کاری به اینترنت نداره فقط تو قسمت GPS setting باید اعتبار داشته باشی اونم 10,12kb بیشتر دانلود نمیکنه تا وقتی که باز اعتبارت تموم شه !!
احتمالا مشکل از فلش گوشی بوده...
موفق باشید.
کاری به اینترنت نداره فقط تو قسمت GPS setting باید اعتبار داشته باشی اونم 10,12kb بیشتر دانلود نمیکنه تا وقتی که باز اعتبارت تموم شه !!
احتمالا مشکل از فلش گوشی بوده...
موفق باشید.
سلام...کسی لینک دانلود این 3تارو داره...ممنون میشم بزارید.. دیکشنری ،ا نقشه تهران و ماشین حساب مهندسی که به جت بخوره..ممنون..
Last edited by Mahdi/s; 05-10-2010 at 08:52.
بروبچ سلام
دو تا سوال فني
1) اين gps ما نمي دونم چه مرگش شده از كار افتاده و برنامه تراك بادي اصلا موقعيت رو پيدا نمي كنه و همچنين توي خود قسمت تنظيمات gps اون قسمت كه ماهواره ها رو نشون مي ده ديگه چيزي نشون نمي ده و هيچ ماهواره اي پيدا نمي كنه.... مي خواستم بدونم چه مشكلي براش پيش اومده و مي شه كاريش كرد؟؟؟
2) جديدترين فريم ور فارسي كه اومده الان چيه و لينكش هست يا نه؟؟؟
یک دستگاه گوشی جت رنگ فوق العاده شیک بنفش تا اسفند ماه گارانتی داره صفحش به هیج عنوان خط و خش نداره از روز اول محافظ داشته و آخرین فریم ور فارسی روش نصبه و یک کیف گلا کمری روش داره لوازمشم کامله فوری فروشی تلفن : 09356679647
گوشی هیچ مشکلی نداره میخوام گالاکسی بخرم میخوام اینو بفروشم تماس تا 2 هفته
دوستان یکی از رفیقای ما یه جت داره ک میخواد بفروشه؟؟؟؟چند بخرم بردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
وقت بخیر
من گوشیم رو خواستم اپدیت کنم دانلودر 5.56
الان رو این Dbl 154.2KB OK[0.3s] قسمت مونده و جلو تر نمیره از یک ساعت گذشته چیکار کنم
قعطش کنم یا صبر
مرسی از توجه شما لطفا سریع اگه میتونید راهنمایی کنید
نیاز به کمک خیلی فوری
سلام دوستان من یه جت s8003 سفارش دادم که الان به دستم رسید
یه ده دقیقه باهاش کار کردم هیچ مشکلی نبود
بعد دیدم یکدفعه ای خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم
به جای پیغام Welcome to 3G مینویسه ==Z3X-team=== و بعدش صفحه اصلی بالا میاد و 20 ثانیه بعد خاموش میشه
طور خدا کمک کنید،خیلی حالم گرفته شده الان
فکر نکنم جلوتر بره اگر نرفت ناچار دیگه باید قطع کنی!!وقت بخیر
من گوشیم رو خواستم اپدیت کنم دانلودر 5.56
الان رو این Dbl 154.2KB OK[0.3s] قسمت مونده و جلو تر نمیره از یک ساعت گذشته چیکار کنم
قعطش کنم یا صبر
مرسی از توجه شما لطفا سریع اگه میتونید راهنمایی کنید
اگه شد دوباره تنضیمات رو دقیق انجام بده و دوباره فلش کن اکه دیگه نتونستی باید بدی بیرون با باکس فلش کنن واست
موفق باشید.
فول ریست کن انشالله که درست میشهنوشته شده توسط khorooshe_khorshid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه گوشی جت دارم که خیلی تمیزه و 7/8 ماه کارکرده 205 میخوام بفروشمش چون پولش رو احتیاج دارم.....
میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم به دوستا بدم بهتره....
برای خرید pm بدین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)