تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 1024 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

يه سوال.
    اگه كسي آخر شهريور بره مسافرت خيلي يادش مي ره يا عقب ميفته؟؟
    به نظرتون چه جزوه اي ببرم مسافرت كه هم كم حجم باشه هم مفيد باشه؟
    سلام یه کاری کن که مسافرتت خوش یگذره استرس وقت هم نداشته باش وقتی برگشتی با یه روحیه و انرژی بهتر همه رو جبران میکنی به نظر من که کتاب بردن اصلا خوب نیست! من که هیشکی رو ندیدم تو مسافرت درس بخونه!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی هست که واسه کنکور زبان خونده باشه و بتونه منو دقیق راهنمایی کنه؟
    چه کتابایی بخونم و چطور درس بخونم؟با کدوم موسسه در ارتباط باشم و تسلطم رو چطور ارزیابی کنم؟

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

من کلا راجع به رشته زبان چیز زیادی نمیونم همین کنکورم نمیخواستم برم بدم. عمومیا رو که واسه کنکور ریاضی خونده بودم واسه زبان تخصصی هم چیزی نخوندم.تنها چیزی ه میدونم اینه که تاثیر عمومیا خیلی زیاده.چون یکی از دوستان خودم که منحصرا واسه زبان میخوند و زبانش هم خیلی از من بهتر بود رتبش بد تر از من شد سر عمومیا.کلا بهتره با کسی که منحصرا واسه زبان خونده یه مشورتی بکنی.موفق باشی

کلاس زبان می رفتی؟
    چه کلاسی رو توصیه می کنی؟

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

يه سوال.
    اگه كسي آخر شهريور بره مسافرت خيلي يادش مي ره يا عقب ميفته؟؟
    به نظرتون چه جزوه اي ببرم مسافرت كه هم كم حجم باشه هم مفيد باشه؟
    بستگی داره در چه حدی خونده باشی ... منم حدودای چند هفته پیش رفتم مسافرت و توی مسافرتم کتابای تست درس هایی که روشون مسلط تر بودم رو با خودم بردم و یه کوچولو اون اتمسفر کنکوری رو از دست ندادم .. ولی اصلا هم خودم رو اذیت نکردم که وسط کوه و جنگل درس بخونم .. الان که برگشتم چیز خاصی یادم نرفته!

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون مشکلم رفع شد الان آخرای ضرب خارجی هستم
    من کانونو میخونم بعد گاج سبز رو میخونم و تستای گاج سبز رو میزنم دیگه فعلا مشکلی فکر نکنم باشه.
    به نظرتون این 2 تا کافیه؟ تستای کانون بدرد بخور هستن؟ سوالای کنکور کلا چجورین هم سطح این گاج سبزن یا سخت ترن؟ سوالای امسالو که من اصلا بهشون توی جلسه هم نگاه نکردم!!!

در مورد خلاصه هم من فکر کنم کلا بلد نیستم خلاصه بنویسمشما تو خلاصه هاتون چی مینویسین به خصوص فیزیک شیمی و تخصصی ها
    مثلا من اومدم فیزیک رو بنویسیم یهو دیدم کل کتاب رو نوشتم!!! => ولش کردم خلاصه نویسی رو
    ولی توی حسابان عربی و .. هرچی رو بلد نبودم (نکات مهم روش جدید یا کل مطلب!) رو نوشتم خوب بوده
    قبل هر فصلی اینا رو هم میخونم بعد سئال حل میکنم بهتر شده.
    سؤال‌های تحلیلی امسال از پارسال هم [یه خورده!] سخت‌تر و هم وقت‌گیرتر شده بود. باید واقعا تحلیلی را باید فهمیده باشی تا سؤال‌ها را بتونی حل کنی. بهتر هست تمرین بیشتری انجام بدی تا خوندن مطالب آموزشی و حفظ کردن نکات.

من هم وقتی شروع کردم به خلاصه‌نویسی، حجمش زیاد می‌شد. در واقع وسواس زیادی به خرج می‌دادم. وقتی دیدم این‌جوری وقت زیادی می‌گیره، محدودتر کردم. یعنی خلاصه‌نویسی را برای فصل‌های خاصی از بعضی کتاب‌ها انجام دادم. فصل‌هایی که مطالب فرار بیشتری داشتند و یا موارد مشابه زیاد بود که قاطی می‌شد! (مثل دو فصل آخر شیمی پیش)

برای فیزیک و شیمی (به طور کلی) توی کتاب‌ آموزشی و تست، نکات مهم را با مارکر مشخص می‌کردم.

البته خلاصه‌نویسی یه حسن دیگه‌اش اینه که وقتی شما یه مطلب را می‌نویسید در حقیقت دارید یه بار دیگه اون را یاد می‌گیرید و به زبان خودتون نوشتید. این‌ها را خلاصه‌هایی که مؤلفان کتاب‌های کمک درسی نوشته‌اند، نداره!

6. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من ميخوام زبان انگليسي بخونم ميخواستم ببينم سوم رو بخونم بعد پيش كافيه يا بايد گرامر اول و دوم هم بكار پيش دانشگاهي مياد؟اصلا لازمه گرامر اول و دوم رو بلد باشم واسه پيش ؟
    تو رو خدا بگين ... دمتون گرم !
    Last edited by reza-atom; 27-08-2009 at 17:09.

در آغاز فعالیت mehran_s87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

سلام .
    خلاصه نویسی توی درس فیزیک فوق العاده میتونه بهت کمک کنه . من سال پیش که کنکور دادم ، خلاصه نویسی فیزیک رو تقریبا از اوایل خرداد انجام دادم و تقریبا توی کنکور به اندازه ی همون کسایی درصد اوردم که از چند ما ه قبل فیزیک رو کامل تموم کرده و اصطلاحا بسته بودند . واسه آزاد هم خیلی کمکم کرد . من از روی پاسخنامه واسه خودم درصد گرفتم تقریبا 75 درصد شد .
    وسواس به خرج نده . فقط فرمول هارو و نکات تعریفی مهم و کم حجم رو توی یه ورق A4 تمیز و با چند رنگ خودکار بنویس و هر سری که می خوای تست کار کنی مرورش کن . البته این به شرطیه که قبلش اون فصل را کامل بخونی . خلاصه نویسی فقط کمکت میکنه مطالب از یادت نرن .

9. 4 کاربر از mehran_s87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من تازه درسهای ریاضیات رو تموم کردم. فقط ادبیاتها مونده.
    سر خوندنشون توی این موندم که باید تمرینها رو هم حتما بخونم یا نه؟ مثلا واسه حسابان، من هیچ وقت تمرینهاشو نخوندم توی مدرسه. نمیدونم واجبه که بخونم؟ چون مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره. در ضمن من بین خوندن، چندتا از مثالهای خیلی مهم یا سختترین ها رو هم حل میکنم.

و اینکه الان تازه اومدم سر تستهای ریاضیات. توی حل خیلی از تستهایی که غلط حل کردم، فرمولهایی هست که اصلا من به عمرم ندیدم! حالا جدا از اونا که مال پیش هست. به نظرتون چه کنم؟ بهتره که صبر کنم و بعد توی کتاب کمکی ها باهاش مواجه میشم یا اینکه به زور حفظش کنم؟ آخه فکر نمیکنم اگه همینطوری حفظش کنم، یادم بمونه.

ممنون
    از جمله ای که میگی "مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره" میشه فهمید که نظر خوبی نسبت به تمرینها نداری در واقع منم خودم همین جوری بودم و کافی بود بقیه بگن لازم نیست تا بیخیال بشم اما سال پیش شوخی نیست به نظرم به شخصه طراح نیستم که نظرم درست باشه اما فکر میکنم نباید بزاری چیزی بدون توجه از دستت بره حتما با دقت یه دور تمرینا رو با رغبت بخون چیزایی که توش هستو پیدا کن(مطمئن باش یه چیزایی هست)بعد دیگه خیالت راحت میشه
    موفق باشید(توی ماه رمضان برای ماها هم دعا کنید)

11. 2 کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میزان تقاضا و ظرفیت پذیرش دانشجو تا سال 90 متوازن می شود

رشت - خبر گزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم گفت: با اجرای طرح تدریجی حذف کنکور تا سال 90 میزان تقاضا و ظرفیت پذیرش دانشجو در کشور متوازن می شود. اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای صحیح این طرح دیگر نیازی به برنامه های کنکور که هم اکنون به عنوان یک دیوارعظیمی برای بسیاری از خانواده هاست برچیده خواهد شد.
    وی عنوان کرد: پذیرش دانشجو در ایران باید همانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته بر اساس توان علمی دانش آموزان که در دبیرستان شایستگی خود را نشان می دهند انجام و دیوار بین آموزش و پرورش و آموزش عالی برداشته شود.
    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم بر لزوم هرچه سریعتر اجرای طرح حذف کنکور که از مصوبات مجلس شورای اسلامی است در جامعه تاکید کرد و افزود: زمانیکه این طرح در صحن علنی مجلس به تصویب رسید در پی آن کارگروه طرح حذف کنکور به ریاست وزیر علوم نیز تشکیل شده است.
    وی عنوان کرد: در این کارگروه مقرر شد از سال 88 آزمون های درسی از پایه دوم دبیرستان در نظر گرفته شود و نهایتا تا سال 90 کنکور به تدریح حذف شود.
    عباسی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از رشته های کاردانی و کارشناسی به دلیل توسعه فضاهای آموزشی در دانشگاههای پیام نور، دانشگاه آزاد، سراسری و...تعداد ظرفیتها پذیرش بیشتر از تعداد تقاضا و متقاضیان است.
    وی ز کارگروه طرح حذف کنکور خواست راهکارهای مناسبی در نظر بگیرند و هرچه سریعتر این طرح را به اجرا در آورند.
    نماینده رودسر و املش ادامه داد: امسال ظرفیت دانشگاههای دولتی بیش از 500 هزار نفر افزایش یافت در حالیکه پیش از این ظرفیت پذیرش دانشجو اعم شبانه و روزانه دانشگاههای دولتی در کشور حدود 100 هزار نفر بوده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی تو درس زبان دارم. خوشبختانه من چند ساله کلاس زبان میرم و زبان مدرسه برام خیلی راحته یعنی تو آزمون ها همه رو بلدم و به نظرم سر آزمون همه رو درست زدم ولی میام خونه میبینم 2-3 تا رو از 25 تا اشتباه زدم این موضوع همیشه وجود داره یعنی نمیزاره که 100 درصد بشم. به نظرتون چه شکلی میتونم مشکلم رو تو این موضوع حا کنم؟ چه شکلی 100 بشم؟
    (کاش تو بقیه درسام اینجوری بود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •