دوستان کسی در مرکز رجایی سرعت 64 نامحدود داره؟؟؟؟؟اگر داره لطف میکنه از صفحه اصلی مودمش یک عکس بگیره ببینم سرعت چند تنظیم کردند؟؟
مرسی
دوستان کسی در مرکز رجایی سرعت 64 نامحدود داره؟؟؟؟؟اگر داره لطف میکنه از صفحه اصلی مودمش یک عکس بگیره ببینم سرعت چند تنظیم کردند؟؟
مرسی
فکر نکم کسی از دوستان سرعت 64 داشته باشن ...
اکثراً 128 هست یا 512 ....
اشتباه فکر می کنی. یکی هم نداره . سه تا داره. ولی پشتیبانی شوته!
3تا!
میتونی آدرسشون رو بدی؟
فرقشون چیه؟
فارانگار پرداز خوزستان
آدرس: اهواز ، کیان پارس ، بلوار شهید چمران ، بین خیابان 4 و 5 غربی ، مجتمع کسری ، طبقه 5 ، واحد 10
قاصدک سامانه
آدرس: اهواز- بلوار پاسداران- فلکه فرودگاه- مجتمع شمس- طبقه سوم- واحد 9
نت شاپ دماوند
آدرس: اهواز - خیابان نادری - خیابان علم الهدی (سعدی جنوبی) - بین نادری و کافی - مجتمع مروارید - طبقه همکف
فکر نکنم فرقی داشته باشن. من از فارانگار گرفتم
متاسفانه پورت کیان آباد صبانت پر شده ...
اگه اینطوریه که معلومه پورت های کمی رو اختصاص داده شرکت .....
دوست عزیز همشون یکین .
شما با توجه به محل زندگیتون نزدیک ترین نمایندگی رو انتخاب کن که واسه خودتم راحت تر باشه.
سلام
دوستان من تا چند روز دیگه اشتراکم با شاتل تموم میشه و دیگه نمی خوام باشون تمدید کنم
پیشنهاد میدید از چه شرکتی سرویس بگیرم که توی زیتون خوب باشه؟
البته میدونم خوب بودنشون مقطعیه!
الان کسی توی زیتون از شرکتی سرویس داره که راضی باشه؟
دوستان کسی 128 اکو (3گیگ) ، توی مرکز گلستان داره ؟ سرعت دانلودش توی روز و شب چقدره ؟
اکو هم پنج شنبه و جمعه و شبها رایگانه؟
دوست من ظاهرا کیفیت شرکتا هنوز تغییری نکرده برایه من که پارس آنلاین واقعا شورشو درآوردهتو رویه طلوع لقمان و صبانت برایه گرفتن اشتراک حساب کن ظاهران کیفیتشون از بقیه شرکتا بالاتره
دوست عزیز در مورد سوال اولتون نمیتونم راهنمایتون کنم چون اشتراکم از شرکت دیگه ای
اما در مورد سوال دومتون تا اونجایی که خاطرم هست سرویس اکو فقط شبانه اش رایگان بود از ساعت 1 تا 7 صبح
اون چیزی که شما گفتید مربوط به سرویس آرت هست
مرسی دوست من
کسی اطلاعات دقیق نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)