تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 531 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

دوست عزیز خودم میدونم منظورش اینه ولی اگه نمی کنه یا ارور میده یا اشکال از چیزهاییه که در بالا گفتم و کلا سیتم عامل ویندوز هیچ چیز رو بی اساس ارور یا اشکال نمیگیره!

مگه تو میتونی حالت عادی این کارو انجام بدی؟

با سلام
    همونطور که یادتون هست تو xp یه رکوردر بود که باهاش میشد صوت رو ضبط هم از میکروفون و هم از پلیرهای در حال اجرا.
    هر کاری میکنم تو sound recorder سون نمیتونم صدا پلیرها رو ضبط نمیدونم مشکل کجاست
    راهنمایی کنید.

راهش اینه:
    روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن  (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder  رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست!

Dreamland
    Guest

پيش فرض

راهش اینه:
    روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست!
    سلام...

بازم جواب نمیده......میشه با عکس توضیح بدی؟

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[LEFT]
    اولا که مشکل کرک بارها و بارها در این تایپیک و تایپیکهای دیگر انجمن ویندوز 7 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اگه یکم زحمت بخرج بدین میتونید پیداش کنید!
    دوما کیبورد رو اینطوری میتونی فارسی کنی:
    از منوی استارت برو کنترل پنل ,Change Keyboard and other input,و از آنجا Change Keyboard کلیک کن بعد برو روی Add کلیک کن و Persian رو پیدا کن و روش کلیک کن و Keyboard رو بعدش بکلیک و تیک اولی رو بزن و تمام.
    ببخشید ویندوزی که شما تو سایتتون به عنوان کرک شده می دین دست مردم قلابیه و سرکاری مقصرش منم که باید بگردم ببینم چه جوری مشکل حل می شه؟

بابت کیبرد ممنون ...

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من بدجور با ویندوز اکس پی حال میکنم!
    حالا به نظر شما استفاده از سون بهتره با توجه به اینکه سیستم رو نمیتونم ارتقا بدم. بزارین این طور بگم برای بازی توی سون سخت افزار قویتری هست یا توی اکس پی؟
    سیستم من:
    رم 1 گیگ
    سی پی یوی amd +4000 دو هسته ای
    مادربر گیگا بایت
    . کارت گرافیک 7100 gs

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

راهش اینه:
    روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن  (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder  رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست!
    واقعا استادی
    دستت درد نکنه
    این همه اونجا رو گشته ولی این راست کلیک به ذهنم نرسیده بود
    فقط برای من به جای mono out ، این رو نوشته : stereo mix
    باز هم تشکر
    Last edited by arashlive63; 29-09-2009 at 01:29.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوتان

من visual basic 6 رو نمی تونم تو ویندوز سون اجرا کنم . هم خونی نداره با این ویندوز .

کسی از دوستان visual رو اجرا کرده در این ویندوز ؟.

نیاز خیلی مبرمی دارم به این برنامه .

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام...

بازم جواب نمیده......میشه با عکس توضیح بدی؟
    شرمنده. من الآن تو شهر خودمون نیستم. یکی از عزیزانی که متوجه شده توضیح بدن با عکس لطفا. البته اگه دقت کنی میتونی همینطورس هم انجام بدی. فقط قبل از انجام این کارا موزیک پلیر رو به صدا در بیار که تو قسمت آخر بتونی اکولایزر (رقص نور) رو ببینی. امیدوارم متوجه شده باشی!

8. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه مدیا پلیر 11 رو در ویندوز 7 نصب کرد؟

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه مدیا پلیر 11 رو در ویندوز 7 نصب کرد؟
    سلام...

مدیا 7 ورژن 12 هستش!!!
    اونوخ میخوای 11 نصب کنی؟

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    من الان ویندوز 7 رو نصب کردم اما متاسفانه یکی از درایوها رو که اطلاعات مهمی روشه رو باز نمیکنه !!!

اینم ایرورش:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •