الان وضعیت پراید های جدید چه طوره بهتر شده یا بدتر منظورم پراید 132است به نظرتون ارزش خریدن داره ؟
الان وضعیت پراید های جدید چه طوره بهتر شده یا بدتر منظورم پراید 132است به نظرتون ارزش خریدن داره ؟
نمیشه آپشن بیمه ی سرقت رو به طور جداگانه برای پراید استفاده کرد یا باید حتما بیمه ی بدنه باشه
وضعیت که آنچنان فرقی نکرده و فقط یک ترمز ABS و فرمان هیدرولیک بهش اضافه شده و گویا شاسی ماشین هم تقویت شده
چون به نسبت خودروهای دیگه ارزونتر تموم میشه مشتری خودش رو داره ولی شما با 2 میلیون مبلغ بیشتر میتونید سمند LX تمیز مدل 86 بگیری که به نظرم خیلی سرتره
من ماشین دست تو زیاد دیدم و چند تا هم خریدم
شخصا نمی پسندم
4 سا از ماشین کولر میگیرن و هر جور فکر کنید ماشین رو میرونند
بعد به آدم میدن
دقیقا ماشین خوب رو که نمیفروشند هر چی ماشین دویدست میفروشند مخصوصا سمند وپرشیا من ترجیح می دم با این شرایط جاده یه ماشین صفر باشه زیر پام شاید رستگار شوم![]()
Last edited by amir_dvb; 01-05-2011 at 10:36.
پراید با فرمان هیدرولیک با معمولی خیلی فرق داره؟
ارزش داره؟
100% ارزش داره رفیق.
ماله خودم هیدرولیکه، از هر دو فرمان در پراید معمولی و هیدرولیک استفاده کردم.
فرقش از زمین تا آسمون!
مثلا میخوای به جایی بپیچی با هیدرولیک تنها با یه دست میچرخونی و خیلی روان و راحته ولی معمولی باید دو دستی بچسبی به فرمان!
یا مثلا میخوای دور بزنی تو معمولی باید کشتی بگیری با فرمان!!!
ممنون از نظر قیمت هم فکر کنم حدود 200 تومن تفاوت داره
برای من 131 sl هست که ABS داره ولی هیدرولیک نداره
تحویل خرداد هست
درخواست بدم،انجام میدن؟
اگر انجام ندادن می تونم خودم بعدا به ماشین اضافه کنم؟
مرسی
البته شاید بتونی زمان پرداخت مابقی قیمت یه تغییری تو درخواست داد بهتره بری از نمایندگی سوال کنی
بهتره از همین الان دنبالش باشی که مدلت رو عوض کنی. بعداً حدود 150 تومن اضافه تر خرج میذاره رو دستت. الان با 200 تا 250 تومن (دقیق نمیدونم) بجای SL برو SX بگیر. بعداً 450 هزینه هیدرولیک کردنش میشه. من 111 SL دارم. دنبالش رفتم. البته شانس من اون موقع SX نبود بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)