تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 311 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

آقا من از همه بد شانس ترم سه سال پيش از پارس آنلاين گرفتم سمت شهرك چمران 20 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از لايزر گرفتم اونهم 40 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از مخابرات گرفتم كه اونهم همه ميدونن چقدر حرامخوره وقتي بخواي ازشون قطع كني پول كفن و دفن باباشون هم ازت ميگيرن بعد از شاتل گرفتم كه 2 ماه طول كشيد تا وصل شد اون 80 تا ميگرفت 512 بعد از مدتي سرعتم شد 3 كيلوبايت در ثانيه گفتن اشتباه شده 2 روز وايسادم فرقي نكرد چون من تنها كسي بودم كه اون موقعه ازشون 512 گرفته بود خيلي خودشون رو ميكشتن كه منو نگه دارن به تهران گفتم گفت مشترك پر مصرفيد جوري بود كه من در عرض 7 ساعت فقط 100 مگ دانلود ميكردم به يه زوري از شاتل درآمدم رفتم از پارس آنلاين گرفتم اونهم ماه اول با 128 حدود 1 گيگ ميگرفت حالا شده شبي 250 مگ بد شانسي ديگه اونوقت يكي از رفيقام از پارس انلاين 1 مگ ماهي 2 گيگ داره باهاش شبي 4 گيگ دانلود ميكنه

2. 4 کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

آقا من از همه بد شانس ترم سه سال پيش از پارس آنلاين گرفتم سمت شهرك چمران 20 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از لايزر گرفتم اونهم 40 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از مخابرات گرفتم كه اونهم همه ميدونن چقدر حرامخوره وقتي بخواي ازشون قطع كني پول كفن و دفن باباشون هم ازت ميگيرن بعد از شاتل گرفتم كه 2 ماه طول كشيد تا وصل شد اون 80 تا ميگرفت 512 بعد از مدتي سرعتم شد 3 كيلوبايت در ثانيه گفتن اشتباه شده 2 روز وايسادم فرقي نكرد چون من تنها كسي بودم كه اون موقعه ازشون 512 گرفته بود خيلي خودشون رو ميكشتن كه منو نگه دارن به تهران گفتم گفت مشترك پر مصرفيد جوري بود كه من در عرض 7 ساعت فقط 100 مگ دانلود ميكردم به يه زوري از شاتل درآمدم رفتم از پارس آنلاين گرفتم اونهم ماه اول با 128 حدود 1 گيگ ميگرفت حالا شده شبي 250 مگ بد شانسي ديگه اونوقت يكي از رفيقام از پارس انلاين 1 مگ ماهي 2 گيگ داره باهاش شبي 4 گيگ دانلود ميكنه
    سلام دوست عزیز.

عجب!
    پشتیبان شاتل خیلی تاکید داشت که ما کسی رو محدود نمی کنیم و فقط یوزرهای تهران و جاهای دیگه محدود
    میشن ولی معلوم شد که اصلا اینطور نیست. خیلی قانون مسخریه
    کلا سرویس ها یک از یک بدترن. من با سرویس یه مگ لایزر تا حالا شبی سه گیگ ندیدم!!!! باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد. الان هم که اوضاع تمام ISP ها ریخته به هم.

4. 3 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان مخابراتی ، دیشب و پریشب اینترنت شما وصل بود؟
    برا من دو شبشم وصل بود حجم دانلودیم تو این دو شب 100 مگ هم بیشتر شده بود...
    Last edited by vahid_sh2447; 09-02-2012 at 17:00.

6. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام امیر جان
    یادت باشه موقعی که شاتل داشتی و میومدی پزش رو به ما میدادی بهت گفتم اینجور نمی مونه روزای بد تو راهه.پارس آنلاین مثل اینکه یه قولایی برا بهبود وضعیت داده باز شما هم پیگیر باش...

8. 3 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سلام آقا وحيد يادته

10. 2 کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

آقا وحيد الان مشكل شبكه اي كه بود نصفش رو حل كردم اما هنوز كامپيوتر دوم به اينترنت وصل نميشه هرچه كه خوندم ياد داده بود انجام دادم به اشتراك ميذاشت اما كامپيوتر دوم نميرفت اينترنت

12. 2 کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا وحيد الان مشكل شبكه اي كه بود نصفش رو حل كردم اما هنوز كامپيوتر دوم به اينترنت وصل نميشه هرچه كه خوندم ياد داده بود انجام دادم به اشتراك ميذاشت اما كامپيوتر دوم نميرفت اينترنت
    امیر جان یه تاپیک تو این قسمت ایجاد کن مشکلت رو در میان بزار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahid_sh2447; 09-02-2012 at 17:05.

14. 3 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برید خوشحال باشید که پارس همچنان داغونه
    سرعت بالای 20 ک نمیره شب! جالبه قبلنا از 4 5 به بعد بهتر میشد الان تا راس 6 بالای 20 نمیره بعدش یهو میره 240 !! فکر کنم 3 هفته شد از وقتی نت من داغون شده... دیگه جدا اعصابم خورد شده کلی هم الکی پول ترافیک دادم 3 گیگ تو ساعت رایگان هم الکی کم کردن به اسم روزانه... بدبختی عظمی اینجاست که مودم من کلا روشنه چون دم دستم نیست خاموش کنم حالا مگه میشه ثابت کرد؟ ولشون کنی میگن امریکای جنایتکار وصل شده مودمت استفاده کرده حرف حالیشون نیست بخدا...

16. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

امروز گوگل و جی میل هم بسته شد با پرو ک س ی هم باز نمیشن.
    هرچی به 22م نزدیک میشیم محدودیت ها بیشتر میشه

18. 3 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سلام.من با پرو ک س ی و .de باز كردم راستي اين 22م يعني چي ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •