چرا دوست عزیز
trial Reseter رو این ورژن(2010_9.0.0.736en) هم کار میکنه
چرا دوست عزیز
trial Reseter رو این ورژن(2010_9.0.0.736en) هم کار میکنه
سلام
میخوام کازپرسکای 2010 اینرنت سکیوریتی را کرک کنم ولی تو مرحله ای که کد
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
وارد میکنم بعد چند ثانیه ارور زیر را میده
مشکل از کجاست
مگه این کد کار نمیکنه؟؟
من از روش زیر استفاده کردم که تو صفحه اول گذاشته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
امتحان کردم الان نشد
اين كدي كه شما استفاده كرديد براي اينترنت سكيوريتي كاسپر نيست و احتمالا بايد براي آنتي ويروس باشه.در ضمن شما كد معتبر و اصلي را اگر در معرض ديد همه بذاريد بزودي در ليست سياه قرار گرفته و باطل خواهد شد.
آقا دستت درد نکنه درست شد. فقط الان میزنم آپدیت بشه آپدیت نمیکنه سریع پر میشه .
سلام:
من ميخوام روي يك كامپيوتر كه به هييچ عنوان نميتونه به اينترنت وصل بشه كسپر 2010 نصب كنم ميخواستم ببينم ميشه كي رو به صورت آفلاين به كسپر بشناسونم يعني براي دادن يك كي لازم نباشه كسپر به انترنت وصل بشه و به صورت آفلاين كي رو بشناسه (كي تقلبي)
به جز كي راه ديگه هست
البطه ميدونم كه براي كسپر 2010 بايد حتما از اينترنت قطع شد ولي براي مرحله دوم بايد به اينترنت متصل بشي تا كي رو قبول كنه براي همين من نميخوام اون به اينترنت وصل بشه
باتشكر
كافيه يك سريال كه در ليست سياه قرار گرفته در قسمت Activation Online وارد كنيد و بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد دكمه Next را بزنيد.وقتي كاسپر نتونه به سرورهاي اصلي خودش وصل بشه كه سريال را تاييد كنه يك صفحه جديد باز ميشه و شما ميتونيد با استفاده از دكمه Browse كليد موردنظر را وارد كنيد.همچنين با استفاده از گزينه Activate Trial نيز مشابه همين كار را انجام بديد.
در این تاپیک فقط سوالات مربوط به فعالسازی کاسپراسکای پرسیده میشند. در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای تصویری از بخش آپدیت قرار بدید.
14/01/2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
بله اينو رو ميدونستم
ولي مشكل اينجاست وقتي كيليد رو بهش ميدي ميگه بايد به اينترنت وصل بشي تا كيليد رو چك كنه و بعد اونو فعال كنه در مورد Activate Trial هم همين طوره ،؛ تا وقتي به اينتر نت وصل نشي اون 30 روز رو فعال نميكنه
درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)