اگر شما برنامه Adobe Acrobat Profesional رو روی سیستمتون نصب کنین ، اونوقت از منوی فایل قسمت Export میتونین به فایل وورد کانورت کنین.
اگر شما برنامه Adobe Acrobat Profesional رو روی سیستمتون نصب کنین ، اونوقت از منوی فایل قسمت Export میتونین به فایل وورد کانورت کنین.
سلام.دوست من متاسفانه بیشتر PDF های فارسی در تبدیل به WORD این مشکل را دارند و هنوز نرم افزاری که بتونه همه PDFهای فارسی رو به صورت مطلوب پشتیبانی کنه وجود ندارد.
یعنی هیچ راه درست حسابی نیست با اکروبات هم که تبدیل می کنم باز هم مشکل به هم ریختگی وجود داره. یعنی باید بشینم فایل توی ورد تایپ کنم.
بعضی از دوستان گفته بودند که PDF رو به ورد تبدیل کنیم و ورد حاصله رو دوباره به PDF تبدیل کنیم و در نهایت دوباره PDF نهایی رو به ورد تبدیل کنیم.اینطوری بسیاری از مشکلات حل میشه.خودم امتحان نکردم.امیدوارم درست باشه
سلام دوست عزیز ...
شما توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید صفحات وب رو به PDF تبدیل کنید ...
و برای کرک هم درخواستتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید .
سلام دوستان
تعداد پاسخها زیاد بود نتونستم اون چیزی رو که میخوام پیدا کنم
دنبال نرم افزاری جهت ساخت pdf هستم که یک ویرایشگر مثل همین انجمن داشته باشه یعنی اینکه کدهای زبان های برنامه نویسی رو شناسایی کنه
آخه توی نرم افزار word نمیشه کد ها رو مرتب قرار داد که بعدش تبدیل به pdf کنیم
سپاس
سلام برنامه کامل adobe acrobat رو میخوام - مال خودم تاریخ انقضاش گذشت پاکش کردم
ازتاپیک پایین میتونید دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛ دنبال نرم افزار یا افزونه ای هستم که وقتی چند فایل PDF رو با هم باز کنیم، pdf خوان ( مثلا adobe reder و ...) اونها رو به صورت تب (tab) باز کنه. اینطوری نوار تسک بار هم شلوغ نمیشه. /*/ لطفا اگه راه حلی بلدید مطرح کنید؛ با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)