امین جان این چیه دادی قیمته؟ کانفیگه؟ معلوم نیست چیه!ولی در جوابت اره همه چیزش خوبه فقط سرعت هاردش 1 ذره کمه!!! من با گارانتی ویستا خریدم 1.430!حالا نمیدونم منظورت 3میلیونو 400؟
اگه منظورت اینه باید بگم یا ابولفضل!!!
امین جان این چیه دادی قیمته؟ کانفیگه؟ معلوم نیست چیه!ولی در جوابت اره همه چیزش خوبه فقط سرعت هاردش 1 ذره کمه!!! من با گارانتی ویستا خریدم 1.430!حالا نمیدونم منظورت 3میلیونو 400؟
اگه منظورت اینه باید بگم یا ابولفضل!!!
میشه بی ضحمت روش آپدیت bios رو بگید
من فایل 212 رو دان کردم ولی آپدیت رو بلد نیستم
ورژن فعلیم 208 هست
یه بنده خدایی می گفت موقع آپدیت bios مشکل پیدا کرده و مادربرد لپ تاپش مرخص شده راسته؟
n61jq با گرافیک جی فورس نداریم
همه ا تی آی هستن با بلوری و هارد 640 قیمتش الن حدود 1450
مدلهایی دیگه هم هستن بدون بلوری و هارد 500 که ارزونترند
دنبال یه برنامه بگرد به اسم winflash (رو لپتاپ نصبه)
اگه پاکش کردی توی سایت ایسوس هست و همچنین توی دی وی دی همراه لپتاپ
البته من اینجوری آپدیت کردم:
فایل بایوس رو ریختم تو درایو c
بعد ریستارت کردم و 2 fرو زدم
یه منو اومد که توش یکم گشتم و flash bios رو پیدا کردم
بقیه اش خیلی سادست
آره چرا آپدیت نکنی. لولو خور خوره که نیست بخورتت
ویندوز این لپ تاپ اورجیناله. یعنی ویندوزی که شما بابتش حداقل 150 هزارتومن پول دادی و این پول هم توسط دلالی ایسوس قسمت زیادیش میره توی جیب مایکروسافت. مایکروسافت هم وظیفه داره برای امثالی مثل منو تو که از ویندوزش استفاده میکنیم رفع مشکل بکنه. مثلا باگ ها رو رفع کنه. سوراخهای امنیتی رو بپوشونه و غیره...
این آپدیت ویندوز هم خیلی از مشکلات سیستم عامل ویندوز رو رفع میکنه. شما هم بزار ویندوز آپدیت بشه و کارشو بکنه. فقط بعد از اینکه آپدیت کردی برای اینکه سرعت اینترنتت در دفعات بعد گرفته نشه و پایین نیاد تنظیمات قسمت آپدیت رو بزار روی قسمتی که در عکس زیر نشون دادم.
این 4 گزینه ای که در بالا وجود داره معنی هاش اینها میشند.
-آپدیت ها را اتوماتیک نصب کن.
-آپدیت ها را دانلود کن ولی به من اجازه بده تا انتخاب کنم چه چیزی نصب بشه.
-دنبال آپدیت ها باش ولی خودم میخوام تعیین کنم چه چیزی دانلود بشه و چه چیزی نصب بشه.
-هرگز دنبال آپدیت نگرد.
حالا من به شما گزینه سوم رو پیشنهاد میکنم چون 2 گزینه ی بالای اون آپدیت ها رو بدون دخالت شما دانلود میکنه و این ممکنه در مواقعی که به اینترنت پرسرعت احتیاج دارید سرعت اینترنت رو پایین بیاره و چون شما خبر ندارید که مشکل ازکجاست فکر میکنید که سرعت اینترنت خود به خود کم شده در حالی که این طور نیست.
در ضمن یک انجمن هم مخصوص ویندوز 7 وجود داره. به اونجا سر بزنی و مطالبش رو بخونی خیلی از مشکلاتت در رابطه با ویندوز 7 حل میشه.
ویندوز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با آپدیت بایوس به نظرم دما تغییری نکرد.ولی با آپ دیت چیپ ست دما حدود 4-5درجه رفته بالا تر.به نظرم کول پد هم دردی دوا نمیکند.یه کول پد از دوستم گرفتم ولی فرق چندانی توی دما نداشت.باید حد اقل بتونه 10 درجه دما را کم کنه.کسی چیزی جز کول پد سراغ نداره که سرما هم تولید کنه.فقط باد زدن کافی نیست.
یک نکته.
با آپ دیت چیپ ست نمرات ویندوز به Graphic و Gaming graphic تغییر کرد و به 6.7 افزایش یافت.![]()
مگه قبلا چند بود ؟
مال من همین الان با ورژن 210 ریتینگش 6.7 ئه
نمره ی گرافیک من هم 6.7 بوده از اول و اما مطلب دیگه این هست که من بطور قطع به این نتیجه رسیدم که این بایوس جدید باعث افزایش دمای کارکرد سیستم میشه و اگر بتونیم باید به اسوس ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم.
فکر نمیکنم کول پد لازم باشه
دما برای من در خالت عادی خدود 60 درجه هست ولی با اورست یه تست پایداری گرفتم که 100% پروسسور رو به کار گرفته بود
بعد از بعد از سه چهار دقیقه دمای cpu رسید به 80
ولی از اون به بعد تا 20 دقیقه هم خیلی تغییر نکرد (یکی از هسته ها رسید به 81)
نمی دونم این مطلب چقدر صخت داره ولی از بچه های همین فروم شنیدم که اینتل دمای این مدل رو تا 100 درجه هم قابل قبول دونسته
دوستان بالاخره قسمتی که میشد طرح مشکلات فنی رو کرد رو پیدا کردم روی سایت اسوس و درباره ی ورژن جدید بایوس مشکل افزایش دما براشون نوشتم . باید بگم به نظرم واقعا دما بیشتره بطوری که دیشب بعد از چندین ساعت انجام کارهای عادی با لپ تاپ و در حالی که روی حالت entertainment بود احساس کردم کل سطح بالایی لپ تاپ داغ شده هم کی برد و هم قسمتی که هارد هست ! و الان هم دارم صدای فن هاش رو میشنوم ! البته باید بگم اینها در قیاس با ورژن قبلی بایوس هست و باز هم خیلی بی سر و صداست و به نسبه هم خنکه منتها در قیاس با ورژن قبلی این تفاوت ها احساس میشه!
حالا باید منتظر شد دید چه جوابی میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)