من عاشق المان
اول هیتلر کبیر
بعد bmw
بعدی بایر مونیخ
بعدیش فیلسوفانش
بعدیش موسیقی=باخ
همه چیز یعنی المان
فوتبال هم فقط المان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من عاشق المان
اول هیتلر کبیر
بعد bmw
بعدی بایر مونیخ
بعدیش فیلسوفانش
بعدیش موسیقی=باخ
همه چیز یعنی المان
فوتبال هم فقط المان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by shabkard; 03-07-2010 at 11:10.
یوسف اون دیگه چه عکسی بود..ما رو بردی تو عالم هپروت..بسلامتی علی رضا...
اون عکسی هم که گذاشته بودی نمیاد لطف کن برا منم بفرست..
با این که طرفدار آلمانم ولی حالم ید میشه بعضی پست ها رو میخونم !!
به جای این پست ها دوتا خبر بذارید یا درمورد تیم بحث کنیم ..
یه نفر میاد تاپیک آلمان میبینه همش اسپمه .. پیغام پروفایل هم هست !!
این پست رو نقل قول نکنید .
Last edited by TR4NC3; 03-07-2010 at 11:21.
چشم
نقل قول نمیکنیم![]()
دوست من سلام.
1-اینجا تاپیک تیم المانه ومربوط به هواداران نه کارشناسان!!
2-یخورده بگردی جدیدتری وبروزترین تحلیلها وخبرهارو میتونی پیدا کنی صبرهم چیز خوبیه.
3-محل جمع شدن طرفداران همیشه همین طوری بوده وهست وخواهد بود....
4-اگه رفته باشی استادیوم یا بخاطر فوتبال مسافرت کرده باشی درطول مسیر همش در مورد تیم جدی بحث میکنی؟نه آدم به تفریح وشادی وروحیه هم نیاز داره...
5-تمامی مسائل مطرح شده همگی مربوط به تیم آلمانه حالایه سری مستقیم یه سری هم غیر مستقیم.
6-باورکن هر حرفی در مورد آلمان تکراریه ...بچه ها از نوک سر تااون ته ته ته تیم روموشکافی کردن دیگه باید درمورد چی بگن که نگفتن؟
7-شما مشکل داری خیلی خوب خودت خبر بزار تحلیل کن وکل کل کن وبجنگ، درگیر شو اصلا هرکاری خواستی بکن کسی جلوی شما روگرفته؟
8-تمام انجمن میان توی تاپیک آلمان نگاه میکنن...بعدش هم اف شده(حالت افسوردگی)میرن توی تاپیک خودشون تعریف تاپیک مارومیکنن.
9-اصلا ما برای شخص خاصی تاپیک نزدیم.......اینجا از آلمان پرست داریم تا دوشمنان قسم خورده آلمان.همه باهم ودرکنارهم.
10-جان هرکسی که دوست داری بیخودی ادای این روشنفکران وبچه مثبت هارودرنیا.....((اینا همه اسپم هستند؟؟؟))هرکسی در حد توانش داره اینجا زحمت میکشه...درست نیست این همه زحمت رو زیر پامون له کنیم بعدش با یه قیافه خاص(خیلی میفهمه)بیایم بگیم که تاپیک اینجوریه باید اونجوری باشه..............
11-چرا نقل قول نکنیم؟یه چیزی گفتی خوب جوابش روهم بگیر.
مرسی.
فقط چند ساعت تا شروع سوراخ شدن ارژانتین
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
ای بابا .... تو اینترنت پره از خبر .... اینجا باید خوش یاشیم با برد المان .....
داداش از کجا مطمئنی
من دوست دارم آلمان ببره چون کار اسپانیا راحت تر میشه و بگم ترفدار هیچکدوم (المان - آرژانتین)نیستم اما آرژانتین میبره
و اسپانیا هم قهرمانه
Last edited by virtualworld; 03-07-2010 at 11:59.
خوبه گفتم این پست رو نقل قول نکنید , خوبه گفتم پیغام پروفایل هم هست !!دوست من سلام.
1-اینجا تاپیک تیم المانه ومربوط به هواداران نه کارشناسان!!
2-یخورده بگردی جدیدتری وبروزترین تحلیلها وخبرهارو میتونی پیدا کنی صبرهم چیز خوبیه.
3-محل جمع شدن طرفداران همیشه همین طوری بوده وهست وخواهد بود....
4-اگه رفته باشی استادیوم یا بخاطر فوتبال مسافرت کرده باشی درطول مسیر همش در مورد تیم جدی بحث میکنی؟نه آدم به تفریح وشادی وروحیه هم نیاز داره...
5-تمامی مسائل مطرح شده همگی مربوط به تیم آلمانه حالایه سری مستقیم یه سری هم غیر مستقیم.
6-باورکن هر حرفی در مورد آلمان تکراریه ...بچه ها از نوک سر تااون ته ته ته تیم روموشکافی کردن دیگه باید درمورد چی بگن که نگفتن؟
7-شما مشکل داری خیلی خوب خودت خبر بزار تحلیل کن وکل کل کن وبجنگ، درگیر شو اصلا هرکاری خواستی بکن کسی جلوی شما روگرفته؟
8-تمام انجمن میان توی تاپیک آلمان نگاه میکنن...بعدش هم اف شده(حالت افسوردگی)میرن توی تاپیک خودشون تعریف تاپیک مارومیکنن.
9-اصلا ما برای شخص خاصی تاپیک نزدیم.......اینجا از آلمان پرست داریم تا دوشمنان قسم خورده آلمان.همه باهم ودرکنارهم.
10-جان هرکسی که دوست داری بیخودی ادای این روشنفکران وبچه مثبت هارودرنیا.....((اینا همه اسپم هستند؟؟؟))هرکسی در حد توانش داره اینجا زحمت میکشه...درست نیست این همه زحمت رو زیر پامون له کنیم بعدش با یه قیافه خاص(خیلی میفهمه)بیایم بگیم که تاپیک اینجوریه باید اونجوری باشه..............
مرسی.
کی گفته این تاپیک کارشناسانه ؟ کی گفته کارشناسان نمیتونند نظر بدن ؟1-اینجا تاپیک تیم المانه ومربوط به هواداران نه کارشناسان!!
من گفتم خبر تو ایین تایپیک نیست ؟ .. آره هست ولی باید 10 صفحه حالت چطوره ؟ آره به سلامتی .. راستی دیشب چقدر خوش گذشت و .... بخونی تا یه نفر یه لطفی کنه باشه یه خبر بذاره !!2-یخورده بگردی جدیدتری وبروزترین تحلیلها وخبرهارو میتونی پیدا کنی صبرهم چیز خوبیه.
استادیوم یا مسفارت به تاپیک چه ربطی داره !4-اگه رفته باشی استادیوم یا بخاطر فوتبال مسافرت کرده باشی درطول مسیر همش در مورد تیم جدی بحث میکنی؟نه آدم به تفریح وشادی وروحیه هم نیاز داره...
خودت رو بذار جای یه نفر که شما رو نمیشناسه , صفحات قبل رو بخون ...10-جان هرکسی که دوست داری بیخودی ادای این روشنفکران وبچه مثبت هارودرنیا.....((اینا همه اسپم هستند؟؟؟))هرکسی در حد توانش داره اینجا زحمت میکشه...درست نیست این همه زحمت رو زیر پامون له کنیم بعدش با یه قیافه خاص(خیلی میفهمه)بیایم بگیم که تاپیک اینجوریه باید اونجوری باشه..............
یارو میاد ببینه از بازی پیش رو چه خبر .. نظر مربی و بازیکنان چیه و ......... نه این حرف هایی که هیچ مفید نیست ...
.
حالا من نمیگم از تیم طرفداری کنید ولی خدایی شورش در اومده ..
خواستی بحث کنیم برام پیغام بذار , دیگه تایپیک پر اسپمه نذار بیشترش کنیم .
ویرایش :
فقط میتونم بگمای بابا .... تو اینترنت پره از خبر .... اینجا باید خوش یاشیم با برد المان .....
نمیخواین اسم تاپیک رو بذاریم آلمان میبره بعد بگیم بچه ها شما هم تکرار کنید .؟
Last edited by TR4NC3; 03-07-2010 at 12:01.
والا خوب جگری داری اومدی وسط ژرمن ها از این حرفها میزنی(یه لحظه احساس کردم ما آدمخواریم)
گفتم که بعداز اتمام پروژه آرژانتین میایم سراغتون...منتظر باشید.
حالا زیاد این دوروبر نپلک ممکنه بلایی بیاد سرت.![]()
یه کم ایرانی باش
مثلا بگو کوروش کبیر
بعد سمند
بعد استقلال ، پرسپولیس
بعد فردوسی خیام ملاصدرا و . . .
...
اون هیتلر رو هم سانسور کن اخطار میگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)