تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 859 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام
    من یک متن خیلی ساده دارم که متوجه منظورش نمیشم.
    lt's a way of giving the finger without actually giving it
    give the fingure میشه f--- you

این یک روش نشون دادن بدون این که واقعآ اونو نشون بدی

2. 3 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من بصورت فوری و فوتی ظرف امروز و فردا(دیر تر دیگه بدردم نمیخوره) ترجمه عناوین کارت پایان خدمت سربازی رو لازم دارم.(یعنی مثلا اونجا که نوشته <((یگان ترخیص کنند)) وباقیش...
    اگه کسی از دوسات بتونه کمک کنه ممنون میشم.
    خب پس دیگه دیر شده آیا ؟! ... تازه فکر اینو می کردی که شاید ما کارت پایان خدمت رو نداشته باشیم...
    جـــــــــــــــــان ؟! ناراحت نشی ها ، ولی من هیچی نفهمیدم
    کلا در مورد اون asfdasdsa و asdasd توضیح بده ...
    نه بابا ... واسه چی ناراحت بشم؟

منظورم این بود که توی اون متن ، جملات و کلمات ساختار ساده ای داشتن؛ مشکل اینه که مفهوم جملات با ترجمه شون مشخص نمیشد ... بنابراین ترجمه لغوی اش کار ساده ، اما نسبتا بی ارزشی بود ... ارزش ترجمه به اینه که معنا و مفهوم رو برسونیم ...

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

دستت درد نکنه ... بخوای بگی فلان چیز ادامه دارد ... مثلا یه متنی داری ، می خوای بنویسی ادامه دارد ... که بقیشو بعدا بنویسی چی باید بگی ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

دستت درد نکنه ... بخوای بگی فلان چیز ادامه دارد ... مثلا یه متنی داری ، می خوای بنویسی ادامه دارد ... که بقیشو بعدا بنویسی چی باید بگی ؟
    آخر متن اینو مینویسند:
    To be continued...l

7. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

آخر متن اینو مینویسند:
    To be continued...l
    دستت درد نکنه ... پس خودم درست نوشتم ... شک داشتم ... ، توی تاپیک News بود فکر کنم ... یه سری هم بزنید اونجا ...خیلی خلوته.

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 هيولا

سلام
    ببخشید کسی میتونه اینو برام تر جمه کنه ؟
    خواهش می کنم.
    ممنون.
    اتومبيلى كه باراك اوباما سوار بر آن به كاخ سفيد ميرود آخرين مدل از كاديلاك ليموزين ساخته شده توسط جنرال موتورز است كه صرفا به حمل و نقل رييس جمهور اختصاص دارد و تحت نام توليد ميشود. اين اتومبيل امن ترين اتومبيل دنياست كه در آن از آخرين تكنولوژى ارتباطى نيز استفاده شده است و وزنى حدود 8 تن دارد و به همين علت به آن لقب "هيولا" داده شده است. با وجود اينكه اطلاعات مربوط به اين اتومبيل قابل انتشار نيست و توسط جنرال موتورز و سازمان امنيت آمريكا حفاظت ميشود گفته ميشود كه لايه اى محافظ از جنس فولاد، آلومينيم، تيتانيم و سراميك به قطر 8 اينچ (20 سانتيمتر ) بر روى بدنه آن قرار دارد كه باعث ميشود وزن هر در آن با يك در كابين بوئينگ 747 برابرى كند، شيشه هاى اين اتومبيل از جنس ضد گلوله و به قطر 5 اينچ (12.7 سانتيمتر ) ميباشند، هواى داخل كابين نيز تصفيه شده و سرنشينان را از حملات شيميايى محافظت ميكند
    با وجود اينكه عمر مفيد هر كدام از اين اتومبيل ها حدود 10 سال است با شروع هر دوره رياست جمهورى با مدل جديدتر تعويض ميشوند و مدل هاى قديمى تر آنها براى حمل معاون اول رييس جمهور استفاده ميشوند. موزه هنرى فورد شامل بزرگترين كلكسيون از ليموزين هاى روساى جمهور آمريكاست اما ليموزين مربوط به دوره جرج بوش به علت مسايل امنيتى در آن جاى نخواهد گرفت زيرا از 11 سپتامبر 2001 به تقاضاى سرويس امنيتى ايالات متحده ليموزين هاى رياست جمهورى پس از پايان هر دوره نابود ميشوند تا اسرار امنيتى آنان فاش نشود

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    باز هم متن هایی برای ترجمه.
    Your job's a joke, you're broke, your love life's D.O.A.
    It's like you're always stuck in second gear
    When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتومبيلى كه باراك اوباما سوار بر آن به كاخ سفيد ميرود آخرين مدل از كاديلاك ليموزين ساخته شده توسط جنرال موتورز است كه صرفا به حمل و نقل رييس جمهور اختصاص دارد و تحت نام توليد ميشود. اين اتومبيل امن ترين اتومبيل دنياست كه در آن از آخرين تكنولوژى ارتباطى نيز استفاده شده است و وزنى حدود 8 تن دارد و به همين علت به آن لقب "هيولا" داده شده است. با وجود اينكه اطلاعات مربوط به اين اتومبيل قابل انتشار نيست و توسط جنرال موتورز و سازمان امنيت آمريكا حفاظت ميشود گفته ميشود كه لايه اى محافظ از جنس فولاد، آلومينيم، تيتانيم و سراميك به قطر 8 اينچ (20 سانتيمتر ) بر روى بدنه آن قرار دارد كه باعث ميشود وزن هر در آن با يك در كابين بوئينگ 747 برابرى كند، شيشه هاى اين اتومبيل از جنس ضد گلوله و به قطر 5 اينچ (12.7 سانتيمتر ) ميباشند، هواى داخل كابين نيز تصفيه شده و سرنشينان را از حملات شيميايى محافظت ميكند
    با وجود اينكه عمر مفيد هر كدام از اين اتومبيل ها حدود 10 سال است با شروع هر دوره رياست جمهورى با مدل جديدتر تعويض ميشوند و مدل هاى قديمى تر آنها براى حمل معاون اول رييس جمهور استفاده ميشوند. موزه هنرى فورد شامل بزرگترين كلكسيون از ليموزين هاى روساى جمهور آمريكاست اما ليموزين مربوط به دوره جرج بوش به علت مسايل امنيتى در آن جاى نخواهد گرفت زيرا از 11 سپتامبر 2001 به تقاضاى سرويس امنيتى ايالات متحده ليموزين هاى رياست جمهورى پس از پايان هر دوره نابود ميشوند تا اسرار امنيتى آنان فاش نشود
    هرچند متن بالایی دقیقا ترجمه اون متن نیست و فقط بخش هایی اش رو پوشش داده ... اما بهرحال اینم یه جور یادآوریه و من چندتا دیگه از اون باکس ها رو ترجمه می کنم :

پنجره سمت راننده : می تونه در مقابل گلوله های ضدرزه مقاومت کنه – تنها پنجره ایه که باز میشه (البته فقط به اندازه 6-7 سانت – یعنی اونقدر که بتونه با مامورین مخفی که کنار میشن راه میرن حرف بزنه یا مثلا کرایه رو به یه باجه پرداخت کنه)

بدنه : ترکیبی از فولاد ، آلومینیوم ، تیتانیوم و سرامیک ، تا بتونه جلوی هر پرتابه ای رو بگیره

بخش راننده (ردیف جلو) : فرمان معمولی ، اما داشبورد حاوی یه سیستم تماس و GPs ه

صندوق عقب: مخزن اکسیژن و سیستم اطفاء حریق
    سلام
    کار تو به یه جوک شبیه ... تو ورشکسته ای ، زندگی زناشویی ات پایان یافته اس (در نطفه خفه اس)
    انگار که همیشه ماشینت(=زندگی ات) توی دنده دو گیر کرده باشه (=هیچوقت نمی تونه سرعت بگیری و پیشرفت کنی)
    انگار که مدتهاس شانس بهت رو نیاورده ... نه تنها ظرف چند روز اخیر ، نه ظرف هفته اخیر ، نه ماه اخیر ، و نه حتی سال اخیر ...

12. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

D.O.A
    (فيلمي كه در مورد يه آلماني بدبختي بود كه همش شكست ميخورد تو زندگي كوتاهش و قبل از اينكه بميره مسمومش كردند و كشتنش)
    فيلمي از Rudolph Maté

14. این کاربر از mehdi_ok1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام
    DOA= Dead-on-arrival, is a term used to indicate that a patient was found to be dead upon the arrival of professional medical assistance, often in the form of first responders such as emergency medical technicians, paramedics, or police.

Source: Wikipedia
    فکر کنم خط سوم ادامه خط دوم باشه؟ یعنی: همیشه توی زندگیت لنگی وقتی روزت یا ماهت یا حتی سالت نیست
    Last edited by SCYTHE; 29-01-2009 at 21:14.

16. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •