تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 275 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عجب.
    چه خطراتی رو برای ما زنده کردید!!!!عمرمون چه زود میگذره
    یادمه قبلا جمعه ها پخش میشد و تکرارش شنبه بعد از ظهر بود.من بیشتر تکرارش رو میدیدم.یادم نیست چرا؟!!
    ولییادمه درست حسابی پخش نکردن و فکر کنم یکی دو فصل رو جا انداختن و یه دفعه نشون دادن فلیکس رفته سربازی.که فکر کنم فیلم سینمایی سریال بوده.اخرش هم یادم نیست چی شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی بنده خدا عمه هتی هم مرده پارسال

سارا هم که برای خودش شده کارگردان و نامزد جایزه اسکار هم شده؟؟؟

فلیسیتی هم که چقدر بزرگ شده.اگه دوباره ببینمش فکر نکنم بشناسمش

جالبه سریالی که 14 سال پیش تموم شده هنوز سایت داره . صفحه طرفدارن فیسبوک
    کد:

2. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عکسش را که دیدم، ناراحت شدم ولی اصلا فکرش را هم نمی‌کردم که بخواهد اینقدر اذیتم کند، مدام از صبح تا شب جلوی چشمانم رژه میرود. انگار یک جایی در گوشه و کنار مغزم جاگیر شده است، و همان‌جا بست نشسته و خیال تکان خوردن هم ندارد.

راه میروم، میبینمش. غذا می‌خورم، می‌بینمش. کتاب می‌خوانم، انگار وسط صفحه کتاب نشسته و همینطور بر و بر نگاهم می‌کند. حتی گفتم چشم‌هایم را ببندم تا شاید توی آن تاریکی برود و دیگر پیدایش نشود ولی فایده ندارد که ندارد. گفتم بیایم این‌جا و بنویسم شاید دست از سرم بردارد.

"ایزابل کارو" را می‌گویم. مانکن معروف فرانسوی، دختری زیبا و جذاب که همه تلاشش این بود که معروف‌ترین مانکن فرانسه باشد و شد. ایزابل معروف‌ترین و خوشگل‌ترین مانکن فرانسه شد. اما حالا این عکسی که من از او دیدم همان ایزابل است هنوز در اوج جوانی است اما روی لبه مرگ ایستاده است.

این همان ایزابل کارو است که با صورت و اندام استخوانی و پوست چروکیده و چشمانی از حدقه در آمده به دوربین نگاه می‌کند. لازم نیست خیلی دقت کنی تا غمی که در عمق نگاهش موج می‌زند تو را بهم بریزد. در همان نگاه اول همه چیز دستگیرت می‌شود.

ایزابل اجازه داد تا کمپین ضد لاغری از سرنوشت تأسف‌برانگیز و رقت‌بار او پوستری تهیه کند تا بتواند جان بقیه دختران را نجات دهد. اما کشور فرانسه نصب پوسترهای ایزابل کارو را در این کشور ممنوع کرد.

کمپین ضد لاغری با تهیه عکس و پوستر و مصاحبه از ایزابل کارو دنیا را تکان داد. اما ظاهرا در اطراف ما کسی پیدا نشد تا به این آژیرهای خطر توجه کند. تا سرنوشت ایزابل و مانکن‌هایی مثل او را برای دخترانمان بگوید.

"ایزابل می‌گوید این مصاحبه و پوستر فریادی است برای مبارزه با آنچه گردانندگان صنعت مد بر سر مانکن‌ها می‌آورند"

رسيدن به سايز 34 يكي از نكات برجسته يك مانكن در عرصه اين رقابت است. دستورالعملي كه خوردن و نوشيدن را تبديل به كابوسي براي يك مانكن مي‌كند. اين فشار رواني منجر به بروز بيماري بي‌اشتهايي عصبي (انورکسیا) در بسياري از مانكن‌ها مي‌شود و تاكنون چند تن از آنان را به كام مرگ فرستاده است.

ایزابل در مصاحبه با کمپین ضد لاغری:

به چه دلیل اندامتان را در این پوستر تبلیغاتی به نمایش گذاشتید؟

اندامی را که از آن متنفرم، به نمایش گذاشتم تا دختران جوان در سر تا سر دنیا و دست‌اندرکاران مد متوجه بشوند که دیکتاتوری لاغری، تا چه اندازه وحشتناک است. لاغری بیش از حد باعث مرگ می‌شود و لاغری یعنی همه چیز به غیر از زیبایی. من می‌خواستم رنج خودم را فریاد بکشم.

چطور با الیویرو توسکانی آشنا شدید؟

شنیده بودم که اولیویرو توسکانی برای کمپین ضد لاغری‌اش، به دنبال دختر جوانی می‌گردد که واقعاً به بیماری انورکسیا مبتلا باشد. چون خودم هم از ۱۰ سال پیش دچار این بیماری بودم، بلافاصله درگیر این کمپین شدم. اولیویرو توسکانی را چند ساعت قبل از عکاسی ملاقات کردم.

این کمپین را چطور دیدید؟

هدف این کمین نشان دادن واقعیت‌های دنیای مد بود. سایز من درست مطابق با مانکن‌هایی است که طراحان لباس به آن «سایز صفر» می‌گویند؛ یعنی کمتر از سایز ۳۴ زنانه.

بعضی از مانکن‌ها برای نجات خانواده‌هایشان از فقر به چنین شرایطی ادامه می‌دهند. سال گذشته در برزیل دو مانکن جان خود را از دست دادند. طراحان لباس، بی‌مسئولیت هستند و از دختران جوانی که حاضرند برای وارد شدن به دنیای مد دست به هر کاری بزنند، سوءاستفاده می‌کنند.

نظر شما درباره مد «پرو انا» یا طرفدار انورکسیا چیست؟

این موضوع شرم‌آور است. سوءاستفاده از دختران جوان و وادار کردن آن‌ها به غذا نخوردن و تبدیل کردن آن‌ها به یک شبح، جنایت است.

آیا تصویر شما می‌تواند باعث پیشگیری از گسترش این بیماری بشود؟

مسلماً. اگر من در زمانی که در اوج این بیماری بودم، یعنی در سن بین ۱۳ تا ۱۵ سالگی چنین تصویری را می‌دیدم، حتما به خودم می‌گفتم: «من نمی‌خواهم شبیه این دختر جوان باشم که بدنش مثل زنان پیر، تکیده است» امیدوارم که این پوستر تبلیغاتی بتواند جان دختر‌های جوان، حتی یک نفرشان را نجات بدهد.

آیا می‌دانید که نصب پوستر تبلیغاتی شما در فرانسه ممنوع شده است؟

خیر، نمی‌دانستم اما واقعا از این مسأله متأسفم. ما در فرانسه چشمان خود را به روی واقعیت بسته‌ایم. به‌عنوان مثال، دنیای مد، پشت پرده زندگی واقعی مانکن‌های معروف را نشان نمی‌دهد. ما در پشت صحنه مد، با آرایش صورت و آرایش مو و لباس‌ها، جنازه‌ها را پنهان کرده‌ایم.

ا
    یزابل کارو نتوانست با بیماری‌اش مبارزه کند و آن را شکست بدهد. شاید حالا که او مرده است برای انتشار عکس و مصاحبه‌اش کمی دیر شده باشد، اما آیا ایزابل تنها قربانی صنعت مد خواهد بود؟؟؟
    Last edited by Lady parisa; 27-04-2011 at 09:58. دليل: امیدوارم مطلبمو درست قرار داده باشم

4. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ماجرای واقعی تایتانیک در تلویزیون

جولین فالوز، فیلمنامه‌نویس برنده اسکار که در حال نوشتن متن فیلمنامه سریال کوتاهی درباره کشتی تایتانیک است، قول داده نگاهی جدید و واقعی به این حادثه داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین، این نویسنده گفته به داستان مسافران معمولی و خدمه کشتی که کمتر به آنها توجه شده می‌پردازد.

نویسنده «گاسفورد پارک» در مصاحبه با آبزرور گفت قصد دارد در این مجموعه کامل‌ترین داستان کشتی نفرین‌شده تایتانیک را روایت کند و به ماجراهای «فراموش‌شده» آن بپردازد.

فالوز گفت: «در تمام فیلم‌های قبلی تاکید بر مسافران اعیانی و مسافران بخش ارزان قیمت کشتی بود، در اینجا ما خط داستانی پررنگ و محکمی درمورد افرادی که بین این دو طبقه هستند، طبقه معمولی و متوسط داریم، آنها لقمه گازنزده ساندویچ هستند. در این داستان با خدمتکاران ایتالیایی، خدمه معمولی و آشپزها سروکار داریم، تلویزیون به شما این اجازه را می‌دهد تا همه شخصیت‌ها را به تصویر بکشید.»

فالوز در دنیای تلویزیون با مجموعه «داونتاون اُبی» به موفقیت عظیمی رسیده است. آن مجموعه با اشاره‌ای به غرق شدن کشتی تایتانیک شروع می‌شود و داستانش در دوران پیش از جنگ اول جهانی می‌گذرد. حالا سریال کوتاه «تایتانیک» باز هم از علاقه این نویسنده به وقایع منتهی به سال 1914 می‌گوید.

او افزود: «این مجموعه زندگی در دنیای پیش از جنگ اول جهانی را به شکلی مینیاتوری به تصویر می‌کشد، دنیایی آرام و مغرور. کشتی تایتانیک تمام دنیای پیش از جنگ اول جهانی را در خود خلاصه کرده است...برخورد این کشتی با کوه یخ شبیه آغاز جنگ جهانی و تاثیر آن است. عجیب است که در سالگرد 100 سالگی این اتفاق هیچ کار خاصی برای یادبود آن صورت نگرفته است.»

به نظر می‌رسد «تایتانیک» فالوز شباهت بسیاری به «داونتاون ابی» داشته باشد، فالوز معتقد است: «می‌خواستیم تمام زندگی را روی عرشه کشتی به تصویر بکشیم و آن را به عنوان نمونه مشابه زندگی روی خشکی نشان دهیم.»

سال 1912 در تراژدی تایتانیک هزار و 500 نفر کشته شدند و تاکنون بارها این داستان به صورت فیلم سینمایی یا اثر تلویزیونی روایت شده است. «تایتانیک» ساخته جیمز کامرون با بازی لئوناردو دی‌کاپریو در نقش پسری از طبقه فقیر که مسافر بخش ارزان‌قیمت است و عاشق دختری (با بازی کیت وینسلت) از طبقه اعیان می‌شود به فروش یک میلیارد و 120 میلیون دلار رسید و برنده 11 جایزه اسکار شد.

نمایشگاهی براساس مدارک این حادثه که 17 سال است در لندن برپاست - و تا 31 ژوئیه امسال پذیرای بازدیدکنندگان است - 22 میلیون نفر بازدیدکننده داشته است. فالوز تحت تاثیر برخی از اشیاء موجود در این نمایشگاه قرار گرفت و تصمیمش بر نوشتن فیلمنامه جدی‌تر شد؛ «با دیدن این اشیاء ناگهان تصویر زنان و مردان و کودکانی که راهی اقیانوس شده‌اند از ذهنتان می‌گذرد و مرگ آنها برایتان دردآورتر می‌شود.»

قرار نیست نسخه تلویزیونی جلوه‌های ویژه‌ای هم‌سطح فیلم کامرون داشته باشد، فالوز در این مورد گفت: «نگاه من بیشتر از بعد انسانی است. یکی از خوبی‌های تلویزیون این است که وقت بسیار بیشتری دارید. می‌توانید روی پرداخت شخصیت‌هایی کار کنید که در سینما فراموش می‌شوند و یا مجبور هستید برای اینکه فیلم طولانی‌تر از 100 دقیقه نشود از خیرشان بگذرید.»

فیلمنامه‌نویس «توریست» معتقد است اعضای هر سه طبقه کشتی از خود شجاعت، ایثار و حتی بدرفتاری نشان دادند؛ «برخی از آدم‌ها خیلی قهرمان‌گونه هستند و برخی هم نیستند. این مسئله در طبقه اعیان، طبقه متوسط و طبقه فقیر یکسان بود. اما در این بین ملوان‌های کشتی قابل ستایش بودند.»

اولین فیلم براساس این ماجرای تلخ «نجات‌یافته از تایتانیک» نام داشت که در همان روزهای بعد از غرق شدن کشتی با بازی دوروتی گیبسن ساخته شد، این بازیگر خودش مسافر تایتانیک بود و از حادثه جان سالم به در برد. گیبسن در روایت فالوز یکی از شخصیت‌های اصلی است که سوفی وینکلمن نقش او را بازی می‌کند.

از دیگر افرادی که از این حادثه نجات یافتند و در سریال فالوز نقش دارند می‌توان به جارلز لایتولر، یکی از ملوان‌ها و خانواده الیسن اشاره کرد، براساس شخصیت‌های این خانواده سال 1996 یک سریال کوتاه ساخته شد، این خانواده همیشه موضوعی بحث‌انگیز در اقتباس‌های سینمایی/تلویزیونی تایتانیک بوده‌اند.

یکی از ماندگارترین تصاویر تایتانیک در سینما «شب به‌یادماندنی» ساخته روی وارد بیکر در سال 1958 با بازی کنت جونز در نقش لاتولر بود. فالوز در این مورد افزود: «فیلم بیکر بدون شک داستان ملوان‌های کشتی است. و از طرف دیگر فیلم کامرون داستان عشقی شخصیت‌هایی خیالی است و فقط یکی دو شخصیت واقعی دارد. اولویت کامرون روایت یک داستان عاشقانه بود.»

این نویسنده که برای «گاسفورد پارک» برنده اسکار فیلمنامه‌نویسی شده است در خاتمه درمورد عبرت‌آموز بودن فیلمنامه‌اش گفت: «داستان من برای تمام افرادی است که زندگی منظمی دارند و فکر می‌کنند تمدن آنها را هیچ حادثه‌ای تهدید نمی‌کند. وقتی از رم باستان یا روسیه دوران استالین صحبت می‌کنید متوجه می‌شوید که قبل از سقوط همیشه غرور سلطه پیدا کرده است. پس داستان من ارجاعاتی به دنیای امروز دارد.»

فیلمبرداری این سریال چهارقسمتی نهم ماه مه آغاز می‌شود و لینوس روچ، سلیا ایمری و توبی جونز بازیگران آن هستند.

گاردین / 24 آوریل / ترجمه: حسین عیدی‌زاده

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه سوال فنی؟!
    مگه اینجا تاپیکه:
    اخبـــار تــلــــویــزیــون
    نیست؟
    رو این حساب باید اخبار تی وی وطنی و احیانا سریال های غیر وطنی قرار داده بشه نه فیلم سینمایی... درسته؟

7. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آخه جایه دیگه ای هست که اصلا اخبار سینمای جهانو توش بزاریم؟
    والا من واسه سینمای ایران این تاپیک رو سراغ دارم... اما برای جهان باید یه سرچی بزنید یا از مدیریت بپرسید...
    کد:

9. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله Steps-Rap جان :

از هالیوود چه خبر ؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=205247

از گوشه کنار سینما چه خبر؟ (داخلی)
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224504

.

11. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آخه جایه دیگه ای هست که اصلا اخبار سینمای جهانو توش بزاریم؟
    بله هست
    کد:

13. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عکس های برهنه دختر 22ساله هالیوود منتشر شد و آبرویش رفت!

پلیس فدرال آمریكا در حال تحقیق در مورد نحوه هك شدن حساب كاربری یك بازیگر زن آمریكایی است كه موجب رسوایی اخلاقی برای وی شده است.
    ونسا هاجنز می گوید هكرها بعد از ورود به حساب كاربری جی‎میل او عكس‎های برهنه وی را كه در ای‎میل وی ذخیره شده بود، در اینترنت منتشر كرده اند و آبروی وی را برده‎اند!
    این بازیگر زن 22ساله یكی از دهها بازیگر زن آمریكایی است كه در سال های اخیر قربانی حملات هكرها شده است. وی می گوید اطلاعات شخصی و بانكی محرمانه دیگری هم در حساب جی‏میل وی وجود داشته و او نگران است كه امنیت حرفه ای و كاریش بعد از این هك به خطر بیفتد.

این گروه هكری قبلاً هم عكس ها و اطلاعات شخصی دهها بازیگر و خواننده آمریكایی و غربی را سرقت كرده با فروش آنها پول كلانی به جیب زده بودند.
    سال گذشته یك گروه هكری مشابه در آلمان توسط پلیس شناسایی شده بود كه با نفوذ به حساب های بانكی آن‏لاین چندین خواننده مبالغ كلانی را از آنها به سرقت برده بودند.
    آنها با طراحی یك بدافزار مخرب اطلاعات شخصی، عكس های خصوصی، جزییات حساب های مالی و حتی اطلاعات حرفه ای این افراد را نیز سرقت كرده بودند.

منبع: farsnews.com

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مهران مدیری: حاضرم بخاطر شجریان خودکشی کنم

این روزها رسانه های مختلف به بهانه 70سالگی استاد شجریان ،مطالب متفاوتی را درباره این خواننده محبوب ایرانی منتشر می کنند .

به گزارش آخرین نیوز به نقل از پارس توریسم ،در گزارش زیر سعی شده است که نظرات مهمترین هنرمندان ایرانی درباره استاد شجریان درسالهای اخیر ارائه شود.

/حضور شجریان همه چیز را زیبا می کند/

مجید مجیدی کار گردان مطرح سینمای ایران چند سال پیش در گفت وگویی ضمن تحسین از استاد شجریان به خاطر پروژه باغ هنر بم دردیداری بااین استاد مسلم موسیقی گفته بود : حضور شما همه چيز را زيبا مي‌كند

/خلوص نیت آقای شجریان/

مجيدي در ادامه گفته بود : من با توجه به شناختي كه از هنرمندان دارم از اين حركت به شدت استقبال مي‌كنند

كارگردان فيلمهاي بچه‌هاي آسمان و رنگ خدا نيز با اشاره به اينكه هر حركتي اگر با نيت صحيح انجام شود خداوند خودش ياري رسان خواهد بود گفت: قطعات اين پروژه كه با خلوص نيت آقاي شجريان شروع شده، مسير موفقيت آميزي را طي خواهد كرد.

/شجریان : استثنایی در موسیقی به روایت ناظری/

شهرام ناظری نیز چندی پیش در گفت وگویی با آرت نا به تمجید از استاد شجریان پرداخته . به اعتقاد ناظری :محمد‌رضا شجریان، یک پیشکسوت، یک استاد بزرگ و به حق یک استثنا درموسیقی ایرانی است. شهرام ناظری، خواننده پیشکسوت و نامدار ایران با بیان این مطلب تصریح کرد: ایشان پیشکسوت من و بسیاری از هنرمندان ایران زمین است و بخش بزرگی از هنر ایران زمین به ایشان مدیون است.

/مدیری و خودکشی به خاطر شجریان /

مهران مدیری نیز از هنرمندانی بوده که همواره شیفته آقای شجریان بوده . خود اوچند سال پیش در مصاحبه ای با یک روزنامه در پاسخ به سوالی که در باغ مظفر از كارهای «پاپ» فاصله گرفتید و به سمت موسیقی اصیل رفتید؛ عده‌ای می‌گویند دلیل این كار، شیفتگی مدیری به شجریان است؟گفته بود :شیفتگی كه جای خود دارد؛ حاضرم برای شجریان خودكشی كنم!

/نیکی کریمی وشجریان/

نیکی کریمی بازیگر سینمای ایران نیز چندی پیش در گفت وگویی به انتقادات روزنامه کیهان از استاد شجریان واکنش نشان داده بود.

نیکی کریمی که با آیدا مصباحی و علیرضا پور سیف در نشریه نسیم هراز گفت وگو می کرد در بخشهای پایانی مصاحبه خود به اظهار نظر دراین زمینه پرداخته بود .

متن پرسش و پاسخ نیکی کریمی در بخشهای پایانی این مصاحبه به شرح زیر است :

سوال :از بین خواننده ها شجریان را دوست دارید درسته ؟

نیکی کریمی :خیلی دوستش دارم . خودشان هم می دانند....

سوال :از مقاله کیهان اذیت نشدی ؟کیهان استاد را به یک پیر مرد دوره گرد تشبیه کرده که برای خودش آبرو از این ور اون ور دنیا کسب می کند.واقعا (این اظهار نظر)چه قدر می تواند منصفانه باشد ؟

نیکی کریمی : واقعا غیر منصفانه است یک آدمی یک نظر غیر سطحی داشته به خاطر اینکه همه می دانند ایشان استاد مسلم وبی رقیبی هستند....

/دولت آبادی وگریه کردن با صدای شجریان/

محمود دولت آبادی نیز از علاقه مندان شجریان بوده است . او در گفت وگویی با علی اصغر سید آبادی در سال گذشته در اظهاراتی عنوان کرده بود :باورتان می‌شود که شخصا با شنیدن صدای آوازشجریان گریسته‌ام!

حامد بهداد بازیگر سینمای ایران نیز در برنامه زنده تلویزیونی تحویل سال در شبکه سوم سیما، از محمدرضا شجریان به عنوان صدای 'آسمانی' یاد کرد.

به گزارش پارس توریسم؛ حامد بهداد بازیگر مشهور سینما که میهمان ویژه ی برنامه ی لحظه ی تحویل سال شبکه سوم سیما بود، در بخشی از سخنانش گفت: یادم می آید استاد شجریان با آن صدای آسمانی اش که در ذهن ملت ایران، در جشن لحظه ی تحویل سال، دعای تحویل سال را خواندند.

وی صدای محمد رضا شجریان را صدای ربنای ملت ایران خواند و گفت: از همینجا خدمت ایشان عرض ادب می کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

انتقاد یک طنزپردار پیشکسوت از طنزهای تلویزیون

مرتضي احمدي در انتقاد به سريال‌هاي طنز تلويزيوني، گفت: سريال‌هايي كه تلويزيون پخش مي‌كند، طنز نيست.

مرتضي احمدي:من اين طنزها را قبول ندارم

مرتضي احمدي در انتقاد به سريال‌هاي طنز تلويزيوني، گفت: سريال‌هايي كه تلويزيون پخش مي‌كند، طنز نيست.

اين بازيگر پيشكسوت در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب، افزود: من اين طنزها را قبول ندارم. توي سر و كله هم زدن و پريدن و هوار كشيدن و حرف‌هاي ناباب زدن و جمله‌هاي بي‌ربط گفتن طنز نيست؛ من اينها را طنز نمي‌دانم بلكه لودگي مي‌دانم.

وي ادامه داد: طنز يعني مطلب كوچكي كه جامعه به آن مبتلاست؛ طنزپرداز اين مساله را از سطح جامعه مي‌گيرد و با لحن شيرين به خود مردم تحويل مي‌دهد كه مردم آگاه باشند.

مرتضي احمدي تاكيد كرد: در اين زمان است كه مردم هم از طنز مي‌خندند و هم چيزي ياد مي‌گيرند. طنز مثل آنچه كه الان در تلويزيون مي‌بينيم بدآموزي ندارد.

اين بازيگر تلويزيون يادآور شد: وقتي طنز بدآموزي داشته باشد، بخصوص روي نسل جوان، نوجوان و بچه‌ها اثر بسيار منفي دارد و باعث مي‌شود همان چيزي را كه در تلويزيون مي‌بينند در مقاطع مختلف زندگي‌شان نيز تكرار كنند.
    تابناک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •