این دیگه به سرعت کانکشن شما و البته سروی داره که از اون دانلود میکنی.
من خودم از مدیافایر با هر 16 کانکشن میگیرم
این دیگه به سرعت کانکشن شما و البته سروی داره که از اون دانلود میکنی.
من خودم از مدیافایر با هر 16 کانکشن میگیرم
سلام یه امزش از idm بدین برای لیست انتظار برای دانلود شبانه و بعد خوده کامپیوتر رو خاموش کنه
سلام دوستان ! تو idm چطوری میشه فهمید که تا الان با برنامه چقدر دانلود کردم ؟
اگه منظورت حجم دانلودی هست که باید بگم تو IDM همچین چیزی رو نشون نمی ده. ولی می تونی از این نرم افزار رایگان استفاده کنی :
Simple Internet Meter Lite 2.3.0
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
میشه کاری کرد که موقع دانلود کانکشن V پی آن رو هم خود IDM کانکت کنه و اگه قطع شد دوباره Redial کنه؟!
سلام دوستان .
من IDM ورژن 6.07 ا دارم و معمولا هم از فایر فاکس استفاده می کنم . از زمانی که من IDM را نصب کرده ام در دانلود فایلهای پیوست ایمیلم از یاهو مشکل دارم . یعنی وقتی اقدام به دانلود می کنم IDM شروع به دانلود نمیکنه و با خود فایر فاکس هم امکان دانلود وجود نداره . یعنی ظاهرا دانلود می کنه ولی مینویسه Secure download ولی فایل باز نمیشه . خلاصه که کلافم کرده . البته باید بگم که چند باری پنجره IDM باز شد و دانلود بصورت کامل انجام شد ولی اکثرا این اتفاق نمی آفته . حالا می خوام بدونم که مشکل از کجاست . اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .
سلام دوستان:
من دو تا سوال داشتم در مورد idm:
1- آیا امکان جابجایی فایلی که بخشی از آن دانلود شده به کامپیوتر دیگر وجود دارد؟اگر آره اون فایل کجای کامپیوتر ذخیره شده؟؟؟
2-من جدیدا یک مشکل برام ایجاد شده از وقتی وین 7 ریختم با idm 6.07 یک مقدار دانلود می کنم دیگه دان نمی کنه با pause و start هم دو باره شروع نمی کنه ولی اگه سیستم رو ریستارت کنم ادامه می ده دوباره 50-100 مگ دان میکنه دوباره همین؟؟؟؟پاکش کردم idm 6.05 ریختم بازم همون مشکل!!! آخه مشکل از کجاست؟
ممنون
به خدا خیلی گیرم......
اون فایلها در مسیر زیر ذخیره میشن:
C:\Documents and Settings\XPro\Application Data\IDM\DwnlData\XPro
در قسمتی که نوشته xpro شما اسم یوزری که تو ویندوز استفاده میکنی رو بنویس.
idm چیز مزخرفیه یک دانلود منیجر دیگه باید نصب کنید
---------- Post added at 04:55 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------
منم خیلی گیرم.کیه که تو این دوره زمونه گیرفتار نباشه
همش هم تقصیر همین اختلاس های اخیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)