حتما یچیزی وجود داره که میگن؟؟!!!! خیلیا خیلی چیزا میگن به حرف گربه سیا که بارون نمیاد
اون چیزی که با عقل جور در میادو باید قبول کرد مگه اینکه مدرکی از یه مرجع معتبر وجود داشته باشه
هیچوقت این نوع کشنده ها که سرعت قانونی حمل بارشون در حده 30 تاس کارخونه ی سازنده (در دهه ی 80) نمیاد یه موتور و گیربکسی روش بذاره که با 125 تن بار 100 تارو پر بکنه چون اگه بخواد کشنده ای با این تناژ بالا همراه با 125 تن بار 100 کیلومتر سرعت بره حجم موتوره بالایی میخواد که نتیجش مصرف بالای سوخت و امتیاز منفی برای کارخونه ی سازنده ی کشنده محسوب میشه و نه برای کسی که میخواد با این برند محموله های تناژ بالا حمل بکنه صرفه ی اقتصادی نداره.
پس با تمامه ایت تفاسیر موتوری با این قدرت و گشتاور پایین برای حمل تناژهای به این سنگینی نیاز به گیربکس خیلی سنگینی هم داره گیربکسی با این ضریب امکان رسیدن به سرعت 100 کیلومتر !! با 125 تن بار رو نداره (بنظره من)
اگر بخوایم ملاک رو بر این بذاریم که حتما یچیزی هست که میگن من MACK Ultra-Liner با موتور E9 هشت سیلندربا قدرت 500 اسب و گشتاور 2250 نیتون متر رو مثال میزنم که هم سنو سال 3850 هم هست از لحاظ قدرت و گشتاور از بنز قویتره و حالا میگم ماک ultraliner با 150 تن بار 130 کیلومتر رو راحت پر میکنه اگه بخوایم با استدلال های رویایی شما به قضیه نگاه کنیم حتما 130 تارو میره چون یچیزی هست که میگن خوب این ماک قویتر از بنز هم هست پتانسیلش هم بیشتره بایدم بتونه !!!!!!!!
کسی به ترمزهاش کاری نداره بحث سره اینه که اصلا با بار به همچین سرعتی نمیرسه که بخواد جمعش کنه
خوده مرسدس بنز المان همچین تاپ اسپیدی رو برای 3850 اعلام کرده؟!!! من همچین چیزی از بنز نشنیدم!!! اینو مگه همون گزارشگر ترابر نیوز یا خبر خودرو اعلام کرده باشه!!!!
ثانیا برای موتور تاپ اسپید اعلام کردن؟!! اگه اینطوری باشه همین موتورهای 350 اسبی الترالاینر در ایران با کاربری highway با بار راحت 120 تارو میره خوب میشه همین موتور رو با E9 تعویض کرد بعد تاپ اسپیدش میشه 150/160 کیلومتر در ساعت.
هیچوقت موتوره 3850 رو نمیذارن روی اکسور یا اکتروسی که برای کلاس Highway طراحی شده اگه اینکارو بکنن بله تاپ اسپید موتور 3850 میشه 170 تا چون این ماشین وزنش از 40 تن در کلاس HW تجاوز نمیکنه اما همین موتور اگه روی 3850 باشه و 125 تن رو بخواد حمل کنه فکر نمیکنم از همون 40/50 سرعتش تجاوز کنه .. مثله اینکه بعضی گزارشگرها یا افراد تاپ اسپیده موتور Heavy haulage رو توی کلاس highway میگیرین و برای heavy haulage اعلام میکنن !!!