تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 215 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب من چطوری System Restore رو غیر فعال کنم ؟
    با این روش درست میشه ؟
    ببخشید دوستان NOD 32 من ورژن 3 هست .
    این تنظیماتی که دوستمون گفته رو نداره .
    کلی هم کرک تست کردم هیچ کدوم این ورژن رو آپدیت نکرد .
    آپدیتش مال این تاریخه :
    08/11/2007
    دوست عزیز برای غیر فعال کردن System Restore اگر از ویندوز XP استفاده می کنید روی آیکون My Computer روی

دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه Property را انتخاب کنید و در پنجره باز شده به قسمت System Restore بروید و

گزینه Turn off System Restore on all drives یا Turn off System Restore را انتخاب کنید و Apply را بزنید.برای آپدیت

نود32 اگر از نسخه 3.0.621 استفاده می کنید نحوه کرک در پست اول تاپیک مخصوص کرک و سریال نود32 توضیح داده

شده است ولی اگر از نسخه های پایین تر استفاده می کنید از سریالهایی که دوستان در همان تاپیک گذاشته اند

استفاده کنید.اگر به هیچ نحو قادر به آپدیت نود32 نیستید آن را پاک کنید و از یک آنتی ویروس دیگر استفاده نکنید

چون آنتی ویروسی که قادر به آپدیت نباشد بود و نبودش با هم تفاوتی ندارد.در ضمن اسکن در حالت Safe Mode را

فراموش نکنید.برای آموزش تنظیمات نسخه 3 هم به پست زیر سری بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

9 معرفی یک آنتی ویروس برای...

سلام
    کامپیوتر من پر از ویروس های زیباست و تا حالا هم آنتی ویروس های kaspersky و nod32 و macafee نصب کردم ولی هنوز درست نشده. مشکلی که هست اینه که فایل های موجود داخل درایو رو همه رو hidenکرده بطوری که قابل مشاهده نیست حتی وقتی که show hiden رو فعال می کنم ! تنها راه برای دیدن و دسترسی به فایل ها search پسوند هاست مثلا mp3.* و این حرفا می خواستم بدونم چه کاری برای کامپیوترم کنم تا فایل هام پاک نشه و این مشکل هم بر طرف بشه.ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    کامپیوتر من پر از ویروس های زیباست و تا حالا هم آنتی ویروس های kaspersky و nod32 و macafee نصب کردم ولی هنوز درست نشده. مشکلی که هست اینه که فایل های موجود داخل درایو رو همه رو hidenکرده بطوری که قابل مشاهده نیست حتی وقتی که show hiden رو فعال می کنم ! تنها راه برای دیدن و دسترسی به فایل ها search پسوند هاست مثلا mp3.* و این حرفا می خواستم بدونم چه کاری برای کامپیوترم کنم تا فایل هام پاک نشه و این مشکل هم بر طرف بشه.ممنون

نصب همزمان سه آنتی ویروس درست نیست . دو تا از این سه آنتی ویروس را پاک کنید و آنتی ویروس باقیمانده را آپدیت

کنید و پس از غیر فعال کردن System Restore در حالت Safe Mode کل سیستم را اسکن کنید.با توجه به شدت آلودگی

بهتر است یک انتی اسپایور را هم نصب و پس از آپدیت سیستم را با آن هم اسکن کنید .پیشنهاد من نسخه رایگان

AVG Antispyware یا SuperAntispyware است .برای حل مشکل فایلهای پنهان شده این فایل را دانلود کنید و هر سه

فایل داخل آن را اجرا کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

besiar mamnoon

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزیز برای غیر فعال کردن System Restore اگر از ویندوز XP استفاده می کنید روی آیکون My Computer روی

دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه Property را انتخاب کنید و در پنجره باز شده به قسمت System Restore بروید و

گزینه Turn off System Restore on all drives یا Turn off System Restore را انتخاب کنید و Apply را بزنید.برای آپدیت

نود32 اگر از نسخه 3.0.621 استفاده می کنید نحوه کرک در پست اول تاپیک مخصوص کرک و سریال نود32 توضیح داده

شده است ولی اگر از نسخه های پایین تر استفاده می کنید از سریالهایی که دوستان در همان تاپیک گذاشته اند

استفاده کنید.اگر به هیچ نحو قادر به آپدیت نود32 نیستید آن را پاک کنید و از یک آنتی ویروس دیگر استفاده نکنید

چون آنتی ویروسی که قادر به آپدیت نباشد بود و نبودش با هم تفاوتی ندارد.در ضمن اسکن در حالت Safe Mode را

فراموش نکنید.برای آموزش تنظیمات نسخه 3 هم به پست زیر سری بزنید :
    از راهنماییتون ممنون .
    من از نسخه ی 3.0.621 استفاده میکنم .
    راستی من در Safe Mode نمیتونم اسکن کنم .
    یعنی NOD 32 در Safe Mode باز نمیشه .

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

مدیر این بخش پست مارو پاک میکنه !
    خب من چکار کنم که پستم رفته صفحات عقب تر !
    باید بیارمش جلوتور تا یکی ببینیدش !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم کمک کنید ویروس لعنتی Virus.Win32.Tenga.a تمام فایل های درایو آخرمو ویروسی کرده فایلهایی که مطمئنم ویروسی نبودن
    آیا برای نجات فایل های ویروسی شده راهی هست؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مدیر این بخش پست مارو پاک میکنه !
    خب من چکار کنم که پستم رفته صفحات عقب تر !
    باید بیارمش جلوتور تا یکی ببینیدش !
    دوست عزیز نیازی به تکرار پست قبلی نیست مطمئن باشیدکسانی که قرار است پست شما را ببینند آن را همان بار اول

دیده اند و با تکرار همان پست وضعیت فرقی نخواهد کرد.در ضمن از جهت اطلاع این جا محل مطرح کردن مشکلات مربوط

به آلودگی با ویروسها است نه محل کسب اطلاعات در مورد ویروسهای مختلف.اگر دوست شما مشکلی دارد لطفا

مشکل ایشان را با در نظر گرفتن توصیه های پست اول همین تاپیک مطرح کنید تا راه حل مناسب از جانب سایر دوستان

پیشنهاد شود و گرنه برای کسب اطلاع در مورد یک ویروس کافی است نام آن را در گوگل جستجو کنید.

موفق باشید

داره خودمونی میشه MRI 2599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض ****کمک*****

سلام.کامپوترم بد جوری ویروسی شده.با Nod32 و Avast 4.7 هم وقتی اسکن می کنم همه فایل های exe رو به عنوان ویروس می شناسه ، از jetAudio و photoshop گرفته تا nero و clone cd .
    ویندوزم رو هم عوض کردم ولی بازهم همون جوریه.
    کمک کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تا اونجایی که خودم متوجه شدم این ویروس 10-12 تا فایل exe رو روی هارد درایو آلوده ، آلوده می کنه و بدی اون اینه که اگه فایلهای سالمی رو که آلوده شدن پاک کنی می ره سراغ 10-12 تا فایل بعدی :O ولی اگه فایلهای آلوده رو پاک نکنی فایل دیگه ای رو آلوده نمی کنه .
    خدارو شکر که فایل های MP3 , ... رو آلوده نمیکنه
    برنامه هارو می شه پیدا کرد ...

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •