تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 2199 اولاول ... 901401801861871881891901911921931942002402906901190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

به منم گفتن مودم داخلی جواب میده ولی امروز اومد نصب کنه دید یه دونه سیگنالم نداره
    شما منطقتون کجاست؟
    بعدش چیکار کردی؟مرجوع کردی؟
    Last edited by d.b23; 22-12-2010 at 13:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موبین نت بیشتر از 128 هم میده؟ مثلا با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد؟ کیفیتش در شب/روز چطوره؟ شنیدم شبانه رایگان داره- یه دکل سر کوچمون داره- برای همین مشتاق شدم بگیرم - چون نیاز به هزینه اضافی برای آنتن نیست. نمیدونم ایا هرجای شهر باشیم اینوره یا چون که نزدیک این آنتن هستیم!؟- فقط مشکلش اینه که 128 هست. مودمشم گفته 115 تومن- بایستی دو تا لپ تاب را به اینترنت کانکت کنیم- مودم اضافی میخواد یا اینکه سوییچ میشه یا جور دیگه..؟-کسی اگه اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا مطرح کنه - سپاس.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

یه سوال
    من 6 دی اعنبار اینترنتم تموم میشه.
    ولی حدود 10 روزی نیستم چه جوری میتونم از 10 روز بعدش شارژ کنم؟
    باید همون موقع پرداخت کنم؟

4. این کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی عکس از دکلهای مبین نت نداره؟
    تو شهر ما مبین نت آنتن نمیده. چندهفته ای هست کنار خونه پسر عمه ام یک آنتن جدید نصب کردن که هنوز هیچ تجهیزاتی روش نصب نشده. یکی بهم می گفت این آنتن وایمکسه!
    اگر کسی عکسی از دکل های مبین نت داره ممنون میشم اینجا بزاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

کسی عکس از دکلهای مبین نت نداره؟
    تو شهر ما مبین نت آنتن نمیده. چندهفته ای هست کنار خونه پسر عمه ام یک آنتن جدید نصب کردن که هنوز هیچ تجهیزاتی روش نصب نشده. یکی بهم می گفت این آنتن وایمکسه!
    اگر کسی عکسی از دکل های مبین نت داره ممنون میشم اینجا بزاره
    مگه میشه؟
    مبین نت تو کل ایران پوشش داره
    شما تو کدوم شهر هستید؟
    دکل یعنی چی تجهیزات نداره؟

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

موبین نت بیشتر از 128 هم میده؟ مثلا با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد؟ کیفیتش در شب/روز چطوره؟ شنیدم شبانه رایگان داره- یه دکل سر کوچمون داره- برای همین مشتاق شدم بگیرم - چون نیاز به هزینه اضافی برای آنتن نیست. نمیدونم ایا هرجای شهر باشیم اینوره یا چون که نزدیک این آنتن هستیم!؟- فقط مشکلش اینه که 128 هست. مودمشم گفته 115 تومن- بایستی دو تا لپ تاب را به اینترنت کانکت کنیم- مودم اضافی میخواد یا اینکه سوییچ میشه یا جور دیگه..؟-کسی اگه اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا مطرح کنه - سپاس.
    آره بدون معرفی نامه من 512 گرفتم (البته اولش گفتن میخواد ولی کارشناسی که اومد نصب کنه نمیخواست حالا شما برای اطمینان بیشتر داشته باشید.
    کیفیتش که عالیه البته من مودم بیرونی دارم و کلا راضییم شبانه هم 2-8 صبح رایگان هست
    نه فقط یه مودم میگیرین و وصلش میکنین به لپتاپ
    من سرویس P932 یعنی 6 ماهه 512 گرفتم و 20 درصد تخفیف در هزینه ی مودم برام اومد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

کیفیت مودم بیرونی بالاتر از درونی هست؟ لطفا، دوستانی که اطلاع دارن این دو مودمو از نظر فنی و کیفیت مقایسه کنن. من قصد استفاده از سرویس 512 محدود رو دارم و یه آنتن در کمتر از 200 متری منزل ما قرار داره. اگه درست فهمیده باشم مودم های بیرونی که گرون ترند قابلیت حمل و نقل ندارند در حالی که اونایی که 110 تومانی هست قابل حملند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

کسی میدونه این نرم افزاری که نصاب های مودم فضای باز وایمکس دارن که سیگنال و نویز رو باهاش چک می کنن چیه و از کجا میشه گیر آورد؟ شاید آدم بخواد جای مودم رو عوض کنه! نمیشه که هی زحمت بدیم اونا بیان 8 تومان بگیرن

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

شما منطقتون کجاست؟
    بعدش چیکار کردی؟مرجوع کردی؟
    من مرزداران هستم.آره مودمو امروز اومد برد یه چک 236900 تومنی بهم داد.نقشه هاشون زیاد قابل اعتماد نیستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

کیفیت مودم بیرونی بالاتر از درونی هست؟ لطفا، دوستانی که اطلاع دارن این دو مودمو از نظر فنی و کیفیت مقایسه کنن. من قصد استفاده از سرویس 512 محدود رو دارم و یه آنتن در کمتر از 200 متری منزل ما قرار داره. اگه درست فهمیده باشم مودم های بیرونی که گرون ترند قابلیت حمل و نقل ندارند در حالی که اونایی که 110 تومانی هست قابل حملند.
    کیفیت نه ولی در نقطه هایی که کیفیت سیگنال کم هست یا ساختمان های زیادی وجود داره این مودم با قابلیت در یافت بسیار قوی سیگنال میتوه سیگنال رو دریافت کنه
    سلام

کسی میدونه این نرم افزاری که نصاب های مودم فضای باز وایمکس دارن که سیگنال و نویز رو باهاش چک می کنن چیه و از کجا میشه گیر آورد؟ شاید آدم بخواد جای مودم رو عوض کنه! نمیشه که هی زحمت بدیم اونا بیان 8 تومان بگیرن
    خود مودم رو هر جایی که میخواین ببرین و صبر کنین ببینید چند تا چراغ روشن میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خود مودم رو هر جایی که میخواین ببرین و صبر کنین ببینید چند تا چراغ روشن میشه[/QUOTE]

آخه دیروز نصاب ها می گفتن با مودم نمیشه نویز و پایدار بودن کانکشن رو فهمید. راست گفته یا یه چیزی گفته که فقط یه چیزی گفته باشه؟ ولی جدی این نصاب من که خیلی بد برخورد بود. همشون اینقدر بد برخوردن؟ گذاشته ساعت 10.30 شب اومده تمام وسایل رو هم از خودم گرفته که نصب کنه خوب شد آپولو نمی خواستیم هوا کنیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •