تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 218 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بلاخره خریدم ولی فکر کنم اشتباه کردم
    وسترن اکسترنال 3T my book1148گرفتم
    روی جلدش نوشته بود برای مک ولی فروشنده گفت اگه از سایت سازنده یه نرم افزار مخصوص ویندوز بگیری و یه بار بار اول فرمت کنیش دیگه تو ویندوزم اجرا میشه
    جالبه تو مغازه یارو وصلش کرد و فرمت کرد و هارد اونجا درست بود ولی تو خونه هارد وصل میشه ولی کامپیوتر پیداش نمیکنه تو این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
    وقتی تو propertise میرم نوشته WD SES Device usb deviceنصب نیست
    فعلا دارم اینو می گیرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا نیم ساعت دیگه خبرشو میدم
    راستی اگه درست شد برای پارتیشن بندی بهترین کار چیه؟
    سلام .

لینکی که گذاشتید مربوط به WD my book live هست که اشتباه هست و مربوطه به مدل شما نمیشه . لطفاً درایور را از لینک زیر دانلود کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای پارتیشن بندی هم همان disk management ویندوز کفایت میکند .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستی این علامت قفل چیه پشت هارده؟(کنارشم یه سوراخه )

4. این کاربر از sawier2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

برنامه شما رو نصب کردم ولی هنوز هارد نمیاد
    تو کنترل پنل علامت زردی که برای نصب نبودن هارد بود رفت ولی هنوز تو my computer درایو هارد نمیاد.
    حالا دارم درایور هاردو آپدیت میکنم ببینم چی میشه
    Last edited by sawier2; 21-11-2013 at 17:43.

6. این کاربر از sawier2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این علامت قفل چیه پشت هارده؟(کنارشم یه سوراخه )
    مربوط به سیستم ضد سرقت هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

برنامه شما رو نصب کردم ولی هنوز هارد نمیاد
    تو کنترل پنل علامت زردی که برای نصب نبودن هارد بود رفت ولی هنوز تو my computer درایو هارد نمیاد.
    حالا دارم درایور هاردو آپدیت میکنم ببینم چی میشه
    برنامه disk management ویندوز را اجرا کنید و وضعیت پارتیشنهای موجود را بررسی کنید (عکس بذارید تا بهتر راهمایی کنم) .

8. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد توسط سیستم به درستی شناسایی شده . مشکل این هست که پارتیشنهای مربوط به disk1 نه تنها حروف یا letter ندارد بلکه فایل سیستم آن نا مشخص هست. پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای مربوط به disk1 را حذف کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-11-2013 at 18:36.

11. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دمت گرم درست شد.

13. این کاربر از sawier2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عطا جان دستت درد نکنه درست شد

1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)

2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)

3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟

4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!

5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)

7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟

ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.
    Last edited by sawier2; 22-11-2013 at 12:37.

15. این کاربر از sawier2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان دستت درد نکنه درست شد

1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)

2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)

3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟

4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!

5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)

7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟

ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.
    1. بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن (از جمله مدلی که شما دارید) قابلیت hardware encryption دارند که بسادگی میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید ضمن اینکه سرعت کد و دیکد شدن اطلاعات در این روش رمزگذاری سخت افزاری بیسار سریعتر انجام میشود (برخلاف روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها) . برای فعال کردن این قابلیت و یا تغییر دادن رمز و ... باید نرم افزار آن از سایت دانلود کنید . لینکی که در پایین گذاشتم مربوط به مدلهای قبلی WD my book usb3 هست که به احتمال زیاد جوابگو هست . نرم افزارهای مربوط به مدلهای جدید کاملاً فرق میکنه و دقیقاً نمیدوم هاردی که شما دارید را شناسایی میکند یا خیر !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ورژن 1.4.1.2 مربوط به مدلهای قدیمیتر) .

پس از نصب برنامه از قسمت setting روي دكمه security كليك كنيد و پسورد رو وارد كنيد (عكس زير) . در صورتيكه پسورد رو فراموش يا گم كنيد ديگر نميتوانيد به داده ها دسترسي داشته باشيد و هارد بايد فرمت بشه .

2. پارتیشنهای هارد نه تنها حروف نداشت بلکه فایل سیستم آنهم نامشخص بود . در نتیجه درایوهای این هارد در my computer ظاهر نمیشد . هارد مشکلی نداره . البته نصب درایور (WD SES Device usb device) گاهی اوقات ضروری هست .
    3. یکبار که هارد مورد نظر را در ویندوز پارتیشن بندی و فرمت کنید دیگه لازم به انجام مجدد اینکار نیست . مگر اینکه پارتیشنها به هر دلیلی خراب بشوند .
    4. دکمه ای که در پشت هارد قرار گرفته زمانی کار میکنه که نرم افزارها نصب شده باشد . ضمناً دکمه مورد نظر باید برای چندثانیه فشار داده بشه . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .

ترجمه :
    *اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش و سپس كابل usb را جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
    *اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش كنيد ولی كابل usb را جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .

5. مشکلی پیش نمیاد ولی توصیه میشه که طرفی که لیبل روی هارد اینترنال چسبانده شده رو به بالا باشد .

از اونجايي كه برد sata to usb پشت هارد نصب ميشود از طريق موقعيت پورت usb میتوان فهميد كه كدام طرف رو به بالا بايد باشد . در عكس زير طرفي كه پورت usb فاصله كمي با لبه باكس داره بايد روي ميز خوابيده شود (منظورمو متوجه شدید؟) .

6. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدونید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکنه) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .

میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقاومت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .

قابلیت ضد ضربه در هاردهای اکسترنالی که با این عنوان فروخته میشه بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . بعبارت دیگر در مواقعی که هارد روشن هست و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست در صورتیکه ضربه یا شوکی وارد شود احتمال head crash شدن وجود دارد . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل ministation extreme که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده .

7. قبلاً هم اشاره کردم که میتونید کلیه پارتیشنهای موجود را حذف کنید و بصورت صحیح و درست پارتیشن بندی کنید . بنده که 11 عدد هارد اکسترنال وسترن دارم چنین پارتیشنی را ندیدم .

17. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من هدفم از خریدن هارد اینه که میخوام حجم درایو هامو ببرم بالا تعداشون افزایش بدم فقط موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •