بله عزیز اویرا هم خوب هست.
بله عزیز اویرا هم خوب هست.
من گزینه Enable Enhanced Security Verification در PC Tools Firewall Plus ورژن 7 نمی بینم
اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبریک به طرفدارهایavira.
این انتی ویروس در تستهای شرکت av-comparatives در سال 2010 مقام دوم رو کسب کرد.
اینم لینک دانلود فایل pdf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان
احساس میکنم از زمان نصب این آنتی ویروس سرعت دانلود و recieve من کمتر شده در حالی که در زمان دانلود کاملا مشخصه و سرعتم میشه گفت نصف شده و در زمان دانلود وقتی قسمت firewall آنتی ویروس رو که نگاه میکردم recieve بالایی داشتم ولی تقریبا 1/2 این دریافت به دانلودم تعلق میگیره و اصلا نتونستم تشخیص بدم که ما بقی به چه صورت حدر میره !!
آیا دوستان به این مشکل برخورد کردند ؟؟ اگر اینطوره میشه راهنمایی بفرمایید که چطور میشه رفعش کرد ؟؟
ممنونم
ورژن نصب شده ی من : Avira premium security suite
سلام.
دوست عزیز.
بله اویرا نسخه سکیوریتی بعد از نصب سرعت دانلود را کاهش میده.
من چون اویرا ندارم.
فقط میدونم در قسمت تنظیمات اویرا گزینه ای هست به نام web guard
که باید ان را غیر فعال کنید.
تا سرعت شما به حالت اولیه بازگردد.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
درود.
کی جدید گرفته شده برای avira security suite
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم یه 80روز مهلت داشته باشد.
موفق باشید.
من گزینه Enable Enhanced Security Verification در PC Tools Firewall Plus ورژن 7 نمی بینم
اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز.
به علت استفاده نکردن دوستان از این برنامه pc tools نمیشود شما را یاری کنیم.
شما میتوانید از نسخه کامل اویرا استفاده یا فایروال کومودو را در کنارش نصب کنید...
موفق باشید
ممنونم دوست عزیز
با اینکار آیا امنیت آنتی ویروس در زمان گرفتن دیتا از اینترنت ( بطوریکه میشه گفت زمان مهمی هم هست و نیاز هست که داده ها چک بشه ) زیر سئوال نمیره ؟؟؟
آیا راه دیگه ای برای این موضوع وجود نداره ؟؟
ممنون
سلام .
من چند روز پیش گرفتار Aurorun.inf شدم .5.4.0.12 USB Disk Security رو که ريخته بودم نشناختش ( تا اين رو ريختم ديدم فلدر ويروس روي همه درايو هام ساخته شده ) autorun virus remover هم کاري از پيش نبرد ( ورژن 2.3) ولي آويرا مي فهمه که اين يه کارايي داره مي کنه و جلوشو مي گيره ولي نمي تونه پاکش کنه يعني مينويسه Acsess to the file'autorun.INF'was blocked for your security . خودم هم که دستي امکان پاک کردنش رو ندارم . چطوري مي تونم اينو مورد هجوم آويرا قرار بدم يا اين که اونو در ليست سياه بذارم چون فايل قابل دست رسي نداره که جايي معرفي بکنمش . يا اين که برنامه يا تاپيکه معرفي کنيد؟ ( چون هرچي گشتم چيزي پيذا نکردم ) در ضمن هنوز علائمی از ویروس رو نمی بینم .
در ضمن Karkas20 عزيز ممنون . نميدونم بازم يه مشکل ديگه اي پيش اومد که آيا فاير وال کومودو در کنار آويرا بهتر عمل مي کنه يا اينترنت سکوريتي کومودو کومودو در کنار فاير وال آويرا .اصلا آيا آويرا گزينه مناسبي در کنار کومودو هست يا نه .
باز هم ممنون
Last edited by mehrshadmmm; 11-01-2011 at 19:42.
سلام.
چرا این وب گارد محافظ شما در برابر سایت هایی است
که مخرب داره و بروی سیستم مخرب را وارد میکنه.
وب گارد ان را بلاک میکنه.
حال میل خوه شماست یا دانلود خوب یا فعال کردن وب گارد.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)