اینم حرفیه...ولی زیرنویس فارسی رو نشون نده فایده نداره. چارش همینه که گفتم
راستی مگه فریمور فارسی نریختی؟؟ اگه با فونت فارسی مشکل داشته باشه تو مسیجینگ هم باید مشکل داشته باشه دیگه نه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اینم حرفیه...ولی زیرنویس فارسی رو نشون نده فایده نداره. چارش همینه که گفتم
راستی مگه فریمور فارسی نریختی؟؟ اگه با فونت فارسی مشکل داشته باشه تو مسیجینگ هم باید مشکل داشته باشه دیگه نه؟
فریمور کوک شده فارسی ریختم
ولی اون مربوط به سیستم عامل گوشی هستش
ربطی به زیر نویسش نداره
چون پلیرش تغییری نکرده
سلام دوستان. من این گوشی رو یک هفته هست که خریدم(8 گیگشو) و امروز داشتم باهاش اهنگ گوش میکردم که یهو هنگ کرد .اونم عجب هنگی!!!! هیچ دکمه ای از گوشی کار نمیکرد !!! مجبور شدم باتریشو در بیارم! ولی خیلی از گوشی راضیم .نسبت به قیمت و امکاناتش بهترین انتخابه.
نمیشه گفت بهترین 8 مگاپیکسلی ، تو بعضی از جهات از بقیه بهتره و تو بعضی از جهات نه ، مثلا indoor رو خیلی خوب نمیندازه اما ماکرو رو خیلی خوب میندازه . با آپدیت فرمویر هم کیفیت عکسش بهتر میشه. تنظیماتش هم باید حتما دست بزنی .
یه نمونه عکس ماکرو :
------------------------
این هم یه مقایسه با KC550 الجی (که البته 5 مگاپیکسلیه) اما خب همین دم دست بود دیگه، که البته به اعتقاد GSMArena جزء 5 مگاپیکسلی های خوبه :
![]()
در مورد زیرنویس دو تا سریال رو تست کردم. درمورد زیرنویس انگلیسی مشکلی نداشت اما زیرنویس فارسی رو بر عکس نشون میداد یعنی از اخر به اول !
از کیفیت عکسبرداریش راضیم اما از فیبمبرداریش زیاد نه .
MkV رو هم تست کردم ساپورت نمیکنه
بهترین کیفیتی رو ساپورت می کنه Xvid هستش که کاملا قابل قبول هستش
تو تبدبل با یه مشکلی برخورد کردم و اون این بود تو بعضی سریال ها که زیرنویس رو خود فیلم بود بعد از تبدیل به Xvid زیرنویس می پره.
و یه مورد دیگه اگه زیرنویس srt نباشه تکلیف چیه؟
منم دو دفعه گوشیم هنگ کرد. دفعه اول باطری رو در اوردم. دفعه دوم خودش بعد چند ثانیه میزون شد. البته یه ماهی هست که این گوشی رو گرفتم. من که بیشتر با تماشای فیلم باحاش حال میکنم
جناب علی ریسر
با تشکر از آدرسی که در مورد فریمور ایتالیایی دادی.
یه مطالعه ای کردم. یه مقدار پیچیده هستش. راستشو بخوای ترسیدم گوشیمو آپدیت کنم. چون به این امور وارد نیستم. روش ساده تری نداره؟
دوست عزیز نوشتین از کیفیت فیلمش راضی نیستین می شه بفرمایین چرا؟؟؟ناسلامتی باید کیفیتش لا اقل رو کاغذ بهترین کیفیت فیلمبرداری روی موبایل باشه ....تصمیم جدی دارم برای خریدش ولی خوب فیلم و عکس برام خیلی مهمه....
جواد جون فعلا ساده ترین روشش همینه
البته زیاد هم سخت نیست چون اگه طبق آموزش پیش بری به مشکلی بر نمی خوری
اگه روش جدید تری اومد و البته راحت تر حتما اطلاع میدم به بچه ها
یه ویدئو تو یوتیوب دیدم گفتم شما هم ببینید بد نیست....اگه تکراری بود صداشو در نیارین
Omnia 2, Omnia Hd, Htc Pro 2, iPhone 3gs, HTC Hero, Galaxy - Outdoor And Indoor display comparison
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)