وقتی همیار بخش نتونه کاری بکنه این میشه که کل تاپیکها پر از اسپم میشه.
همه کاربران شاتل از ------ استفاده می کنند اصلا خود شاتل سرویس بدون ------ نمیده دلیلش هم موجوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی همیار بخش نتونه کاری بکنه این میشه که کل تاپیکها پر از اسپم میشه.
همه کاربران شاتل از ------ استفاده می کنند اصلا خود شاتل سرویس بدون ------ نمیده دلیلش هم موجوده:
من تازه 2 ریالیم افتاد جریان چیه
بابا جون این عسک رو گذاشتم تا راضی بشی ولی شرطش اینه که دیگه مزاحم بزرگتر ها نشی.
برو پسر خوب به همون پرشین تولزت برس.
برادران ایمانی سرعت آپلود شما فرقی نکرده؟ من دیشب یه فیلم گرفتم از آپلود ودانلود حتما میدونید که آپلود این داتک حقه باز بهترینه یا بود بین همه سرویس دهنده ها ولی الان دیگه اونطوری نیست قبلا با میانگین 70 آپلود میکرد ولی الان بزور به 40 برسه.دانلود بنظر من مهم نیست چون همین پارس اقلا 60 تا سرعتش بیشتر از اینیه که فیلمشو گذاشتم.
برادر
اگر مشکلی باشه باید خودمون هم همکاری کنیم پست های اسپم رو گزارش بدیم
اون بنده خدا چه گناهی کرده تو تک تکه تاپیک ها بچرخه
فعلا سرعته داتک هم خوب بوده یه مقدار با رپید مشکل داشتم ولی الان تقریبا خوبه! البته گزاشتم بغلش تورنت و از میهن دانلود هم دانلود داشته باشه افت سرعتش محسوس نباشه
دانلود مشگلی نداره منظور من آپلوده کسی اینجا هست که از قبلا یعنی از 2هفته قبل به اینور آپلود کرده باشه؟ فایلهای کم حجم نظرم نیست فایلهای بزرگ مثلا 100 مگ ببالا؟ میخوام بدونم واسه همه آپلود افت کرده یا نه منطقه اییه.
امروز زنگ زدم داتک پرسیدم سرویس های حجمی سرعت دانلودش با نامحدود فرق داره یا نه...!!! گفت هیچ تفاوتی نداره.اینجور که معلومه داتک سرعت دانلود سرویس های محدودش رو باز نمیزاره.![]()
بهه
این طوری که به درد نمیخوره!×!
پس دارن محدود رو به قیمته نامحدود میدن یه جورایی×!!×
اینم اضافه کنم که سرویس های نامحدود دیگه نمیدن.![]()
فکر نکنم چون اینجوری همه میرند سمت پارس آنلاین.
چند ماهی هست که دیگه نامحدود نمیدن.تعرفه سرویس های نامحدودم از رو سایتشون برداشتن.فقط 1MB نامحدود میدن.
کی گفته دیگه نامحدود نمیدن با منبع خبر بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)