تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 451 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید n61jq دیدم با این کانفیگ 3400000 میخواستم ببینم همینه دیگه آره؟

cpu .corei7. cache 6MB.ram 4GB DDR3.HDD 640GB.VGA G320M1.5 1GB.16 LED.blue ray.

درسته؟قیمتش خوبه؟برم بگیرم؟
    امین جان این چیه دادی قیمته؟ کانفیگه؟ معلوم نیست چیه!ولی در جوابت اره همه چیزش خوبه فقط سرعت هاردش 1 ذره کمه!!! من با گارانتی ویستا خریدم 1.430!حالا نمیدونم منظورت 3میلیونو 400؟
    اگه منظورت اینه باید بگم یا ابولفضل!!!

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بی ضحمت روش آپدیت bios رو بگید
    من فایل 212 رو دان کردم ولی آپدیت رو بلد نیستم
    ورژن فعلیم 208 هست
    یه بنده خدایی می گفت موقع آپدیت bios مشکل پیدا کرده و مادربرد لپ تاپش مرخص شده راسته؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    من هم بایوس را به 212 آپدیت کردم. تا حالا که خوب بوده.مشکلی داشت خبر میدم.دمای سی پی یو هم حدود 53 تا 60 متغیره.در حالت Entetaiment.
    به نظر شما قبلا دما کمتر نبوده ؟
    ببخشید n61jq دیدم با این کانفیگ 3400000 میخواستم ببینم همینه دیگه آره؟

cpu .corei7. cache 6MB.ram 4GB DDR3.HDD 640GB.VGA G320M1.5 1GB.16 LED.blue ray.

درسته؟قیمتش خوبه؟برم بگیرم؟
    n61jq با گرافیک جی فورس نداریم
    همه ا تی آی هستن با بلوری و هارد 640 قیمتش الن حدود 1450
    مدلهایی دیگه هم هستن بدون بلوری و هارد 500 که ارزونترند
    میشه بی ضحمت روش آپدیت bios رو بگید
    من فایل 212 رو دان کردم ولی آپدیت رو بلد نیستم
    ورژن فعلیم 208 هست
    یه بنده خدایی می گفت موقع آپدیت bios مشکل پیدا کرده و مادربرد لپ تاپش مرخص شده راسته؟
    دنبال یه برنامه بگرد به اسم winflash (رو لپتاپ نصبه)
    اگه پاکش کردی توی سایت ایسوس هست و همچنین توی دی وی دی همراه لپتاپ

البته من اینجوری آپدیت کردم:
    فایل بایوس رو ریختم تو درایو c
    بعد ریستارت کردم و 2 fرو زدم
    یه منو اومد که توش یکم گشتم و flash bios رو پیدا کردم
    بقیه اش خیلی سادست

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز!! ویندوزم هی داره میگه up date کن! بکنم؟میترسم! چه کار کنم؟ مهران جان شما هم که خبره ای 1کمکی بکن
    آره چرا آپدیت نکنی. لولو خور خوره که نیست بخورتت
    ویندوز این لپ تاپ اورجیناله. یعنی ویندوزی که شما بابتش حداقل 150 هزارتومن پول دادی و این پول هم توسط دلالی ایسوس قسمت زیادیش میره توی جیب مایکروسافت. مایکروسافت هم وظیفه داره برای امثالی مثل منو تو که از ویندوزش استفاده میکنیم رفع مشکل بکنه. مثلا باگ ها رو رفع کنه. سوراخهای امنیتی رو بپوشونه و غیره...

این آپدیت ویندوز هم خیلی از مشکلات سیستم عامل ویندوز رو رفع میکنه. شما هم بزار ویندوز آپدیت بشه و کارشو بکنه. فقط بعد از اینکه آپدیت کردی برای اینکه سرعت اینترنتت در دفعات بعد گرفته نشه و پایین نیاد تنظیمات قسمت آپدیت رو بزار روی قسمتی که در عکس زیر نشون دادم.

این 4 گزینه ای که در بالا وجود داره معنی هاش اینها میشند.

-آپدیت ها را اتوماتیک نصب کن.
    -آپدیت ها را دانلود کن ولی به من اجازه بده تا انتخاب کنم چه چیزی نصب بشه.
    -دنبال آپدیت ها باش ولی خودم میخوام تعیین کنم چه چیزی دانلود بشه و چه چیزی نصب بشه.
    -هرگز دنبال آپدیت نگرد.

حالا من به شما گزینه سوم رو پیشنهاد میکنم چون 2 گزینه ی بالای اون آپدیت ها رو بدون دخالت شما دانلود میکنه و این ممکنه در مواقعی که به اینترنت پرسرعت احتیاج دارید سرعت اینترنت رو پایین بیاره و چون شما خبر ندارید که مشکل ازکجاست فکر میکنید که سرعت اینترنت خود به خود کم شده در حالی که این طور نیست.

در ضمن یک انجمن هم مخصوص ویندوز 7 وجود داره. به اونجا سر بزنی و مطالبش رو بخونی خیلی از مشکلاتت در رابطه با ویندوز 7 حل میشه.

ویندوز 7
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

به نظر شما قبلا دما کمتر نبوده ؟
    با آپدیت بایوس به نظرم دما تغییری نکرد.ولی با آپ دیت چیپ ست دما حدود 4-5درجه رفته بالا تر.به نظرم کول پد هم دردی دوا نمیکند.یه کول پد از دوستم گرفتم ولی فرق چندانی توی دما نداشت.باید حد اقل بتونه 10 درجه دما را کم کنه.کسی چیزی جز کول پد سراغ نداره که سرما هم تولید کنه.فقط باد زدن کافی نیست.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک نکته.
    با آپ دیت چیپ ست نمرات ویندوز به Graphic و Gaming graphic تغییر کرد و به 6.7 افزایش یافت.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

یک نکته.
    با آپ دیت چیپ ست نمرات ویندوز به Graphic و Gaming graphic تغییر کرد و به 6.7 افزایش یافت.
    مگه قبلا چند بود ؟
    مال من همین الان با ورژن 210 ریتینگش 6.7 ئه

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمره ی گرافیک من هم 6.7 بوده از اول و اما مطلب دیگه این هست که من بطور قطع به این نتیجه رسیدم که این بایوس جدید باعث افزایش دمای کارکرد سیستم میشه و اگر بتونیم باید به اسوس ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با آپدیت بایوس به نظرم دما تغییری نکرد.ولی با آپ دیت چیپ ست دما حدود 4-5درجه رفته بالا تر.به نظرم کول پد هم دردی دوا نمیکند.یه کول پد از دوستم گرفتم ولی فرق چندانی توی دما نداشت.باید حد اقل بتونه 10 درجه دما را کم کنه.کسی چیزی جز کول پد سراغ نداره که سرما هم تولید کنه.فقط باد زدن کافی نیست.
    فکر نمیکنم کول پد لازم باشه
    دما برای من در خالت عادی خدود 60 درجه هست ولی با اورست یه تست پایداری گرفتم که 100% پروسسور رو به کار گرفته بود
    بعد از بعد از سه چهار دقیقه دمای cpu رسید به 80
    ولی از اون به بعد تا 20 دقیقه هم خیلی تغییر نکرد (یکی از هسته ها رسید به 81)

نمی دونم این مطلب چقدر صخت داره ولی از بچه های همین فروم شنیدم که اینتل دمای این مدل رو تا 100 درجه هم قابل قبول دونسته

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بالاخره قسمتی که میشد طرح مشکلات فنی رو کرد رو پیدا کردم روی سایت اسوس و درباره ی ورژن جدید بایوس مشکل افزایش دما براشون نوشتم . باید بگم به نظرم واقعا دما بیشتره بطوری که دیشب بعد از چندین ساعت انجام کارهای عادی با لپ تاپ و در حالی که روی حالت entertainment بود احساس کردم کل سطح بالایی لپ تاپ داغ شده هم کی برد و هم قسمتی که هارد هست ! و الان هم دارم صدای فن هاش رو میشنوم ! البته باید بگم اینها در قیاس با ورژن قبلی بایوس هست و باز هم خیلی بی سر و صداست و به نسبه هم خنکه منتها در قیاس با ورژن قبلی این تفاوت ها احساس میشه!
    حالا باید منتظر شد دید چه جوابی میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •