تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 1081 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام یهنی کسی جواب سوال منو بلد نیست من اینو فکر می کنم 2 روز است که زدم
    چرا جواب اين سوال را خيلي ها بلد هستند ولي فكر ميكنم اين 200 بار باشه اين سوال پرسيده و پاسخ داده ميشه.از امكان جستجو براي پيدا كردن پاسخ سوال خود استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه mohammad_re's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید میشه ورژن کسپر اسکایی رو برای دانلود بزارین که با ویستا سازگار باشه؟آنتی ویروس رو عرض می کنم

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید میشه ورژن کسپر اسکایی رو برای دانلود بزارین که با ویستا سازگار باشه؟آنتی ویروس رو عرض می کنم
    سلام دوست عزیــز
    تمام ورژن های شماره ی 7 با ویندوز ویستا سازگارند دوست من !
    و آخرین اونها که فاینال هم نیست رو می تونید از لینک زیر دانلود بفرمایید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا این نسخه ی 6 هم که فاینال هست رو می تونید دانلود بفرمایید که در پست اول هست (قابلیت مورد نظر شما رو داره ):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ديار سربداران

پيش فرض

kaspersky internet security 7.0.0.125en
    دانلود كردم ولي موقع اجرا خطا مي ده مشكل چيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.دوستای عزیز این kaspersky internet security 7.0.0.125en که اجرا نمیشه اصلا؟ دو بار دانلود کردمش ولی وقتی دانلود میشه اجرا نمیکنه.میگه فایل خرابه.یه خیری پیدا بشه بیاد یه فایل درست بزاره که درست باشه همراه با یه کرک یا لاینسس.ممنون میشم یکی پیدا شه همچنین لطفی کنه

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.دوستای عزیز این kaspersky internet security 7.0.0.125en که اجرا نمیشه اصلا؟ دو بار دانلود کردمش ولی وقتی دانلود میشه اجرا نمیکنه.میگه فایل خرابه.یه خیری پیدا بشه بیاد یه فایل درست بزاره که درست باشه همراه با یه کرک یا لاینسس.ممنون میشم یکی پیدا شه همچنین لطفی کنه
    سلام دوست عزیـــــــز
    ممکنه یک کم بیشتر توضیح بدی که یعنی چی اجرا نمی شه؟ نصب نمی شه یا اجرا نمی شه ... یا اجرا می شه ولی اسکن نمی کنه ... از کجا دانلود کردی و ...
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

6

لینکه خوده شما رو دانلود کردم chovalier عزیز.اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    nsis error میده.وقتی فایل رو دانلود میکنم روی فایل دانلودی میزنم این ارور رو میده و نمیزاره نصب بشه.یه لطفی بکن یه لینکه درست با یه کد فعال سازی بزار.ممنون دوست عزیز

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

و

kaspersky internet security 7.0.0.125en
    دانلود كردم ولي موقع اجرا خطا مي ده مشكل چيه
    دوستان عزیز

مشکل از فایل اجرایی است شما نباید فایل exe را داونلود کنید به جای آن فایل msi را داونلود کنید مشکلتان حل می شود :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام . من تو دو سه تا سایت انگلیسی (برای دانلود فیلم های سینمایی به صورت رایگان! (البته همه فیلم ها هم دانلود شدن و کاملا درست و بدون تبلیغ و با کیفیت بالا پخش می شن) ) که بیش از حد تبلیغ و پاپ آپ و نیاز به داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس و غیره دارن رفتم . کاسپراسکای و گوگل تولبار رو هم دارم. علاوه بر اینکه یه عالمه پاپ آپ باز شد (که زیاد اشکال نداره) وقتی از اینترنت اکسپلورر خارج شدم دسکتاپ کامپیوتر من بدون اجازه عوض شده بود. این کاسپر چرا به من هیچ هشداری نداد؟(من مطمئن هستم که رو هیچ پیغام تاییدی کلیک نکردم و به سایت ها اجازه استفاده از داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس هم ندادم)
    Last edited by Hoom@n; 14-07-2007 at 19:03.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . من تو دو سه تا سایت انگلیسی (برای دانلود فیلم های سینمایی به صورت رایگان! (البته همه فیلم ها هم دانلود شدن و کاملا درست و بدون تبلیغ و با کیفیت بالا پخش می شن) ) که بیش از حد تبلیغ و پاپ آپ و نیاز به داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس و غیره دارن رفتم . کاسپراسکای و گوگل تولبار رو هم دارم. علاوه بر اینکه یه عالمه پاپ آپ باز شد (که زیاد اشکال نداره) وقتی از اینترنت اکسپلورر خارج شدم دسکتاپ کامپیوتر من بدون اجازه عوض شده بود. این کاسپر چرا به من هیچ هشداری نداد؟(من مطمئن هستم که رو هیچ پیغام تاییدی کلیک نکردم و به سایت ها اجازه استفاده از داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس هم ندادم)
    دوست من

شما به احتمال زیاد یا از سرویس PDM کاسپرسکی استفاده نمی کنید و یا تعدادی از اجزای آن را غیرفعال کرده اید من

در تمام مدتی که از کاسپرسکی استفاده کرده ام ( نزدیک به سه سال ) علارغم آنکه به سایتهایی مانند این برای جمع اوری

نمونه های آلوده مکررا سر می زنم ولی تا به حال حتی یکبار هم دچار چنین مشکلاتی نشده ام .بزرگترین اشتباه

شما استفاده از اینترنت اکسپلورر ( به ویژه اگر نسخه 6 آن باشد) برای گشت و گذار در اینترنت است .شما

فایرفاکس را با دو پلاگین امنیتی مشهور ان یعنی AdBlock Plus و NoScript نصب کن و سرویس PDM کاسپرسکی

را فعال کن و از گزینه Extended Database آن استفاده کن و با خیال راحت در اینترنت گردش کن .البته اسکن هفتگی

با یک آنتی اسپایور درست و حسابی فراموش نشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •