تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 268 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :

Windows : XP SP3
    VGA : 512mb 8500 GT
    Ram : 2GB
    CPU : 2 Core Intel
    NVIDIA GFORCE
    مشکل از چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :

Windows : XP SP3
    VGA : 512mb 8500 GT
    Ram : 2GB
    CPU : 2 Core Intel
    NVIDIA GFORCE
    مشکل از چیه ؟
    عجب مشخصاتی گفتی .

به هر حال . کرکتونو عوض کنید . از این کرک استفاده کنید

http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar

3. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن
    توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عجب مشخصاتی گفتی .

به هر حال . کرکتونو عوض کنید . از این کرک استفاده کنید

http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
    لینک خراب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن
    توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...
    بله ولی اگه تنبل نباشید و میخواید یه بازی قشنگ بازی کنید زحمت میکشید و کلا یه 15 مگ دانلود میکنید و مشکل حل میشه . خطاب شما نیست کلا به همه کسانی گفتم که افت فریم دارن

لینک خراب
    لینک کاملا سالم است . همین الان چک شد.

8. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه "_"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بنظر من اصلا بازی جالب نیست
    اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
    حداقل یه صحنه بیادمانی نداشت

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
    معلومه که فرق میکنه چون داستانش جداست و در رابطه با جنگ جهانی نیست ...
    Last edited by Mehran-King; 14-12-2010 at 19:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید !

اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .

دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟

MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .

اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .

صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
    اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه

معلومه که فرق میکنه مثل اینکه اگه میدانستین این بازی به کمک مایکروسافت لگی ساخته شده مثل بتل فیلد هست به خاطر همین دوست عزیز بتل فیلد 2 رو دیدی خیلی مسخره کردن رزولیشنش آخرش به 850×1024 کش میاد خاک تو سرشون فکر کردن با این کار میتونن سر گیمر ها رو کلاه بگذارن با این کار اگر دقت کنین گرافیک بازی کمی جذاب تر میشه اما ضررش اینه که بازی می ایسته و ... خاک تو سر اکتویژن امیدوارم MW3 رو مایکروسافت نسازه
    جـــــــــان ؟!

مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
    شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .

12. 5 کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید !

اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .

دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟

MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .

اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .

اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه

جـــــــــان ؟!

مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
    شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .

اصلاح شد
    Last edited by Mehran-King; 14-12-2010 at 19:08.

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

چـــــــــــــــــــی؟!؟!ب از تو حرف زدی؟!Black Ops رو ماکروسافت ساخته؟!هیچ جوکی اندازه این حرفت منو نخنندونده بود تا الان استاد مشاری العفاسی

لینک خراب
    لینک درسته.شما بلد نیستی دانلود کنی مشکل لینک نیس.

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

حجت ولش کن اینو مگه فیلم هندیه صحنه به یاد ماندنی داشته باشه

15. این کاربر از Muradin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •