يه رمزي هست tcl مود جاذبه از بين ميره (فقط براي پلير ) اون موقع هر جا خواستي برو (رو هوا رو زمين و...)
يه رمزي هست tcl مود جاذبه از بين ميره (فقط براي پلير ) اون موقع هر جا خواستي برو (رو هوا رو زمين و...)
رمزشو داری؟؟؟
اگه داری بده بیاد...اگه این مشکلم حل بشه میرم تو فاض Fall out3 وگرنه دیگه باید از اول برم!![]()
رایدرا توی هرجای بازی دشمنتن
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
همین tcl رو فکر کنم تو کنسول باید تایپ کنید ، کنسول با کلید ~ میاد
سلام یکی به من کمک کنه ..
آقا من مراحل استاندارد فالوت رو تموم کردم و
Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion
رو هم نصب کردم وقتی بعد از راه اندازی اون دستگاه بیهوش میشم میرم به یه اتاق که توش یه دکتر هست و یه ربات اما هرچی صبر کردم تا اتفاقی بی افته و بتونم حرکت کنم نشد ...
تا یک ساعت هم همونجوری موند...
حالا من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه کسی فایل سیو بعد از این مرحله یا مرحله ای از این اکسپنشن رو داره آپ کنه.....ممنون میشم ... ؟؟؟؟؟
یکی به دادم برسه ... یکی منو کمک کنه![]()
![]()
Last edited by rezaamooee; 09-03-2010 at 11:47.
اینم یکی از باگ های قشنگ بازیه!! یه بنده خدایی گفته بود راه حلش اینه که بازی رو همون جا سیو و بعد لود کنید.
کلا فال 3 از این جور باگ ها زیاد داره. بازی اینقد گنده ست که خیلی چیزا از دست سازنده ها در رفته!
باگ Big Town که شاهکار بود! بلا استثنا گریبان همه رو می گرفت!
منم اين مشكل رو داشتم.شما يه كاري بكن.بازي رو قبل اونجايي كه كد رو وارد ميكني سيو كن.بعد بازيت رو كاملا پاك كن.بعد دوباره نصب كن DLCها رو هم بريز.براي من اينجوري درست شد.
نه با این کارا درست نمیشه که اگه میشد تا حالا یه 30 ، 40 مرحله ای جلو رفته بودم
راستی این سیو من تو همین مرحله ای که میگم گیر میکنه باید اکسپنشن «Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion » یا همون 1.4.6 را نصب کرده باشید..
حجم 1 مگا بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری میشه اسلحه های اون ادما رو برداشت چون به نظر قشنگ هستن!
کدوم آدما؟ کلا هر اسلحه ای دست هرکس باشه می شه کشتش و برش داشت، یا اینکه جیبشو زد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)