تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 190 از 291 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی از مشکلات اصلی من هم همین مسئله نرم افزارها بود. ولی از وقتی که این گوشی رو خریدم موضوعیت این مشکل به کل زیر سوال رفت!!!

دو تا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داره یکی بر اساس وبستر که 40 مگ هم حجمشه با اسم MDict و یکی هم مجموعه دیکشنری های DioDict Collins Cobuild Advanced Dictionary of English که فقط انگلیسی نیست روسی و اسپانیایی و فرانسوی و... هم داره.

واسه فارسی هم دیکشنری آریانپور هست البته نسخه فشرده. عربی انگلیسی هم القاموس هست. فکر میکنم در زمینه دیکشنری این مقدار تنوع ارضا کننده باشه.

در مورد بازی هم که لذت بخش ترین بازی ها رو با بهترین گرافیک به شما عرضه میکنه.خودم به شخصه شیفته بازی بروس لی هستم. الانم رو گوشیم 5 صفحه و به عبارتی 60 تا دونه بازی نصبه البته محض تست و لذت! باز هم در این زمینه نه تنها از سیستم عاملهای دیگه هیچ کمی نداره بلکه به نظر من بعد از آیفون تو این زمینه بهترینه.

نرم افزارهای مرتبط با مولتی مدیا نرم افزارهای مرتبط با ورزش و سلامت و این حرفا نرم افزارهای کاربردی مثل کار با فایلهای فشرده نرم افزار واسه استفاده از فلاش گوشی بعنوان چراغ قوه نرم افزار استفاده از دوربین دوم بعنوان آینه قرآن صوتی لیگ ایران و آپدیت از طریق اینترنت قطب نما قبله نما نرم افزارهای اسلامی مثل نمایش اوقات شرعی تقویم شمسی با قابلیت ایجاد وظیفه و رویداد دفترچه خاطرات و... هزار و یک جور نرم افزار دیگه که البته سر جمع هزارتا نمیشه تعدادش فعلا

در ضمن تو این سیستم عامل شما میتونید تم گوشیتون رو هم تغییر بدید. تمهای قشنگی هم تا بحال براش ساخته شدن.

اگر هم خدای ناکرده نرم افزاری نیاز داشتید که نبود تو این لیست میتونید به برنامه های جاوا متوسل بشید که خوشبختانه یکی از بهترین گوشی ها در زمینه پشتیبانی از برنامه های جاوا همین گوشیه.

البته یک چیز جذاب دیگه ی این گوشی اینه که میتونید هر چند روز یک بار منتظر یه نرم افزار جدید باشید. مثلا همین دو سه روز پیش که به فروشگاهش سر زدم یه برنامه با نمک به اسم AgeBattle دیدم که بهش یه عکس میدی که توش تصویر چند نفر هست بعد این برنامه صورتها رو آنالیز میکنه و میگه کدوم جوونتره! اسمش هم معلومه جنگ سن! رو نمودار هم میبره که مثلا این صورت بیشتر به این سن میخوره!

شاید تنها بشه در بعضی موارد خاص و فقط بخاطر بهونه گیری این گوشی و سیستم عاملش رو زیر سوال برد ولی در یک استفاده کوتاه مدت خودتون به این نتیجه میرسید که کاربردهای گوشی بسیار فراتر از انتظارات شما بوده.

فروشگاه نرم افزاری بادا حالا حالاها در حال توسعه و پیشرفته هیچوقت این گوشی رو از این نقطه مورد هجوم قرار ندید که به نظر من اتفاقا یکی از نقاط قوتش همین تنوع نرم افزاریشه و البته متمرکز بودن نحوه دسترسی به نرم افزارهاش.
    خيلي كامل
    دستت درد نكنه
    كلا بادا به زودي تبديل به اولين سيستم عامل شرقي براي رقابت با آندرويد و ويندوز فون7 و سيستم عامل آيفون ميشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی از مشکلات اصلی من هم همین مسئله نرم افزارها بود. ولی از وقتی که این گوشی رو خریدم موضوعیت این مشکل به کل زیر سوال رفت!!!

دو تا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داره یکی بر اساس وبستر که 40 مگ هم حجمشه با اسم MDict و یکی هم مجموعه دیکشنری های DioDict Collins Cobuild Advanced Dictionary of English که فقط انگلیسی نیست روسی و اسپانیایی و فرانسوی و... هم داره.

واسه فارسی هم دیکشنری آریانپور هست البته نسخه فشرده. عربی انگلیسی هم القاموس هست. فکر میکنم در زمینه دیکشنری این مقدار تنوع ارضا کننده باشه.

در مورد بازی هم که لذت بخش ترین بازی ها رو با بهترین گرافیک به شما عرضه میکنه.خودم به شخصه شیفته بازی بروس لی هستم. الانم رو گوشیم 5 صفحه و به عبارتی 60 تا دونه بازی نصبه البته محض تست و لذت! باز هم در این زمینه نه تنها از سیستم عاملهای دیگه هیچ کمی نداره بلکه به نظر من بعد از آیفون تو این زمینه بهترینه.

نرم افزارهای مرتبط با مولتی مدیا نرم افزارهای مرتبط با ورزش و سلامت و این حرفا نرم افزارهای کاربردی مثل کار با فایلهای فشرده نرم افزار واسه استفاده از فلاش گوشی بعنوان چراغ قوه نرم افزار استفاده از دوربین دوم بعنوان آینه قرآن صوتی لیگ ایران و آپدیت از طریق اینترنت قطب نما قبله نما نرم افزارهای اسلامی مثل نمایش اوقات شرعی تقویم شمسی با قابلیت ایجاد وظیفه و رویداد دفترچه خاطرات و... هزار و یک جور نرم افزار دیگه که البته سر جمع هزارتا نمیشه تعدادش فعلا

در ضمن تو این سیستم عامل شما میتونید تم گوشیتون رو هم تغییر بدید. تمهای قشنگی هم تا بحال براش ساخته شدن.

اگر هم خدای ناکرده نرم افزاری نیاز داشتید که نبود تو این لیست میتونید به برنامه های جاوا متوسل بشید که خوشبختانه یکی از بهترین گوشی ها در زمینه پشتیبانی از برنامه های جاوا همین گوشیه.

البته یک چیز جذاب دیگه ی این گوشی اینه که میتونید هر چند روز یک بار منتظر یه نرم افزار جدید باشید. مثلا همین دو سه روز پیش که به فروشگاهش سر زدم یه برنامه با نمک به اسم AgeBattle دیدم که بهش یه عکس میدی که توش تصویر چند نفر هست بعد این برنامه صورتها رو آنالیز میکنه و میگه کدوم جوونتره! اسمش هم معلومه جنگ سن! رو نمودار هم میبره که مثلا این صورت بیشتر به این سن میخوره!

شاید تنها بشه در بعضی موارد خاص و فقط بخاطر بهونه گیری این گوشی و سیستم عاملش رو زیر سوال برد ولی در یک استفاده کوتاه مدت خودتون به این نتیجه میرسید که کاربردهای گوشی بسیار فراتر از انتظارات شما بوده.

فروشگاه نرم افزاری بادا حالا حالاها در حال توسعه و پیشرفته هیچوقت این گوشی رو از این نقطه مورد هجوم قرار ندید که به نظر من اتفاقا یکی از نقاط قوتش همین تنوع نرم افزاریشه و البته متمرکز بودن نحوه دسترسی به نرم افزارهاش.
    آقا این برنامه هایی که گفتی کجا هستن چون من سامسونگ اپ رو زیر رو رو کردم ولی نه دیکشنری پیدا کردم نه چیز میز درست فارسی و نه برنامه مولتی مدیا ونه بازی درست و درمون
    دارم سوال می کنم واقعا می خوام بدونم چه طور به این همه برنامه درسترسی پیدا میشه کرد؟

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام به دوستای گلم.firoozeh va mhroozbeh ممنون که جوابمو دادین.وظیفم بود بیام تشکر کنم.دست گلتون درد نکنه پس اینجوری باشه حله!این کیفیت اچ تی سی اچ دی 2 رو هم زده.جت بهتر صدا میگرفت تست کردم.عاشقتونم در پناه حق

داره خودمونی میشه H@MID_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا پس اگه اینطوره که میگین باز من وسوسه شدم!
    چون وقتی گفتین نرم افزارهای مخصوص خودشو داره و اکثرا پولی هستن من منصرف شدم و رفتم سراغ یک مدل دیگه.
    میدونین چی انتخاب کردم؟ Omnia II
    آخه ویندوز موبایل هست و میتونم واسه هر نرم افزاری روش حساب کنم!
    ولی سی پی یوش رو اعصابم بود.
    حالا شما دوستان لطف کنید بگید من که خوره ی نرم افزار هستم بهتره کدوم یکی از اینارو بگیرم؟
    اگه این هم از ویندوز موبایل کم نمیاره خوب طبیعطا این بهتره.
    ولی چون سامسونگ این سیستم عامل رو روی گوشی های کمی زده از آینده ی این سیستم عامل میترسم.
    راستی......
    نرم افزار جیپی اس چی؟
    Ovi map نوکیارو میشه روش بریزیم؟ به نظرم بهترین نرم افزار هست!

آقا یک سوال دیگه!!! آیا این گوشی مالتی تاچ هست؟ امنیا 2 چطور؟
    منظور از این قابلیت استفاده ا چند انگشت هست دیگه نه؟
    Last edited by H@MID_2; 22-10-2010 at 10:04.

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوستان
    کلا نرم افزار ها و همچنین بازی های پولی رو نمیشه
    نصب کرد ؟
    باید حتما خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا این برنامه هایی که گفتی کجا هستن چون من سامسونگ اپ رو زیر رو رو کردم ولی نه دیکشنری پیدا کردم نه چیز میز درست فارسی و نه برنامه مولتی مدیا ونه بازی درست و درمون
    دارم سوال می کنم واقعا می خوام بدونم چه طور به این همه برنامه درسترسی پیدا میشه کرد؟
    این لینک دیکشنری MDict
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    DioDict Collins
    کد:
    آریانپور
    کد:
    القاموس
    کد:
    تقویم هجری شمسی
    کد:
    چت فارسی
    کد:
    ورزش با ویو فارسی
    کد:
    لیگ فوتبال ایران
    کد:
    غذاهای ایرانی
    کد:
    جاذبه های طبیعی ایران
    کد:
    اطلاعات دارویی
    کد:
    نقشه ترافیک تهران
    کد:
    اطلاعات فرودگاه امام
    کد:
    سه تا قطب نما
    کد:
    کد:
    کد:
    و....

ببینم شما مطمئنید که وارد فروشگاه سامسونگ شدید؟
    کد:
    درضمن پیشنهاد میکنم غیر از ایران وارد کشورهای دیگه نشید چون اول و آخرش فقط نرم افزارهایی که تو لیستش واسه ایران هست رو باید دانلود کنید.

7. 12 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا پس اگه اینطوره که میگین باز من وسوسه شدم!
    چون وقتی گفتین نرم افزارهای مخصوص خودشو داره و اکثرا پولی هستن من منصرف شدم و رفتم سراغ یک مدل دیگه.
    میدونین چی انتخاب کردم؟ Omnia II
    آخه ویندوز موبایل هست و میتونم واسه هر نرم افزاری روش حساب کنم!
    ولی سی پی یوش رو اعصابم بود.
    حالا شما دوستان لطف کنید بگید من که خوره ی نرم افزار هستم بهتره کدوم یکی از اینارو بگیرم؟
    اگه این هم از ویندوز موبایل کم نمیاره خوب طبیعطا این بهتره.
    ولی چون سامسونگ این سیستم عامل رو روی گوشی های کمی زده از آینده ی این سیستم عامل میترسم.
    راستی......
    نرم افزار جیپی اس چی؟
    Ovi map نوکیارو میشه روش بریزیم؟ به نظرم بهترین نرم افزار هست!

آقا یک سوال دیگه!!! آیا این گوشی مالتی تاچ هست؟ امنیا 2 چطور؟
    منظور از این قابلیت استفاده ا چند انگشت هست دیگه نه؟
    ببینید دوست عزیز. سامسونگ اومده یه سیستم عامل زده تمام بسترهای توسعه اش رو هم فراهم کرده و توی یه مدت کمی تعداد گوشی های این رده رو افزایش داده و برنامه توسعه بلند مدتی رو براش در نظر گرفته.
    هر روز هم داره به تعداد نرم افزارهاش اضافه میشه. حالا پولی هاش بیشترن ولی نرم افزارهای رایگانش هم بقدر کافی با کیفیت و کار راه انداز هستن. مطمئنا هم وقتی جامعه کاربریش بالا بره بحث -- نرم افزاری و این چیزاه هم وسط کشیده میشه.

اما در مورد ویندوز موبایل. شما بیا لیست نرم افزارهایی که میخوای داشته باشی رو تهیه کن بعد ببین تو کدوم سیستم عامل با مشکل بر میخوری. اگرم صرفا بقول خودتون خوره نرم افزار تشریف دارین و اعتیاد به نصب باید گوشی ها رو از یه زاویه دیگه بررسی کنی اونوقت!

امکانات ارتباطی، صفحه نمایش، اینترفیس کاربری، قدرت سخت افزاری، دوربین و... چون همه چیز رو فدای نرم افزار کردن اشتباهی بود که من داشتم مرتکب میشدم. در ضمن ویندوز موبایل نواقص زیادی داره و نصب نرم افزار و مراقبت ازش کار طاقت فرسایی هست. البته از باب خوره گی! سرعت هم چیز مهمیه که بادا خوشبختانه جزو بهترین هاست در صورتی که ویندوز موبایل واقعا تو این زمینه ضعف داره. بیشتر فکر کن آقا!

در زمینه GPS هم متاسفانه نرم افزار نقشه درست و حسابی نیست. نرم افزار خودش عالیه ولی ایران رو ساپورت نمیکنه. در نتیجه بعد از کش و قوس های فراوون من نرم افزار TrekBuddy رو نصب کردم که جاوا هست ولی عالی کار میکنه. نقشه هاش رو هم خودم درست میکنم. البته نقشه آماده تو اینترنت زیاده ولی خب وسواس دارم تو این زمینه

Ovi Map هم مال سیمبین هست برادر!

امنیا 2 رو نمیدونم و البته فکر نکنم مولتی تاچ باشه. ولی این گوشی هست. یه نرم افزار Touch Tester داره که نشون میده همزمان میشه 6 تا انگشت کرد تو چش ویو! البته کلا تو این گوشی از این قابلیت به خوبی استفاده شده مثل زوم کردن.

9. 2 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ببینید دوست عزیز. سامسونگ اومده یه سیستم عامل زده تمام بسترهای توسعه اش رو هم فراهم کرده و توی یه مدت کمی تعداد گوشی های این رده رو افزایش داده و برنامه توسعه بلند مدتی رو براش در نظر گرفته.
    هر روز هم داره به تعداد نرم افزارهاش اضافه میشه. حالا پولی هاش بیشترن ولی نرم افزارهای رایگانش هم بقدر کافی با کیفیت و کار راه انداز هستن. مطمئنا هم وقتی جامعه کاربریش بالا بره بحث -- نرم افزاری و این چیزاه هم وسط کشیده میشه.

اما در مورد ویندوز موبایل. شما بیا لیست نرم افزارهایی که میخوای داشته باشی رو تهیه کن بعد ببین تو کدوم سیستم عامل با مشکل بر میخوری. اگرم صرفا بقول خودتون خوره نرم افزار تشریف دارین و اعتیاد به نصب باید گوشی ها رو از یه زاویه دیگه بررسی کنی اونوقت!

امکانات ارتباطی، صفحه نمایش، اینترفیس کاربری، قدرت سخت افزاری، دوربین و... چون همه چیز رو فدای نرم افزار کردن اشتباهی بود که من داشتم مرتکب میشدم. در ضمن ویندوز موبایل نواقص زیادی داره و نصب نرم افزار و مراقبت ازش کار طاقت فرسایی هست. البته از باب خوره گی! سرعت هم چیز مهمیه که بادا خوشبختانه جزو بهترین هاست در صورتی که ویندوز موبایل واقعا تو این زمینه ضعف داره. بیشتر فکر کن آقا!

در زمینه GPS هم متاسفانه نرم افزار نقشه درست و حسابی نیست. نرم افزار خودش عالیه ولی ایران رو ساپورت نمیکنه. در نتیجه بعد از کش و قوس های فراوون من نرم افزار TrekBuddy رو نصب کردم که جاوا هست ولی عالی کار میکنه. نقشه هاش رو هم خودم درست میکنم. البته نقشه آماده تو اینترنت زیاده ولی خب وسواس دارم تو این زمینه

Ovi Map هم مال سیمبین هست برادر!

امنیا 2 رو نمیدونم و البته فکر نکنم مولتی تاچ باشه. ولی این گوشی هست. یه نرم افزار Touch Tester داره که نشون میده همزمان میشه 6 تا انگشت کرد تو چش ویو! البته کلا تو این گوشی از این قابلیت به خوبی استفاده شده مثل زوم کردن.

سلام بي زحمت لينك دانلود نرم افزار TrekBuddy رو مي شه اين جا بزاريد.

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام بچه ها
    الان داشتم بازیهای سیمبین سه نگاه میکردم متوجه شدم حدود ده تا بازی باکیفیت در حد همین ویو برای ان 8 موجوده هنوز یک ماه نشده چقدر بازی براش اومده
    همه شون با حجمهای بالا و هم اندازه ویو
    انوقت ما ویو داران منتظرم ههک این سیستم عاملیم تا حداقل همین بازیهای ان8 رو روی ویو هامون نصب کنیم تا بتونیم با سیمبین مقایسه بشیم

مردم از دست این بادا چرا هیچ کی نمیتونه هکش کنه ؟
    خبری از ویو دورید نیست؟
    پوسیدیم از بس با شیفت بازی کردیم[/QUOTE]

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بي زحمت لينك دانلود نرم افزار TrekBuddy رو مي شه اين جا بزاريد.
    قبلا تو همین تاپیک گذاشته بودم:
    کد:

13. این کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •