تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 209 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موتوری رو که صفر میخریم باید تا میاد اب بندی شه با چه سرعتی و تو هر دفعه رانندگی و چند کیلومتر میتونیم برونیمش ؟؟؟؟
    سلام
    بسته به دمای هوا ، رطوبت ، اکتان بنزین ، آلیاژ انجین و کیفیت ریخته قطعات انجین و بسیاری فاکتورهای تخصصی که خوده کارخونه مادر توصیه می کنه متفاوته .

قبلا پیرامون "آب بندی" در این تاپیک بحث شده بین رفقا و می تونید سرچ کنید و مطالب مفیدشون رو بخونید .
    موتورهای رایج داخل ایران تقریبا همگی نیاز به آب-بندی دارن . چون از آلیاژ نامرغوب یا کم کیفیت برخوردان . تو 1000 کیلومتر اول در کمترین فشار به دور موتور حرکت کنید + موتور رو ایستا روشن نگه ندارید برای مدت زیادتر از 1 دقیقه - دور موتور رو تغییر بدید مرتب - دو ترک سوار نشید و سعی کنید دنده ها رو با نرخ rpm پایین عوض کنید حتی در سر بالایی
    روغن رو هم معمولی بریزید همونیکه کمپانی گفته . اگر باز وسواس داشتید می تونید برای غلظت روغن و نرمی دنده ها و صدای کم انجین از مکمل استفاده کنید . اما روغن های اول رو سریع تعویض کنید تا نخاله های انجین تخلیه بشن

2. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موتوری رو که صفر میخریم باید تا میاد اب بندی شه با چه سرعتی و تو هر دفعه رانندگی و چند کیلومتر میتونیم برونیمش ؟؟؟؟
    با جستجو در همین تاپیک مطالب مفیدی در مورد "آب بندی" یافت میشه نظیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش : زمانی که مشغول جستجوی مطلب مرتبط بودم جناب پیرمرد توضیح دادند و من هم قبل از ارسال ریفرش نکردم . انشاالله که اسپم محسوب نشه
    Last edited by Ezel; 13-03-2011 at 00:07.

4. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

damn it... امروز رفتم ایین نامه امتحان دادم... هیچی نخونده بودم رد شدم...
    رفت برا بعد عید///

داره خودمونی میشه arash_uiq3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

[/COLOR]این عکس روز اولی که موتور رو خریدم
    سی دی آی 125 آرشیا 4دنده از کارخانه بسیار خوب ایران دوچرخ

من پدرم 15 سال بود که تعمیرگاه موتور سیکلت توی شهرستان داشت و توی موتور زندگی کرده.
    این موتور رو هم با روش آب بندی پدرم استارت زدم و الان با دنده 3 هول هوش 100 تا پور می کنه و دنده چهار هم قشنگ 120 تا بیشتر پور می کنه.
    با موتور های زیادی کورس انداختم و خدارو شاهده به غیر از یک سی دی آی 150 5 دنده تا حالا موتوری به گردش نرسیده.
    اول اینکه 3 روز اول خیلی آرام راه میرفتم و بعدظهر ها به مدت نیم ساعت موتور رو روشن میزاشتم و یک لونگ بزرگ روی سیلند موتور میبستم و شلنگ آب رو روی لونگ میبستم تا سیلند کامل توی آب قرار بگیره .
    اینو من خودمم هم نمی دونم ماجراش چیه ولی بابام گفت و من انجام دادم.
    از مدل موتور خودمم کورس انداختم ولی به پاش نرسیدند .
    سعی کنید 3 روز اول اختصاص بدید به موتورتون
    آرام و با دنده نرم حرکت کنید و به موتور فشار نیارید.
    بعد از یک هفته برید توی بلوار و یک خورده سرعت بگیرید
    مال من هفته اول سرعتش 90 تا به زور !!!
    ماه اول 100 تا به زورررر
    6 ماه بعد 120 به بالا که چند وقت پیش یک جایی واسه گردش 4 موتوری رفتیم با اینکه 2 پشته بودیم و وزنمون 65 کیلیو من + 75 دوستم کیلومتر دیگه به ته چسبیده بود و هنوزم جا داشت برای رکورد سرعت زدن.

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

دقیقا ۵۷ روز پیش بعد از ۴ ماه تونستم گواهینامه موتور رو قبول بشم.اونم چی ؟ هم آیین نامه رو بار اول قبول شدم و هم تو شهری .

حالا چجور شد ۴ ماه ؟

اینجا هر یک ماه امتحان میگیرند که اگر شانس داشته باشی نوبتت بشه !!

یعنی اگر فردا صبح شانس بهت رو بشه و نندازتت به ماه بعد و یا سرهنگ از رو دنده لج امتحان نگیره و خلاصه آیین نامه رو قبول شدی میگه برو ماه بعد بیا تا عملی رو بدی !!

خلاصه من ۴ ماه جون کندم تا تونستم گواهینامه موتور رو بگیرم و الان ۲ ماه میشه که هنوز گواهینامه موتورم نیومده !!! چرا ؟ چون راهنمایی رانندگی وقت نکرده بود ۱ دقیقه پرونده من رو تو اینترنت ثبت کنه تا گواهینامم از تهران صادر بشه که هفته پیش رفتم و کلی دعوا کردم تا پرونده من رو رسیدگی کنند که معلوم شد پرونده ها ثبت نشده بود.

خلاصه…..

آقا ۲ هفته پیش موتور من رو به خاطر نداشتن گواهینامه گرفتند که بلاخره دیروز با رشوه دادن جریمه ۴۰ تومنی به شورای حل اختلاف(جریمه اصلی ۱۲۰ تومن است که من به آبدارچی اون شورا پول دادم تا نامم رو آماده کنه) و ۲ شب از ساعت ۱ شب میرفتم جلوی راهنمایی رانندگی نوبت میگرفتم تا فردا صبح نوبتم بشه !! بلاخره موتور رو در آوردم.

هیچی دیگه

دیروز موتور رو در آوردم و امروز موتور رو تر تمیز شستم و رفتم پمپ بنزین تا بنزین بزنم همون موقعه بود که ۴ تا موتور مامور کلانتری اومد و ۳۰ ثانیه نشد که مامور موتورمو به خاطر نداشتن گواهینامه دوباره برد پارکینگ !!!

ای خدااااااااااااااااااا

آخه من بدبخت چه گناهی دارم ؟

من که موتورم همه چیز داره و برگه گواهینامه موتورم هم دارم چرا باید ۲۴ ساعت نشه و دوباره موتور رو بگیرند ؟

منی که از این هفته قرار شد تا خودمو آماده کنم واسه پنجشنبه که برم برای زیارت امام رضا.

حال با این اوضاع دیگه فکر نکنم بتونم برم زیارت.

همون موقعه تو پمپ بنزین زنگ زدم به دوستم آقا سعید و سریع به پدرش خبر داد و بیسیم زدند که موتور من رو نبرند پارکینگ که متاسفانه یک خورده دیر شده بود و قبض پارکینگ نوشته شده بود ولی ثبتش نکردند تا شنبه صبح اگر خدا بخواد برم موتور رو با پارتی از پارکینگ درش بیارم.

اینجا خیلی اوضاع خرابه.

خیابان به خیابان و کوچه به کوچه با باتون میزنند تو سرت و موتور رو میگیرند .

اگر نظم رعایت می شد من ۱ ماه پیش گواهینامه موتورم میومد و الان موتورمو نمی گرفتند.

وقتی نظم توی راهنمایی رانندگی نباشه پس باید کجا باشه ؟!!

چرا وقتی مامورا اومدند توی پمپ بنزیم با اینکه ۴ تا موتور دیگر هم بود اومدند یه راست دست رو موتور من گزاشتند ؟؟ چون اون ۴ نفر دیگه افراد مسن بودند ؟ خون اونا از من جوون رنگین تر بود ؟

متاسفام

واقعا متاسفم . از ته دل.

برای این مملکت.برای خودم .
    آپدیت:موتور رو فرداش از پارکینگ با پارتی بازی در اوردم.
    Last edited by arash_uiq3; 14-03-2011 at 06:42.

7. این کاربر از arash_uiq3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آقا گواهینامه موتور نداشته باشی و همه چیز داشته باشی تکلیف چیه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

آقا گواهینامه موتور نداشته باشی و همه چیز داشته باشی تکلیف چیه ؟
    سلام
    در اینکه بی نظمی و رعایت قانون به صورت انتخابی زیاده که حرفی نیست اما شما باید مدارک داشته باشید

در مورد جمله فوق
    به جز گواهینامه مگه چیز دیگه ای هم می مونه؟
    سند و کارت که مال موتور هست و خود به خود به دستتون می رسه. اگر سند و کارت نداشته باشید انگار صاحب موتور نیستید

بیمه هم بدون گواهینامه فایده نداره
    من که موتورم همه چیز داره و برگه گواهینامه موتورم هم دارم چرا باید ۲۴ ساعت نشه و دوباره موتور رو بگیرند ؟
    در ضمن داشتن گواهینامه حین رانندگی در قانون آمده است + بد شانسی !!

10. 4 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    در اینکه بی نظمی و رعایت قانون به صورت انتخابی زیاده که حرفی نیست اما شما باید مدارک داشته باشید

در مورد جمله فوق
    به جز گواهینامه مگه چیز دیگه ای هم می مونه؟
    سند و کارت که مال موتور هست و خود به خود به دستتون می رسه. اگر سند و کارت نداشته باشید انگار صاحب موتور نیستید

بیمه هم بدون گواهینامه فایده نداره

در ضمن داشتن گواهینامه حین رانندگی در قانون آمده است + بد شانسی !!
    خلاصه نمی دونم.
    الان ساعت 6:30 صبح روز آخرین دوشنبه سال 89 است .دیروز گواهینامه موتور رو استعلام کردم و گفتند که دیبشبش اومده و دادیم دست مامور اداره پست.و قرار شد که امروز صبح برم گواهینامه رو تحویل بگیرم.
    بازخ خداروشکر توی این چند سالی که هر روز رو موتور بودیم تصادفی چیزی نکردیم.از امروز دیگه با خیال راحت برو تو شهر.
    ولی با داشتن گواهینامه و مدارک دیگه فکر نکنم موتور سواری حال بده !!
    موتور سواری به من همون فرار از دست مامورای موتور گیر حال میداد که دیگه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

[/COLOR]این عکس روز اولی که موتور رو خریدم
    سی دی آی 125 آرشیا 4دنده از کارخانه بسیار خوب ایران دوچرخ

من پدرم 15 سال بود که تعمیرگاه موتور سیکلت توی شهرستان داشت و توی موتور زندگی کرده.
    این موتور رو هم با روش آب بندی پدرم استارت زدم و الان با دنده 3 هول هوش 100 تا پور می کنه و دنده چهار هم قشنگ 120 تا بیشتر پور می کنه.
    با موتور های زیادی کورس انداختم و خدارو شاهده به غیر از یک سی دی آی 150 5 دنده تا حالا موتوری به گردش نرسیده.
    اول اینکه 3 روز اول خیلی آرام راه میرفتم و بعدظهر ها به مدت نیم ساعت موتور رو روشن میزاشتم و یک لونگ بزرگ روی سیلند موتور میبستم و شلنگ آب رو روی لونگ میبستم تا سیلند کامل توی آب قرار بگیره .
    اینو من خودمم هم نمی دونم ماجراش چیه ولی بابام گفت و من انجام دادم.

از مدل موتور خودمم کورس انداختم ولی به پاش نرسیدند .
    سعی کنید 3 روز اول اختصاص بدید به موتورتون
    آرام و با دنده نرم حرکت کنید و به موتور فشار نیارید.
    بعد از یک هفته برید توی بلوار و یک خورده سرعت بگیرید
    مال من هفته اول سرعتش 90 تا به زور !!!
    ماه اول 100 تا به زورررر
    6 ماه بعد 120 به بالا که چند وقت پیش یک جایی واسه گردش 4 موتوری رفتیم با اینکه 2 پشته بودیم و وزنمون 65 کیلیو من + 75 دوستم کیلومتر دیگه به ته چسبیده بود و هنوزم جا داشت برای رکورد سرعت زدن.

اقایون صاحب نظر این لنگ بستن حقیقت داره منظورم تو ابندی موتوره چون من تا حالا چنین چیزی نشنیدم اگه کسی میدونه بیاد نظر بدهخوبه؟بده؟

13. این کاربر از TIG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اقایون صاحب نظر این لنگ بستن حقیقت داره منظورم تو ابندی موتوره چون من تا حالا چنین چیزی نشنیدم اگه کسی میدونه بیاد نظر بدهخوبه؟بده؟
    دوست من ضرری که نداره . من به روش پدرم که 15 سال تعمیرکار موتور بود آب بندی کردم و کامل کامل راضیم .
    الان یک سال از زمان خرید موتور میشه و هر روز من با این موتور این ور اون ور رفتم و تا تونستم گازشو گرفتم.مسافت های طولانی به طول 50 کیلومتر هم تخته تخته رفتم و اومدم.الان صدای موتور رو ببینید باورتون نمیشه که انقدر نو و بدون هیچ لرزشی مونده . در صورتی که سی جی بعد از 6 ماه صداش عوض میشه و گرازه میشه.
    من نه فیلر گیری کردم و نه چیزی و تا حالا آچار به انجین نخورده.
    حالا بیشتر مردم همین که موتور رو میخرند میبرند گارانتی و فیلر گیری می کنند.فیلر گیری زمانی نیاز است که صدا از سیلند بیاد . نه اینکه موتور خشک رو ببری و سر سیلند باز کنی تا فیلرش رو تنظیم کنی .
    موتور سی جی و یا هر موتور دیگه باید هر ماه آچار کسی کامل بشه.
    من یه بار واسه موتور دوستم رفتم آچار کشی .گفت برو 1 ساعت دیگه بیا
    ما رفتیم نیم ساعت دیگه اومدیم و دیدیم که پوسته انجین موتور رو به خاط یک پیچ باز کرده !!
    خوب عزیز من موتور خشک رو باز می کنی تو نمیگی 6 ماه دیگه روغن از بغلاش بزنه بیرون ؟ موقع فروش هم ببری یارو میگه موتور باز شده !!
    کاربراتور
    کاربراتور نقش مهمی توی مصرف بنزین و سرعت و کارایی داره.سعی کنید یک بار موتورتون رو یک جای معتبر برای تنظیم کاربراتور ببرید .
    روغن
    روغن موتور هم 300 تا کار کرد ببرید عوض کنید.هز 1000 تا هم روغن عوض کنید.
    مدل و اسم موتور
    دوستان هر موتوری نخرید.
    الان هرکسی از جاش بلند شده یک کارخانه زده و انجین از چین میاره و موتور با کیفیت پایین مونتاز می کنه.
    من خیلی موتور عوض کردم و عشق موتورم.
    بهترین موتورهای سی جی که تو ایران در حال حاظر هستند به ترتیب زیر
    تکتاز از کارخانه تکتاز موتور
    آرشیا از کارخانه ایران دوچرخ
    کویر از کارخانه کویر موتور
    کبیر از کارخانه کبیر موتور کازرون
    ساوین و سیوان از کارخانه میترا خودرو
    موتور های ساخت کارخانه NMS یا همون نیرو موتور شیراز که با اسم های مختلفی مانند (پرواز,غزل,مهتاب ,احسان و...) روانه بازار می کنه.
    و موتور های (روان , هیرمن پیشتاز و پیشرو و نامی )

در حال حاظر این موتور ها تو ایران بهترین های سی جی هستند.

در ضمن امروز صبح گواهینامه موتورم اومد.مبارکه
    Last edited by arash_uiq3; 14-03-2011 at 13:30.

15. 3 کاربر از arash_uiq3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله حقیقت داره .
    من یه رفیقی داشتم دور موتورش اسفند دود می کرد هر 200 کیلومتر فقط یبار روغن عوض می کرد . خیلی چیزا تاثیر داره . شما دلت پاک باشه نیت کن یهو دیدی موتورت چند کیلومتر اضافی مرام گذاشت تندتر رفت .

17. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •