تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 288 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

منم منظورم همون میانگین کله محمد جان
    قبلاً گفته بودن معدل کل تا ترم 6 برای کنکور کفایت می کنه

الان اومدن میگن معدل کل ترم 7 رو باید بزنی !!

من دیگه به هوای اینکه ترم 7 اهمیتی تو کنکور نداره، این ترم زیاد درس نخوندم، معدلم پایین تر شد

الان میانگین کل 7 من از 6 ام پایین تره خب !!

مگه بیمارن در عرض دو ماه حرفشون رو عوض می کنن؟
    تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم ازشون، امروز جواب دادن که :

با سلام طبق اطلاعیه اقدام نمایید ...دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/6/93 فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحدهای گذرانده شده تا تاریخ 30/11/92 را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارايه نمایند با تشکر
    خسته نباشید واقعاً !!

گند زدید به کنکور رفت ! خب از اول می گفتید مثل آدم درس می خوندیم معدل می رفت بالاتر، نه اینکه 70 صدم بیاد پایین !

بچه ها به نظرتون اگه من معدل کل تا ترم 7 رو وارد نکنم و همون 6 ترم بذارم بمونه، بعداً که قبول بشم تأثیر می ذاره این قضیه؟ ممکنه دردسر بشه؟

از هر کی می پرسم میگه همون 6 ترم ملاک بوده همیشه !

هیچ کس هم اطلاع نداشت از این قضیه ...

اگه هیشکی توجه نکرده باشه و ویرایش نکنه، فکر کنم خیلیا به این مشکل دچار بشن، اون وقت ممکنه بی خیال شن و گیر ندن؟

2. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟
    همون کفایت میکنه فقط باید تا شروع امتحانات ترم اصل مدرک را براشون ببری
    بستگی به دانشگاه داره اما باهات راه بیان.مثلا 600 نقد بده ما بقی رو 4 تا چک 300 بهشون بده

4. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟
    شهریه ثابت رو که حتما باید کامل واریز کنید تا اجازه انتخاب واحد بدن(معمولا اینجوری بوده اگه باز عوض نکرده باشن ولی پول واحدها رو لازم نیست همشو واریز کنید فقط شهریه ثابت کامل باید اول پرداخت بشه فکر کنم)
    تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم ازشون، امروز جواب دادن که :

خسته نباشید واقعاً !!

گند زدید به کنکور رفت ! خب از اول می گفتید مثل آدم درس می خوندیم معدل می رفت بالاتر، نه اینکه 70 صدم بیاد پایین !

بچه ها به نظرتون اگه من معدل کل تا ترم 7 رو وارد نکنم و همون 6 ترم بذارم بمونه، بعداً که قبول بشم تأثیر می ذاره این قضیه؟ ممکنه دردسر بشه؟

از هر کی می پرسم میگه همون 6 ترم ملاک بوده همیشه !

هیچ کس هم اطلاع نداشت از این قضیه ...

اگه هیشکی توجه نکرده باشه و ویرایش نکنه، فکر کنم خیلیا به این مشکل دچار بشن، اون وقت ممکنه بی خیال شن و گیر ندن؟
    سلام اقا کوروش اینقدر نگران نباشید باور کنید اصلا توجه نمیکنن مگر در یک حالت و اونم اینه که اختلاف فاحشی بین معدل کل شما با معدلی که به اونها اعلام کرده بودید (تا ترم6) وجود داشته باشه((مثلا طرف اعلام کرده 17 بعد وقته قبولی مدرکش رو میبره با معدل 15.5 خب به این مورد حتما گیر خواهند داد بنظرم) ولی اگر در حد صدم هست اصلا توجه نمیکنن...

من نظرم اینه شما همون تا ترم 6 وارد کنید معدلتون رو

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

شهریه ثابت رو که حتما باید کامل واریز کنید تا اجازه انتخاب واحد بدن(معمولا اینجوری بوده اگه باز عوض نکرده باشن ولی پول واحدها رو لازم نیست همشو واریز کنید فقط شهریه ثابت کامل باید اول پرداخت بشه فکر کنم)

سلام اقا کوروش اینقدر نگران نباشید باور کنید اصلا توجه نمیکنن مگر در یک حالت و اونم اینه که اختلاف فاحشی بین معدل کل شما با معدلی که به اونها اعلام کرده بودید (تا ترم6) وجود داشته باشه((مثلا طرف اعلام کرده 17 بعد وقته قبولی مدرکش رو میبره با معدل 15.5 خب به این مورد حتما گیر خواهند داد بنظرم) ولی اگر در حد صدم هست اصلا توجه نمیکنن...

من نظرم اینه شما همون تا ترم 6 وارد کنید معدلتون رو
    الان رفتم نگاه کردم، یه فرم گذاشتن که باید پرینت بگیریم و بدیم آموزش امضا کنه

یه نسخه اش هم تو آموزش دانشگاه می مونه واسه استعلام

تو فرم هم قید شده که معدل کل تا 30 بهمن

نمی‌دونم، اگه اصلاحش نکنم آموزش با همون نمره پایین تر فرم رو ثبت می کنه،

اون وقت اگه بعداً دانشگاهی که می خوام قبول بشم حیفه به خاطر چند صدم اختلاف محرومم کنن

موندم مردد ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

2 سوال:

در صورت قبولی تا چند ترم رزرو میکنن؟ آزاد رو میگم. من اگر به فرض الان کنکور بدم و شهریور که نتایج میاد قبول بشم، ولی ترم مهر 93 واحد داشته باشم، میتونم 2 ترم مرخصی بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
    تراز انتخاب دوم به بعد میره بالا؟
    کسی نمیدونه؟
    چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟
    منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی نمیدونه؟ چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟ منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.
    دوست عزیز دو ترم رو که مطمئنم میتونید رزرو نگه دارید (البته با پرداخت شهریه ثابت) ولی بیش از دو ترم رو مطمئن نیستم

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

الان رفتم نگاه کردم، یه فرم گذاشتن که باید پرینت بگیریم و بدیم آموزش امضا کنه یه نسخه اش هم تو آموزش دانشگاه می مونه واسه استعلام تو فرم هم قید شده که معدل کل تا 30 بهمن نمی‌دونم، اگه اصلاحش نکنم آموزش با همون نمره پایین تر فرم رو ثبت می کنه، اون وقت اگه بعداً دانشگاهی که می خوام قبول بشم حیفه به خاطر چند صدم اختلاف محرومم کنن موندم مردد ...
    اون فرم که بنظرم واقعا فرمالیته هست شما وقتی قبولیت اعلام بشه در واقع زمانی هست که مدرکت بدستت رسیده تا اون موقع!و با اصل مدرک یا مدرک موقتتون برای ثبت نام به دانشگاه مقصد مراجعه میکنید
    بنابراین این فرم عملا کارایی نداره و کسی هم دنبالش نیست (تا جایی که من برخورد داشتم) اقا کوروش اگر این فرم اینقدر مهم بود مطمئن باشید میگفتن زمان ثبت نام یک نسخه با امضای گروه و آموزش و... براشون بفرستید همینکه فرم پیش خودتون و در دانشگاه میمونه نشون دهنده اهمیت پایینش هست بنظرم
    Last edited by Atghia; 30-01-2014 at 10:14.

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    نمره منفی درس زبان و عربی توی ارشد امسال حذف شده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همون کفایت میکنه فقط باید تا شروع امتحانات ترم اصل مدرک را براشون ببری
    بستگی به دانشگاه داره اما باهات راه بیان.مثلا 600 نقد بده ما بقی رو 4 تا چک 300 بهشون بده
    ممنون .نمیدونم چرا انقدر استرسشو دارم... 13هم ثبتنام منه ..باید حضوری برم دانشگاه یا همش اینترنتی هست؟؟ منظورتون وام دانشجویی هست؟ ترم اول خودشون انتخاب واحد برامون میکنن ؟؟؟

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی نمیدونه؟
    چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟
    منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.
    شما هر جا قبول بشی و واحد واست مونده باشه مرخصی بدون سنوات بهت میخوره.یعنی نصف شهریه ثابت رو میدی و ترم حساب نمیشه و هر وقت ارشد ثبت نامت اوکی شد 6 ترم وقت داری واسه مدرک گرفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •