرعت آیتمهایی که توی فیفا 11 کنسولی اعمال شده :
Hi,
Just wanted to come on here and say that I am reading your comments on game speed and also say that I am very confident that the game speed is slower than 10 and WC. Whether this is as slow as you would like is something that we can evaluate once you have played the game.
With regards to the speed, here are some of the changes that we have made that effect the speed:
- Default ground pass speed is slower than in FIFA10 and WC
- Pro Passing adds the possibility of this being even slower
- Player accleration is very slightly slower than in FIFA10/WC
- Tackle speed is slower than in FIFA10/WC
- Pressing is slightly slower than in FIFA10/WC (Due to players having to read the ball trajectory before committing)
- Positioning is tighter than in FIFA10/WC (Forcing you to build up slower)
- Stamina: Increased effect on sprint speed when short term energy is low
- Stamina: Increased effect on acceleration when short term energy is low
Obviously I will be evaluating feedback from here on in and all of the above items (except Positioning) can be tuned post ship without the need for a patch.
Thanks,اینا بعضی از کارهایی هستن که سازندگان بازی توی نسخه 11 کنسولی انجام دادن که موجب میشه سرعت بازی کمتر از نسخه های جام جهانی و 10 بشه .
- کاهش سرعت پاسهای زمینی نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10
- پروپاسینگ سرعت بازیو کم میکنه
- شتاب بازیکنان یک مقدار نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده
- سرعت تکل زنی نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده
- سرعت پرسینگ نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده ( بخاطر اینکه توی این نسخه بازیکنان قبل از هر اقدامی باید اول مسیر منحنی شکل توپو درست تشخیص بدن )
- نفس بازیکنان : تاثیرش در مقاطع کوتاه مدت ( استارت زدن و دویدن یک مسیر با یک نفس ) روی سرعت دویدن افزایش پیدا کرده .
- نفس بازیکنان : تاثیرش در مقاطع کوتاه مدت ( استارت زدن و دویدن یک مسیر با یک نفس ) روی شتاب بازیکن افزایش پیدا کرده .
ببین اینو گری پترسن حدود یکماه پیش گفت که سرعت بازی توی نسخه جام جهانی فرقی با نسخه 10 نداشته :
I cannot explain this. We have done nothing explicitly to alter this, as I said earlier we actually made the passes slower after this build. The only reasoning I can give is that we have ironed out glitches since then and maybe that is what they are feeling.
Game speed is a very subjective thing a lot of the time. People say WC was faster WC was slower than FIFA10 whereas in reality nothing was changes that could have effected game speed.
Last edited by 4039; 27-09-2010 at 12:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)