دوستان نسخه مک من ۱۰.۶.۶ می باشد
میخوام به نسخه ۱۰.۶.۸ ارتقاء بدم
آیا با نصب ارتقاء تاثیری تو سرعت سیستم میزاره یا نه؟
یه سوال دیگه؟
چای حرف p فازسی تو macbook pro کچاست؟
دوستان نسخه مک من ۱۰.۶.۶ می باشد
میخوام به نسخه ۱۰.۶.۸ ارتقاء بدم
آیا با نصب ارتقاء تاثیری تو سرعت سیستم میزاره یا نه؟
یه سوال دیگه؟
چای حرف p فازسی تو macbook pro کچاست؟
چرا لاین رو نصب نمی کنی؟ زمین تا آسمون بهترش می کنه
الان از 10.6.6 به 8 بخوای آپدیت کنی اول باید 10.6.7 رو بگیری یا کلا فایل کومبوی 10.6.8 که حدود 1 گیگه رو بگیری
معمولا آپدیت ها سرعت بوت رو طولانی تر می کنن
مثلا من 10.6.7 رو نصب کردم از 20 ثانیه به 40 ثانیه رسید
خلاصه آپدیت های مک مثل کارت گرافیک و اینا نیست و هم یه سری برنامه اضافه می کنه هم چندتا ایرادو رفع می کنه ولی سرعت بوت طولانی تر می شه
ولی بازم پیشنهاد می کنم برو تا کار لاین
معمولا حرف M هست
اما بستگی داره داری از کدوم نوع صفح کلید فارسی استفاده می کنی
اطلاعات که زیاد هست اما نسل جدید سی پی یو اینتل که فکر کنم اخرین نسل سی پی یو ها باشه چون از این به بعد قراره مثل همین سندی بریج سی پی یو با جی پی یو مجتمع بشوند . تو مک بوک های 2011 هم اپل از سندی بریج استفاده کرده به طوری که روی همه سی پی یو های گرافیک مجتمع اینتل 3000 به کار رفته. از جمله برتری های این نسل به نسل قبلی مصرف کمتر . فرکانس کاری کمتر و بازده بیشتر . توربو بوست ارتقا یافته و... کلی مورد دیگر که نمیشه تو یک پست به طور کاکل بیان کرد
شک نکن برو 10.6.8. که اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه از هر نظر. بدون باگ ترین سیستم عامل اپل فعلا همین 10.6.8 هست واقعا کامل و بی باگ هست
در مورد لیون هم به نظرم کاربر و یوزر معمولی که میخواد اینترفیس جدید تر رو ببینه از رو صرف علاقه بره رو لیون مشکلی نداره اما کاربر حرفه ایی واقعا فعلا نمیتونه با لیون کنار بیاد چون خیلی باگ داره + اینکه با بسیاری از برنامه ها ساگار نیست و کرش میکنه لیون فعلا تا اپدیت های بعدی کار داره به نظرم وقتی 10.7.5 یا 6 اومده اون موقع لیون اپدیت تر و کمتر باگ داره
Last edited by sinaxex; 01-08-2011 at 02:41.
آره متاسفانه لاین هنوز خیلی باگ داره و اکثر نرم افزارها باهاش کار نمی کنن که هیچ ، حتی برنامه های خودشم دائم کرش می کنه!
عملا الان یک سوم کارایی لیوپارد رو هم نداره و نیاز به یه عالمه آپدیت داره
جی شنیدی ؟؟
این که میگی اسمه مفازس ؟؟ . .
سلام دوستان
ایا سری 2011 مک بوک ایر وارد بازار شده؟
مدل 11اینج ایر 2010 چند قیمت هست؟
باتشکر نیما
ممنون از دوستان
به دلیل همین باگهای لیون ، فکر نمی کنم تا 1 سال دیگه بهش فکر کنم.
برای نسخه 1.6.8 هم بعضی از دوستان گفته بودن که سرعت بوت پایین اومده ، واسه همین شک داشتم
اگه واقعا بدون باگ هست که من بروز می کنم.
دوستان لطف میکنید از محافظ کیبردتون عکس بزارین؟من اگه مشکلی پیش نیاد و بودجه جوربشه میخوام 723 رو بگیرم
بله وارد شده دوست من
در مورد قیمت چون قیمت ها نوسان داره بیان نمیکنم خدای نکرده نبینید تو بازار بالا پایین تر اش رو تشریف ببرید بازار جست و جو کنید قطعا الان وقت خرید ایر 2010 هست با ورود مدل جدید اش
اگر کلین اینستال کنید هیچ مشکلی نداره که هیچ قطعا زمان بوت اتون از 10.6.6 هم کمتر میشه.
محافظ کیبرد چی هست دوست من؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)