من چند روزیه که دنباله cowon d3 هستم ولی مگه پیدا می شه؟!
کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که بفروشن؟
اگه یه سایتی هم آنلاین می فروخت می شه معرفی کنید؟
تو این ----------سایت معتبری هست؟؟
دوستان نظرتون درباره s9 چیه؟ قیافش خیلی باحاله. تفاوتش با j3 چیه؟
من چند روزیه که دنباله cowon d3 هستم ولی مگه پیدا می شه؟!
کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که بفروشن؟
اگه یه سایتی هم آنلاین می فروخت می شه معرفی کنید؟
تو این ----------سایت معتبری هست؟؟
دوستان نظرتون درباره s9 چیه؟ قیافش خیلی باحاله. تفاوتش با j3 چیه؟
Last edited by peaceful1; 15-12-2011 at 21:59. دليل: حذف سایت فروش
کارت حافظه نمیخوره
10 ساعت زمان پخش صوت کمتره
کمی ضخامتش بیشتره
قدیمی تره
دیگه نرم افزارش آپدیت نمیشه
جایی که بتونی بخری رو PM میکنم.
در مورد j3 میشه گفت که این دستگاه فوق العاده هوشمنده یعنی مثل دستگاه های دیگه نیست که با یه اکولایزر خوب که توی دستگاه گیر اوردی هر اهنگی با هر سبکی که خواستی گوش یدی وتوی فقط همون یه دونهEQ صدای دستگاه خوب باشه ونکته ی دیگه این که با cowon شما صدای تمام پلیر ها رو داری یعنی کیفیت iriver باس سنگین creative در کل این دستگاه حرفه ای
با نام خدا و سلام
دوستان یکی از دوستام cowon c2 خریده حالا میخواد از تو خود player یه playlist بسازه ... چه طوری این کار رو بکنه ؟؟![]()
بهتره این جا بپرسید:
اگه مشخصات اهنگتون درست باشه که این جا دربار نحوه اصلاح مشخصات تگ اهنگ نوشتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد پلیر رو با نوع اتصال MTC به کامپیوتر وصل میکنی بعد لیست هایی که تو نرم افزارهایی مثل winamp و mediamonkeyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست رو منتقل میکنید.
البته اگه منظورتون مرتب سازی اهنگ از داخل پلیر هست چون C2 ندارم نمیتونم توضیح بدم و با توجه به UCI ایی که استفاده میکنید حتی شرایط کمی تغییر کنه.
بسیار سپاس
آره منظورم ساختن playlist ار تو خود پلیر بود ...
بعد مگه سیستم عامل cowon ها با هم فرق میکنه ؟؟؟ البته به غیر از android و win داراش
uci ربطی به سیستم عامل نداره درواقع همون قالب یا تمی هست که روی دستگاه شما میبینید که این مدل با بقیه مدل های کووان تغییر زیادی داشته بخاطر همین ممکنه برای اینکه دوست عزیزم peaceful1 به شما ادرس این کار رو توی دستگاه بده دچار اشتباه بشید چون نسبت به باقی مدل ها فرق میکنه
ممنون ... میخواستم بدونم کلن امکان ساخت playlist از تو خود پلیر هست دیگه ؟؟؟ گفتم بیاره خودم بش ور برم تا ببینم می تونم playlist درست کنم یا نه ...
آره هست ولی بهتر به جای این که بیاره شما براش انجام بدید. خودش تو اون لینک پرسش کنه تا به صورت کاملتر و دقیق تر جواب بگیره.
سلام.
cowon X7 160GB پلیر خوبی هست یا نه ؟؟؟
دست دومش (زیاد کار نکرده باشه ، در حد نو) 200 میارزه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)