خود n97 هست شک نکن
فقط هوم اسکرین تغییر کرده
اینجور که توی فیلم دیدم سرعتش هیچ فرقی نکرده
منو هم همون منوی قدیمی
درکل باید مشکلات اصلیش رو رفع کنه که گزارش شده بعدا به فکر اضافه کردن هوم اسکرین باشه
ممنون که اپ کردی![]()
خود n97 هست شک نکن
فقط هوم اسکرین تغییر کرده
اینجور که توی فیلم دیدم سرعتش هیچ فرقی نکرده
منو هم همون منوی قدیمی
درکل باید مشکلات اصلیش رو رفع کنه که گزارش شده بعدا به فکر اضافه کردن هوم اسکرین باشه
ممنون که اپ کردی![]()
مهم تر اینه که اگه Symbian^3 باشه، اوپن سورس هست و هر بلایی بخواهیم میتونیم روی گوشی بیاریم!
از تغییر رزولیشین عکس و فیلم برداری تا فرکانس پردازنده!!!!!!!!!!!!!!!!!111
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا نوکیا این کار رو نمیکنه
کسی تونست بفهمه ورژن گوشی چند بود. من که هرچی زور زدم نتونستم بخونم. اونجایی که روی صفحه نسخه گوشی، دوربین رو نزدیک میکنه خیلی تاره.
به قسمت های اول ویدئو نگاه کنید، چطوری صفحه رو انلاک میکنه!!! خلی خوشم اومد! باکلاس بود
یا خدا یا امام زمان یا پیغمبر یعنی میشه؟
والا چیزی که من تو این ویدئو دیدم نوشته بود ورژن 22.0.110 !!
احتمالا این فریم ویر رو کوک کردن و از تم سیمبیان 3 استفاده کردن و شاید هم سیستم عامل گوشی N8 رو پورت کردن روی N97
به هر حال چیزی که معلومه اینه که خیلی کند بود و سیستم روش جواب نداده بود
من نمی دونم روی چه حسابی و چه کسی این فیلم رو به عنوان آپدیت بعدی معرفی کرده!
حرف من را حتما یادتون باشه تا زمانی که آپدیت جدید برای این گوشی اومد بیاید همین پست و بگید که ای بابا پس چی شد و چرا اینی که دیدیم نبود!!
موفق باشید
من که فکر نکنم به غیر از این حرکت دیگه کاره دیگه هم بکنن !
آخه تقصیر ماست که فکر میکنیم وقتی آپدیت جدید بیاد گوشیه میشه هواپیما و کلی تغییرات درش به وجود میاد !
باید به عرضتون برسونم که در اشتباهیم.
من قبل از این گوشی ان ۹۶ داشتم اون هم آپ دیتش خیلی دیر اومد و وقتی شد ورژن ۳۰ فقط یه تم صدا دار فیش فیش بهش اضافه شده بود!
اینم دقیقا مثل همونه!
این گوشی خودش ضعیف هست و هرچی برنامه هم براش بیاد جوابگوی خاطر ما نیست...
1: نوکیا بخاطر گندی که تو ساخت این گوشی زده دلش خیلی میخواد که از صحنه روزگار حذفش کنه.
2: داره روش کار میکنه ولی انتظار خاصی نداشته باشید.
ایمیل هم به جایی نمیرسه یه جواب کلیشه ای میدن ، اینو بچه های تالار خود نوکیا تست کردن چندین بار.
و به همین خاطر من تا N8 قیمتش به 450 نرسه نمیخرمش!
بابا کجای کاری رفیق!
تازه میخای از چاله در بیای خودتو بندازی تو چاه؟
n8 هم یکی از فجایای تاریخ هست درست مثل همین n97 وn96 و....
اشتباهات نوکیا یکی پس از دیگری.....
کافیه شما یه میگاه به cpu ضعیفی که برای غول جدید نوکیا در نظر گرفته شده بندازی !
آیا میتونه در مقایل حریفای بزرگی مثل iphone 3gs.3g.4.....htc hd2 .diamond2 ...........vivaz........
دوام بیاره؟
من یکی همیشه بخاطر برند نوکیا گوشیشو دوست داشتمو لی کم کم که چه عرض کنم زیاد زیاد دارم خسته میشم ازش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)