دیگه اماراتو نبریم اونم با اختلاف زیاد باید در فوتبال رو گل گرفت چون امارات چند تا بازیکن اصلیشو نمیاره و در حقیقت با تیم دومش بازی میکنه!
-----
-----
دیگه اماراتو نبریم اونم با اختلاف زیاد باید در فوتبال رو گل گرفت چون امارات چند تا بازیکن اصلیشو نمیاره و در حقیقت با تیم دومش بازی میکنه!
با پستهايي که قبلا داده بودي : قبل از بازي و به بعد بازي کاملا همه فهميدن که اصلا طرفداري نميکني !!!!!!!!!!!!
مشکل شما يه چيز ديگست : اين رو هم از هر دوست و دشمني بپرس ميگن بهت
ايشا... توي بازيه بعدي هم اونايي ميرن تو ترکيب که به نظر سرمربي آماده ترين باشن : يادمه يکي ميگفت سرمربي تو طول هفته با بازيکناست و از شرايط فني و روحي باخبره نه هوادارها که بيرون ميدونن
دليل نداره به زور و بدون يکم منطق و فکر بخواي حرفت رو اثبات کني : جملات من رو هر بچه اي فهميده چه برسه به ... قبول نميخواي بکني يه بحث ديگست
اگه به پرسپوليسي بودن باشه که الان همه ي پرسپوليسيا اول بايد از دايي حمايت ميکرديم نه قطبي !نقل قول:
خیلی جالبه یکی از دوستان کارش شده این که بیاد اینجا و جواب تمام انتقادات از قطبی رو بده
من که هرچی فکر کردم هیچ دلیلی غیر از اینکه قطبی زمانی سرمربی تیمشون بوده پیدا نکردم
من نمیدونم منظور شما کیه؟
ولی واقعا متاسفم که این استقلالیا تیم ملی و باشگاهی سرشون نمیشه..
شما چون قطبی سرمربی پرسپولیس بوده باهاش مشکل دارید..
فقط میتونم بگم متاسفم...
متاسفانه جو اينجا هنوز همون کل کل آبي و قرمزه : همش داره انکار ميشه ولي اينجوري بوده
کسي از قطبي بخواد دفاع کنه ميگن به خاطرپرسپوليسه و ... يکي از شماها نيومدين بگين ترکيب ايده آلتون کدومه که هي گير دادين به خلعتبري ! خسرو ! برهاني !
مسلما ارنج مورد نظرتون با اونچه که تو تمرين سرمربي ديده فرق داره ولي به هر حال بگين تا همه بدونن ايده آل از نظرتوت چيه ؟!
بنا به اون موقعيت خاص مهر زاد هم اومد تا همين کار رو بکنه که شوتش ...زندی میتونست دو تا شوت از پشت محوطه جریمه بزنه
يعني با اون دفاع منطقي ميتونست يه تنه ...خلعتبری میتونستن 4 تا نفوذ کنه
چند تا سانتر کرديم که اکثرش رو مدافعان کره زدن ؟حیدری میتونست دو تا سانت درست و حسابی بکنه.
ايشا...من که امیدوارم صعود کنیم....
به امید برد مقابل امارات....
با این وضعیت وحشتناک انتخاباتی در کشور... نتیجه دیدار با امارات به شدت سیاسیه.
احمدی نژاد گفته ما بازی به کره شمالی را بردیم اگر باور ندارید بهتون مدرک نشون بدم
ببینم امارات از رقابتها حذف شده یا اینکه با باخت مقابل ما قراره حذف بشه ؟؟
حذف شده
امارات تا الان 7 بازی انجام داده و 1 امتیاز گرفته البته اون هم از ایران و عملا حذف شده به حساب میاد
نتیجه گیری که میشه تو ای چند صفحه از بعضی پست ها گرفت اینه :
علیرضا محمد در حد تیم ملی ه, نوری خیلی کارس درست ه
, علی کریمی خیلی مفید بازی میکنه
, آشوبی چرا بازی نکرد
؟ مسعود شجاعی اخه , بی غیرته !!!
![]()
مهدویکیا چون زمانی در پرسپولیسس بوده باید 90 دقیقه بازی کنه
واز اونر : خسرو حیدری کیه ؟؟؟ نمیشماسمش !! حسین کاضمی اصلا به گرد نوری و آشوبی و تیموریان نمیرسه !!آرش برهانی کیه ؟ اه ه آقای گل لیگ ه ؟ چه جالب ؟
![]()
خوب خلیلی هم 7 یا 8 سال پیش آقای گل شد .
نتیجه آخر اینه که ما استقلالی ها خیلی متعصبیم , اخه نه کی تیممون قهرمان لیگ نشده 1 بازی کن تو تیم ملی نداریم(ثابت) ما نباید اعتراض کنیم .
شما در کل نتیجه گیری نمیکردید خیلی بهتر بود..نتیجه گیری که میشه تو ای چند صفحه از بعضی پست ها گرفت اینه :
علیرضا محمد در حد تیم ملی ه , نوری خیلی کارس درست ه , علی کریمی خیلی مفید بازی میکنه , آشوبی چرا بازی نکرد ؟ مسعود شجاعی اخه , بی غیرته !!!
مهدویکیا چون زمانی در پرسپولیسس بوده باید 90 دقیقه بازی کنه
واز اونر : خسرو حیدری کیه ؟؟؟ نمیشماسمش !! حسین کاضمی اصلا به گرد نوری و آشوبی و تیموریان نمیرسه !! آرش برهانی کیه ؟ اه ه آقای گل لیگ ه ؟ چه جالب ؟
خوب خلیلی هم 7 یا 8 سال پیش آقای گل شد .
نتیجه آخر اینه که ما استقلالی ها خیلی متعصبیم , اخه نه کی تیممون قهرمان لیگ نشده 1 بازی کن تو تیم ملی نداریم(ثابت) ما نباید اعتراض کنیم .
دوباره بحثای قدیمی رو شروع نکنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)