تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 607 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من C-5 رو دانلود کردم و استفاده کردم. فقط مشکلی که هست اینه که وقتی از زاویه کاکپیت بیرون رو نگاه می کنیم مشکلی نیست اما از زوایای دیگه کاکپیت مثلا یوک رو نگاه می کنیم یا پدال ها یا از دید فرست آفیسر پنجره ها سیاه هستند و همه جا تاریک...
    نمی دونید مشکل چیه؟
    ممنون می شم بگید.
    راستی یه سوال ساده... موقعی که می خوایم مدل پرواز رو انتخاب کنیم (IFR و VFR) و این که VOR to VOR باشه یا ارتفاع زیاد یا ... آیا در واقعیت هم امکان انتخاب وجود داره و این انتخاب رو چه کسی انجام می ده خلبان؟
    مورد بعدی این که می شه یه بار بگید برای این که به صورت VOR to VOR پرواز کنیم و هواپیما رو در مسیر کورس VOR ها قرار بدیم چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم؟
    ممنون.
    این اطلاعات رو معمولا ایر لاین ها انتخاب میکنن بسته به ماموریت وبا برج هماهنگ میکنن از قبل
    vor to vor وقتی انتخاب میکنی توی FLT PLAN یه قسمت برای دیدن FLT LOGکه میتوونی اطلاعات میسر وسوخت مورد نیاز واپروچ انتخابیت رو ببینی ار اونجا فرکانس ها با کورس ها رو یادداشت کن بعد موقع پرواز ATCبهت میکه برو تو هدینگ خاصی و مسیر رو با ناوبری خودت ادامه بده فرکانس ها رو وارد کن VOR1 اونی که داری به سمتش حرکت میکنی با کورسی که تو برنامه پروازی بود وVOR2 توی رادیو2 NAV فرانس VOR بعدی رو وارد کن هر وقت سیگنال رو گرفتی فرکانس و کورس رو وارد NAVOR1کن و منتظر باش تا ATCبهت هدینگ بهدی رو بگه تنظیو VORهم که مثل ILSبدون GLIDE SLOPEیا محدودیت ارتفاع البته دنوع VOR داریم LOW ALTITUDE که در ارتفاع پایین کار میکنه فکر کنم تا 6000 پایی وHIGH ALTI. که تا ارتفاعات بالا سیگنال میفرسته
    برای ارتفاع زیاد دقیق یادم نیست به در اولین فرصت بعد از نصب FSXامتحان میکنم بهت میگم اگه بشه عکس هم میزارم
    امیدوارم مفید بوده باشه

2. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بازم با FSXمشکل پیدا کردم خسته شدم ازش تو بازی تا میای کاری کنی ارور میده میاد بیرون اسم ارور ALTIMUDAG.DLL مال ویندوزه تو سیس32 هر کاری بگین کردم ویندوز عوض کردم FSXچند بار نصب کردم با سرویس پک بدون سرویس پک کسی راهی به نظرش نمیرسه منو داغون کرده دیروز رفتم یه FS2004بگیرم ولی یه جا اتفاقی ACCپک پیدا کردم 1500 تومان کفم برید گرفتم گفتم شاید درست شه نشد
    اونجا کلی ADDON دیگه هم داشت که هر دیویدی 1500 بود هر کی میخواد بگه ادرشسش وشمارش رو بدم تو میدان انقلابه

4. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توجیه درسته.
    حالا غیر از اینا چطوری تنظیم کنم که روی خود خطوط VOR حرکت کنه. قبلا توی یکی از ماموریت ها تنظیم شده بود وقتی کلیک می کردم خودش روی خطوط حرکت می کرد.
    مثل ILS ولی به جای باند اون خطی که به فرستنده میرسه رو باید در نظر بگیری اگه AP استفاده میکنی روی NAV MODE بزار و VOR رو تنظیم کن(با کورس دقیق )خودش میره

6. 2 کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همان طور که میدانید برای جزئیات بیشتر فرودگاه ها یا برای پیاده یا سوار شدن مسافران که با اتوبوس یا گیت حمل و نقل میشوند یا خیلی جزئیات دیگر باید از نرم افزار AES استفاده کنید که برای فعال کردن هر فرودگاه باید از سایت سازنده Credit خریداری کنید.
    خوب دوستان مشکل به کل با serial number یا همون credit های AES حل شد.
    چون AES Version 2.04 کامل کرک شده رو گیر آوردم !!!
    فقط برای نصب این نرم افزار باید اول برنامه ی اصل رو از سایت سازنده دانلود کنید. یعنی AES V2.04
    که این لینک دانلودشه :
    http://www.aerosoft2.de/downloads/aes/AS_Airport-Enhancement-Services_V204.zip

باید توجه داشته باشید که اگه قبلا این نرم افزار رو نصب کردید باید به طور کامل از روی هارد
    پاکش کنید.
    و همچنین کلید رجیستری زیر را کاملا پاک کنید :
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/aerosoft
    حالا نرم افزاری که دانلود کردید رو نصب کنید.
    با نصب نرم افزار برنامه خودکار اجرا میشود که باید آن را Exit کنید.
    حالا ابن فایل rar رو با حجم 23 مگابایت از تورنت با دانلودر µTorrent دانلود کنید
    و از حالت فشرده خارج کنید.
    اسم فولدر اولی که AES v2.04 cracked است رو به Aerosoft تغییر دهید.
    وارد فولدر Aerosoft شوید و اسم فولدر AES v2.04 cracked رو به AES تغییر اسم دهید.
    حالا باز به عقب برگردید و از فولد Aerosoft یا همان فولدر اصلی یک کپی بگیرید و
    در مسیر اصلی FSX کنار فولردها و فایل های دیگر Paste کنید که از شما پرسیده میشود
    آیا جایگزین فولدر و فاید قبلی شود ؟ Yes رو بزنید.
    وقتی کار تمام شود AES v2.04 رو اجرا کنید. شاید در ابتدا Error زیاد بده که همه رو Ok
    کنید. اما دفعات دیگه با اجرای برنامه از Error خبری نیست.
    میبینید که 99 تا Credit براتون فعال شده برید حالشو ببرید...
    .
    .
    .
    راستی Texture هواپیمای PMDG 747 Iranair رو کسی گیر نیاورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8. این کاربر از moein_nasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخ آخ یادم رفت فایل تورن رو بزارم
    اینم از لینک دانلود فایل تورنت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

يکم فکر کردم ديدم بهتره با خود fsx رکورد بگيرم
    اين رو براي تست رکورد گرفتم " اين فايل رو تو :
    C:\Documents and Settings\user\My Documents\Flight Simulator X Files
    کپي کنيد بعد که برنامه رو اجرا کرديد همينطوري fly now رو بزنيد بعد که اومد با alt برين تو قسمت video ""و landing رو پخش کنيد البته براي من خيلي در هم ور هم نشون ميداد حالا ببينيم مال شما دوستان چطوره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يادم رفت شرايط رو بگم: به اين نوع ميگن crosswind landing يعني لندينگ همراه با باد پهلو (خودتون ميدونيد) که هم نوک هواپيما رو کج مي کنه هم نميذاره سر باند بشيني همش هواپيما به سمت بالا کشيده ميشه. که کار رو براي ما سخت ميکنه.سعي کنيد از کاکپيت 3بعدي نگاه کنيد و به رادر ها هم توجه کنيد.
    درجه ي واقيعت هم رو HARD بود.
    Last edited by dani.flight; 09-01-2010 at 18:31.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بچه ها کسی فانتوم یا اف-5 تروتمیز و قابل پرواز سراغ نداره برامون لینکش رو بذاره..؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان و عاشقان Aviation به خصوص به سیمولیتور

من هم از اولین پست این تایپیک را دنبال میکردم اما فرصتی پیش نمی آمد که در خدمت تون باشم

حالا که تصمیم گرفتم پا به این تایپیک به زارم سعی میکنم کم رنگ نباشم واز همه مهم تر برای شما دوستان مفید باشم

من اول از آقای dani.flight و hesam.25 تشکر میکنم که در این تایپیک خیلی زحمت کشیدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

البته براي من خيلي در هم ور هم نشون ميداد حالا ببينيم مال شما دوستان چطوره؟
    دوست عزیز من یه برنامه به شما معرفی میکنم که یه ماژول هست که به FSX ویا FS9 خودتون اضافه میشه و میتونید

با هاش ضبط کنید وخیلی هم با کیفیت میشه

درصورت تمایل بگین من چند تا لینک ضبط شده با کیفیت براتون بزارم
    اینم لینک سایت و دانلودش
    کد:

اینم لینک مستقیم دانلود برای FSX

کد:

14. 4 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان یه مشکل توی فرود با 747 و c 5 دارم. اینکه هردوشون وقتی فرود میان سریع Crash میشن. من از فرودگاه شهید بهشتی تا اهواز بردمش وقتی خواستم فرود بیام چرخ های هواپیما بیرون بودن ولی یه دفعه هواپیما روی زمین کشیده شد طوری شد که چرخ ها رفتن توی زمین. در صورتی که توی فرودگاه امام خمینی اصلا این طوری نبود راحت نشست. بی زحمت بگید مشکل از کجاست.

ممنون.

یــا عـــلــــی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •