قربون همه بروبچ....مرسی....![]()
در راستای این اتفاقی که واسه حسین جان افتاد ما یک پروژه عظیم رو دنبال کردیم. البته شاید شما اون روزهایی که من اینجا نبودم اینکار رو کرده باشید ولی یک عدد فیلم رو دارم تو موبایلم میریزم ببینم چی میشه. خیلی تلاش کردم زیرنویسش رو هم بهش بچسبونیم ولی یاد نداشتم . خلاصه اینکه 700 مگابایت فیلمtwilight رو کانورت کردم برای اینکه ببینم آیا تو موبایل میاد یا نه ... !
یه نرم افزار خیلی توپ هم پیدا کردم که خیلی با الجی حال میکنه ، اسمش Format Factory هست سایز و فرمت مخصوص ویوتی و آرینا و کوکی و چند تا الجی دیگه رو هم داره :دي خیلی چیز جالبی هست ! خلاصه 2-3 ساعت طول کشید تا به فرمت مورد نظر تبدیل بشه الان هم در حال ریخته شدن تو موبایل هست ، نصفش ریخته شد تو موبایل .
این فایل حدود 450 مگ هست و خلاصه اگه توش نیاد حسابی حالم گرفته میشه و باید همه رو پاک کنم و 5-6 ساعت زخمت امروزم هم هدر میره :(((
خوب پس تست کردی حتما بگو
میگم گوگل مپی موجود نیست که ما هم نصب کنیم که مثل همین یکی شما باشه؟
این ال جی هم زورش میاد دوتا نرم افزار باحال بریزه تو گوشیش.![]()
سلام آقا مجید .
مرورگر خود گوشی رو که اصلا حرفشو نزن، بریزش دورفقط برو تو کار ایرا 5 نسخه ی بتا 2
برای فارسی نوشتن هم این مسیر رو برو :
Setting --- Advanced --- FullScreen Edit
اگه fullscreen edit رو On بزاری ، دیگه از صفحه کلید خود کوکی برا نوشتن استفاده میکنه، نه از صفحه کلید برنامه ی ایرا . یس راحت میتونی فارسی بنویسی . ولی یه مشکل خیلی خیلی خیلی بزرگی که این حالت داره (البته شاید برا من مشکل باشه)، اینه که صفحه ی کیورتی نیست دیگه و فقط باید با کیید تایب کنی
یه چنتا یست که با کوکی بدی، دیگه مشل من، معتادش میشی
![]()
مبارکه،تسلیت،تهنیت،تقویت،
تکبیر .......
چی گفتم !!!
![]()
منم این برنامه ی تراز سنج رو یه تستی زدم . همون ارور آقا مجید رو میده، یعنی :
This Application Requires Accelerometer 240*320 Resolution![]()
من یه تغییر کوچولو تو فایل دادم، اگه نصب شده پاکش کنید این فایل رو نصب کنید:منم این برنامه ی تراز سنج رو یه تستی زدم . همون ارور آقا مجید رو میده، یعنی :
لینک مستقیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 02-01-2010 at 20:28.
به من اطمینانی نیست...........بقیه دوستان هم یه تست بزنن بد نیست.........مسیح جان نصب کرد فایل بالایی رو گفت کار نکرد.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)