تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 190 از 1042 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی! نتیجه پست بالایی:
    هر چه پینگ بالاتر، سرعت لود صفحات پایین تر. (اگه سرعتتون 2 مگابیت بر ثانیه باشه ولی پینگتون بالا باشه (مثلا 1100)، شاید سرعت وب تون، از 128 هم پایین تر باشه . . .)
    یه چند روز پیش، اینترنت تبریز قطع شده بود . . . ارتباط خیلی ناچیزی وجود داشت.
    یه تست گرفتم. پینگش رو ببینید:

فکر کنم 45 دقیقه طول کشید تا این تست رو بگیرم.
    سرعتم از سرعت Gprs ایرانسل هم پایین تر بود . . .
    اینم قضیه ی پینگ . . .
    موفق باشید

2. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cinablue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمشون گرم عجب پینگه فضایی

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این پینگ بستگی به سرعتی داره که از شرکتها می گیریم ..؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پینگ بستگی به سرعتی داره که از شرکتها می گیریم ..؟
    نه! به سرعت مربوط نیست.
    بستگی به خود ISP ، و سیستم ها و مودم ها، پورت ها و دستگاههایی که استفاده میکنند داره.
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 speedTest.net su*cks

[COLOR=Navy]دوست عزیز، لطفا از Kuwait City تست بگیرید. (محلش دقیقا کنار خلیج فارس و دریای عمان هست)
    پینگ واقعی در ایران با باکو مشخص نمیشه . . .
    اول از همه اینکه SpeedTest کلا مشکل داره یهو قاط میزنه پینگو مینویسه 2 یه دفعه دیگه قاط میزنه مینویسه 1999... اگه شما واقعا به دونستن پینگتون نیاز دارید Run رو باز کنید بنویسید cmd و اینتر رو بزنید و بنویسید ping google.com -t و ببینید پینگ واقعیتون چیه که معمولا بالاتر از 400 نیست...

دوم... شما چرا میگید که از کویت سیتی پینگ بگیره...؟؟؟ فقط به خاطر اینکه سایت ناقص العقلی مثل SpeedTest.net داره به شما پیشنهاد میده که از این سرور تست بگیرید...؟؟؟ به نظر شما وقتی که غالب پهنای باند ایران از ترکیه تامین میشه (که بعدشم به اروپا وصله و بعدم به لندن) تست از ترکیه بهتر برای ایرانیا جواب میده یا تست از یه سری عرب خرفت که سرورشون از هر ده بار 9 بار کار نمیکنه...؟؟؟ اگه شما از اون سرور عربه تست بگیرید عین اینه که لقمه رو 6 بار دور کله تون بچرخونید و بعدشم بدید بقلیتون بخوره...!!!

یکی باید پیدا بشه به این سایت با عقل و کمالات SpeedTest.net بفهمونه که سرور پیشنهادی برای ایران رو به سمت شمال غربی پیشنهاد بده (البته نه کوبا... فقط ترکیه چون بقیه اون کشورا سرورای جالبی ندارن و همچنین به سمت اروپا)...

مهمترین ملاک SpeedTest برای پیشنهاد سرور، فاصله شما از اون سروره که نزدیک باشه و چون برای ایران هیچ گونه منطقه بندی نکرده و هیچ کاری برای ایران انجام نداده به همین دلیل همه رو یه نقطه وسط ایران فرض میکنه که به کویت نزدیک تر هستن...

به جای SpeedTest از این تست AudiMyPC استفاده کنید که همه بدون استئنا قبولش دارن (البته باید JAVA روی سیستمتون فعال باشه) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل این (شبانه صبانت) :

Last edited by Cleeev; 27-10-2008 at 12:01.

7. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه اینکه SpeedTest کلا مشکل داره یهو قاط میزنه پینگو مینویسه 2 یه دفعه دیگه قاط میزنه مینویسه 1999... اگه شما واقعا به دونستن پینگتون نیاز دارید Run رو باز کنید بنویسید cmd و اینتر رو بزنید و بنویسید ping google.com -t و ببینید پینگ واقعیتون چیه که معمولا بالاتر از 400 نیست...

دوم... شما چرا میگید که از کویت سیتی پینگ بگیره...؟؟؟ فقط به خاطر اینکه سایت ناقص العقلی مثل SpeedTest.net داره به شما پیشنهاد میده که از این سرور تست بگیرید...؟؟؟ به نظر شما وقتی که غالب پهنای باند ایران از ترکیه تامین میشه (که بعدشم به اروپا وصله و بعدم به لندن) تست از ترکیه بهتر برای ایرانیا جواب میده یا تست از یه سری عرب خرفت که سرورشون از هر ده بار 9 بار کار نمیکنه...؟؟؟ اگه شما از اون سرور عربه تست بگیرید عین اینه که لقمه رو بار دور کله تون بچرخونید و بعدشم بدید بقلیتون بخوره...!!!

یکی باید پیدا بشه به این سایت با عقل و کمالات SpeedTest.net بفهمونه که سرور پیشنهادی برای ایران رو به سمت شمال غربی پیشنهاد بده (البته نه کوبا... فقط ترکیه چون بقیه اون کشورا سرورای جالبی ندارن و به سمت اروپا)...

مهمترین ملاک SpeedTest برای پیشنهاد سرور، فاصله شما از اون سروره که نزدیک باشه و چون برای ایران هیچ گونه منطقه بندی نکرده و هیچ کاری برای ایران انجام نداده به همین دلیل همه رو یه نقطه وسط ایران فرض میکنه که به کویت نزدیک تر هستن...

به جای SpeedTest از این تست AudiMyPC استفاده کنید که همه بدون استئنا قبولش دارن (البته باید JAVA روی سیستمتون فعال باشه) :
    کد:
    مثل این (شبانه صبانت) :
    سلام.
    دوست عزیز، فکر نمیکنی یه کم تند رفتی؟
    اون سایتی که شما میگید من هم تستش رو قبول دارم. و تست اسپید تست رو هم قبول دارم.
    در ضمن اونی شما میگید، تست پینگ نداره.
    بحث من، سر تست پینگ بود. نه تست سرعت.
    لطفا به موضوع بحث ها دقت کنید.

موفق باشید.

9. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان؛ برای پینگ، از اینجا هم میتونید استفاده کنید.
    کد:
    موفق باشید

11. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

14 Ping داشتن یا نداشتن... مسئله اینست...؟؟؟

سلام.
    دوست عزیز، فکر نمیکنی یه کم تند رفتی؟
    اون سایتی که شما میگید من هم تستش رو قبول دارم. و تست اسپید تست رو هم قبول دارم.
    در ضمن اونی شما میگید، تست پینگ نداره.
    بحث من، سر تست پینگ بود. نه تست سرعت.
    لطفا به موضوع بحث ها دقت کنید.

موفق باشید.
    منم پینگو گفتم دیگه... حرف من نامربوط نبود... گفتم که وقتی سیمی که ایران ازش اینترنت میگیره از ترکیه میاد ، سرورای ترکیه ای برای تست توسط ایرانیا بهتر هستن... و همچنین گفتم که SpeedTest.net نمیشه اعتماد کرد (در واقع به هیچ چیز دیگه ای غیر از command line در مورد پینگ نمیشه اعتماد کرد)... بعدش گفتم که برای تست سرعت این سایت بهتره...

خوب اون سایت تست پینگ نداشته باشه... سرعت مهمه نه پینگ... پینگ رو که خیلی راحت تر از هر چیزی میشه با سطر فرمان ویندوز به دست آورد پس پینگ گرفتن از بیرون از کامپیوتر شما به چه درد شما میخوره...؟؟؟ اصلا هیچ گونه تست پینگی که توسط یه سایت از طریق مرورگر انجام بشه ارزش نداره...

ببخشید اگه یه وقت توی اون پست تندروی کردم...

من به موضوع بحث ها توجه دارم شما به متن بحث توجه کافی نداشتید...

Last edited by Cleeev; 27-10-2008 at 11:57.

13. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

منم پینگو گفتم دیگه... حرف من نامربوط نبود... گفتم که وقتی سیمی که ایران ازش اینترنت میگیره از ترکیه میاد ، سرورای ترکیه ای برای تست توسط ایرانیا بهتر هستن... و همچنین گفتم که SpeedTest.net نمیشه اعتماد کرد (در واقع به هیچ چیز دیگه ای غیر از command line در مورد پینگ نمیشه اعتماد کرد)... بعدش گفتم که برای تست سرعت این سایت بهتره...

خوب اون سایت تست پینگ نداشته باشه... سرعت مهمه نه پینگ... پینگ رو که خیلی راحت تر از هر چیزی میشه با سطر فرمان ویندوز به دست آورد پس پینگ گرفتن از بیرون از کامپیوتر شما به چه درد شما میخوره...؟؟؟ اصلا هیچ گونه تست پینگی که توسط یه سایت از طریق مرورگر انجام بشه ارزش نداره...

ببخشید اگه یه وقت توی اون پست تندروی کردم...

من به موضوع بحث ها توجه دارم شما به متن بحث توجه کافی نداشتید...

من از این سایتی که شما معرفی کردین خواستم تست بگیرم
    یه کم رفت جلو بعد یه دفش پیغام خطا دادsession invalid (یه چی تو همین مایه‌ها)

چرا؟ جاوا هم نصبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

11

من از این سایتی که شما معرفی کردین خواستم تست بگیرم
    یه کم رفت جلو بعد یه دفش پیغام خطا دادsession invalid (یه چی تو همین مایه‌ها)

چرا؟ جاوا هم نصبه
    چند تا دلیل ممکنه داشته باشه :

آخرین نسخه جاوا رو نصب کنید تا باگ های کمتری داشته باشه که میتونید از آدرس زیر دانلودش کنید :
    کد:
    ترجیحا با اینترنت اکسپلورر کار کنید که با جاوا سازگارتره...

ممکنه که به دلیل مشکل کانکشن و قطع و وصل شدن ارتباط باشه... یا بالا رفتن اتفاقی پینگ به دلیل مشکل در کانکشن...

ممکنه جاوا به خوبی اجرا نشده باشه (مثل فلش که بعضی وقتا خوب load و اجرا نمیشه) با Ctrl+F5 یا Alt+F5 یه بار دیگه صفحه رو کلا رفرش کنید...

مرورگر رو ببندید دوباره باز کنید... یا اگه جاوا رو دوباره نصب کردید سیستم رو ریست کنید...

در پایان هم ممکنه مشکل از سایت و یا شلوغی سرور باشه که میتونید بعدا دوباره امتحان کنید...

از این سایت هر 10 دقیقه یه بار میتونید تست بگیرید و به همین خاطر نباید هی الکی روی دکمه Start بزنید چون هم جاوا قاطی میکنه و هم فرصتتون رو از دست میدید...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

سه تا از پر استفاده ترین و در عین حال بهترین تست کننده های سرعت در اینترنت اینا هستن که اکثر سایتای دیگه هم از سیستم همینا استفاده میکنن :

تست کننده سرعت سایت CNET ، تست کننده سرعت سایت AuditMyPC (بر اساس JAVA) و همچنین SpeedTest.net (بر اساس Flash)
    کد:
    که از این میان SpeedTest.net از همه خوشگل تر و شدیدا سنگین تره که نسبت به دو سایت دیگه نتیجه های با دقت کمتری ارائه میده ولی بازم خوبه... البته نه خیلی برای ایران... تست کننده سرعت سایت CNET هم بیشتر برای شبکه اینترنت آمریکا بهینه شده... و تجربه تو ایران ثابت کرده که AuditMyPC از همه اینا دقیق تر نشون میده... و علت اصلیشم اینه که مثل SpeedTest.net به صورت لحظه ای و با یه فرآیند دنباله دار کار نمیکنه و خیلی خیلی دقیق نشون میده...

Last edited by Cleeev; 27-10-2008 at 13:03.

16. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •