بله ...... از Secman گزینه restore default رو بزنید و بعدش uninstall secman ........
بله ...... از Secman گزینه restore default رو بزنید و بعدش uninstall secman ........
نه عزیزم از کمبود رم نیست چون رو 6220 با 66 مگ رم آزاد هم بود
شاید باورت نشه مجید جون ولی اجرا شد و همه بازی ها رو هم بدون مشکل اجرا کرد
بله اجرا شد . . . البته به کمک تو دوست عزیز
یه بار مستر ریست کردم بعد دوباره انجام دادم مشکل از کلاینت بود که قدیمی بود
خلاصه ما هم تونستیم
خدارو شکر![]()
درود بي كران به شما دوست عزيز
يه محبتي هم ميكني ادرس دقيق فايلي رو كه من بلوتوث كردم تو گوشي بگي چون با جستجوي X-plore نتونستم تو گوشي پيدا ش كنم و مجبور شدم يه جاي مشخص بريزمش و از اونجا اقدام كنم
کدوم فایل ؟؟ installserver ؟؟؟؟
آقا با xplore نمیشه اون فایل سرور رو تو پوشهsys تو درایو c قرار داد اصلان نمیشه دست به این پوشه زد هیچکاریش نمیتونه بکنه و دائم ایرور میده ضمنا تو پوشهsys پوشه bin هم نیست
گوشیت چیه ؟؟؟ هک کردی ؟؟؟ تو تنظیمات x-plore چهار گزینه اول رو تیک زدی ؟؟؟
N95
آره عزیز تیک داره
اگه منظورت نصب secman ترن اون و اینستال سر؟؟؟؟ نمیدونم چیه اونه آره
یه چیز جالب من فقطsecman رو نصب کردم و هیچکار دیگه ای نکردم پچ و ... نصب نکردم ولی بازی بیلیارد که تاحالا نصب نمیشد نصب شد و دارم بازیم میکنم!
راستی ورژن گوشیم 30 هست
اما برنامه های دیگه ای که نیاز به ساین کردن دارن نصب نمیشن )-:
Last edited by ms52; 18-12-2008 at 22:07.
نمیدونم ...... حتما" یه جایی اشتباه کردی ........ مطمئنی گوشیت به درستی هک کردی ؟؟؟
براي من هم بالا خره نصب شد عجب بازي هاي زيبايي فقط اينكه من اهل بازي نيستم
تمام چيزهايي رو كه دوستمون تو پست اول اشاره كردند رو موبه مو انجام دادم و بالاخره نصب شد
براي اينكه نميدونستم كه فايل هايي كه بابلوتوث تو گوشي ميريزم كجا ميره خوردم يه جايي مثل C:/Data ريختم و قدم به قدم جلو رفتم تا بالاخره نصب شد
توي تنظیمات x-plore چهار گزینه اول رو تیک بزن و همه چيز رو توي گوشي با برنام x-plore ببينآقا با xplore نمیشه اون فایل سرور رو تو پوشهsys تو درایو c قرار داد اصلان نمیشه دست به این پوشه زد هیچکاریش نمیتونه بکنه و دائم ایرور میده ضمنا تو پوشهsys پوشه bin هم نیست
موفق باشيد![]()
راهی برای ان 78 دارا پیدا نکردید بازی های جدید در راهن یکی ی راهی پیدا کنه دمتون گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)