تیک این گزینه رو بزنی حله
تیک این گزینه رو بزنی حله
آقا خیلی ممنون مشکل حل شد !
بازی جدا سخت شده ، و این سخت شدن یعنی بیشتر لذت بردن از بازی.. پاس دادن ها الان شاید یه کم بد قلق باشه و اذیت کنه ولی مسلما با بازی زیاد و عادت کردن درصد اشتباها هم کم تر میشه.. به نظرم بازی جوری طراحی شده که واقعا باید از هوش فوتبالیه خودت استفاده کنی ، دیگه نمیشه به صورت رووتیین به گل رسید ، کسایی که ذهن فوتبالی دارن واقعا با این یه مورد باید حال کنن..
فعلا بزرگترین مشکلم دریبل زدن هست! دریبل هایی که توو pes2010 میشد زد رو دیگه اینجا نمیشه زد ، این دلیلش چیه؟ هنوز افکت های خاص برای دریبل ها به دمو اضافه نشده؟؟
راستی دوربین هم یه خورده اذیت می کنه به نظرم ، مخصوصا توو محوطه جریمه . سانتر از کناره ها..
در کل راضی کننده بود ، تا شب فیفا رو هم دی ال کنیم ، با بازی کردن اون بیشتر میشه به نقات ضعف و قوت pes پی برد..
دو تا چیز نمیدونم دوستان اشاره کردن یا نه.
یک اینکه توی ستینگ داخل بازی میشه سرعت بازی رو تا دو مرحله بالاتر برد .
دوم اینکه دیگه مثل قدیم پست های مختلف توی زمین محدوده ندارن ، یعنی میتونین یه بازیکن رو بچسبونین به دروازه حریف اما پستش AMF باشه
راست میگه بابا کسی نیست به داد ما برسه >؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا داداش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sadeghbb; 16-09-2010 at 19:08.
ممنون دوست عزیز من منظورم pes 2011 بود نه فیفا .بازم تشکر که جواب مارو دادی
یه سوال چرا نمیشه ترکیب و گل رو سیو کرد آیا در دمو اینجوریه یا کلا در این نسخه از بازی حذف شده؟
زودتر جواب بدین خیلی مهمه برام
چون دمو هست نمیشه![]()
آقایAlexMercerیه سوال تو پروفایلتون پرسیدم،جواب نمیدین؟
بچه ها به فکر منم باشین من دارم از عقده میترکم،بازی رو باز هزار بدبختی دان کردم الان نمیتونم استفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)