تو اینترنتو چجوری دیس میکنی که بهت 109 بده؟؟؟
من چون pppoeتنظیم کردم از داخل مودم فقط یه بار دیس رو میزنم بعدش یه 109 بهم میده به همین راحتی(2 ثانیه میشه همش)
تو اینترنتو چجوری دیس میکنی که بهت 109 بده؟؟؟
من چون pppoeتنظیم کردم از داخل مودم فقط یه بار دیس رو میزنم بعدش یه 109 بهم میده به همین راحتی(2 ثانیه میشه همش)
خوشحالم سعید جان . ای کاش اسمتو نمیگفتی من بازم حدس میزدم تو میخندیدی
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
منظورتو دقیق نفهمیدم . کانکشن من PPPoE هست . ولی هر بار مودم رو خاموش میکنم و بعد 5 دقیقه آی پی میده . اینی که تو میگی چطوریه ؟
جالبه . چون مودم من این آپشن رو نداره . از صبح 30-40 بار مودمو با فاصله 5دقیقه خاموش روشن کردم . یک بار هم 109 نداد![]()
من وقتی دیس میکنم 1ثانیه بعدش دوباره وصل میشه واکثراااااااااا 109 میده ولی وقتی که وین رو روشن میکنم 49 میده واسه همین برای گیم یه بار دیس میکنم ولی برای وبگردی تاثیر چندانی نداره
میتونم بگم غیر ممکنه مودمت دکمه disconnect نداشته باشه مگه اینکه مدل خاصی باشه، چون تا حالا نزدیک به 15 - 10 تا مودم استفاده کردم حتی برای چند دقیقه هم که شده باشه همه شون از داخل قسمت wan دکمه disconnect داشتن از dlink و tplink تا billion و buffalo air station
مودم شما چیه؟
مودم من TD-8811 هست
TP-Link
ولی حسابی گشتم . همچین چیزی نیست . حسین الان کانکشن تو اتوماتیکه دیگه ؟
میشه من کانکشنمو بکنم دستی و دیس کنم ؟
اره چرا نشه ولی من تو مکس تو اوتومات راحتم
من برای این تو همارا گفتم بکنن دستی که نامرد وقتی سیستم خاموش بود منو ان نشون میداد
رفته بودم پشتیبانی همارا میگفت انی وداری با 13 کیلو دان میکنی(تو خونه هیشکی نبود همه رفته بودن مهمونی ) من هم برا همین گفتم بکنن بریج
نامردای اشغال
حجم دزدی اینجوری میشه میبینید
میگن داری دان میکنی نمیان یهمو از حجمت کم کنن![]()
شما مطمئنید من کانکشن رو بکنم بریج آی پی عوض میشه . فکر نکنم ها !!!
راستش من برای وی پی اس پینگم باید خیلی خوب باشه . وگرنه اعصاب خورد کنه .
سلام به همه همشهری های گل
من میخوام یه مودم وایرلس بخرم تو بین مدل های مختلف مدل TD-W8901G تی پی لینک رو انتخاب کردم به نظرتون خوبه ؟ تو این رنج قیمت بهتر از این میتونم انتخاب داشته باشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)