تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 326 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چجوری میشه وسط یک لیست پیوندی یک عضو اضافه کرد ؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

من کتاب ساختمان داده برای زبان سی رو گرفتم ولی خودم سی پلاس پلاس بلدم
    میخوام ببینم چقدر این 2زبان با هم فرق میکنند؟ توی تعریف و استفاده کردن از اشاره گرها چقدر باهم فرق میکنن؟
    مثلن توی پلاس داریم conio.h> <stringstream>> توی سی هم داریم ؟یا اینکه توی سی چیزایی هست که تو پلاس نباشه؟

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درود بر همگی!من Compiler برای C ندارم و میخوام دستورات C رو توی Visual Studio بنویسم!خود بچه های Micro$oft میگن باید برنامه های C رو هم توی ++C بنویسی!منم همین کارو کردم ولی زمان Debug ارور میده، برای (تقریبا) همه دستورا:printf is unsafe, consider using printf_sscanf is unsafe, consider using scanf_s...ولی زمانی که نوشتم: print_f و scan_f نشناختشون. (میندیشم که گرفته مارو)پایین نوشته:To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. For more details see online helpولی از اونجایی که MSDN خیلی در همه، گفتم از دوستان راهنمایی بخوام! سپاس@!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الگوریتمی بنویسید که 20 عنصر ارایه را دریافت کند سپس عدد دیگری را بخواند و انرا از سمت چپ وارد ارایه کند?
    اگر کسی حل این الگوریتمو بلده لطفا جوابشو بگه

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من کتاب ساختمان داده برای زبان سی رو گرفتم ولی خودم سی پلاس پلاس بلدم
    میخوام ببینم چقدر این 2زبان با هم فرق میکنند؟ توی تعریف و استفاده کردن از اشاره گرها چقدر باهم فرق میکنن؟
    مثلن توی پلاس داریم conio.h> <stringstream>> توی سی هم داریم ؟یا اینکه توی سی چیزایی هست که تو پلاس نباشه؟
    فکر کنم صفحه قبل هم خدمت شما عرض کردم که زبان سی زبان ساخت یافته است و زبان سی پلاس زبانی شی گرا

تفاوت ساخت یافته و شی گرا خیلی زیاده که برای درک اون باید مطالعه ای در زمینه شی گرا داشته باشید از حوصله بنده و این تاپیک هم خارج است که بیشتر از این پاسخی بدهم

تا جایی که یادم هست در تعریف و نحوه استفاده تفاوت هایی بسیار کوچک دارند (که بیشتر مربوط به syntax میباشد ) اما در اصل کار که همان اجرای برنامه باشد هر دو یک عمل رو انجام میدهند

درود بر همگی!من Compiler برای C ندارم و میخوام دستورات C رو توی Visual Studio بنویسم!خود بچه های Micro$oft میگن باید برنامه های C رو هم توی ++C بنویسی!منم همین کارو کردم ولی زمان Debug ارور میده، برای (تقریبا) همه دستورا:printf is unsafe, consider using printf_sscanf is unsafe, consider using scanf_s...ولی زمانی که نوشتم: print_f و scan_f نشناختشون. (میندیشم که گرفته مارو)پایین نوشته:To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. For more details see online helpولی از اونجایی که MSDN خیلی در همه، گفتم از دوستان راهنمایی بخوام! سپاس@!
    کجا گفته برنامه سی رو در سی پلاس بنویسید

شما برای اینکه بتوانید از دستورات سی در سی پلاس استفاده کنید باید هدرهای اون رو فراخوانی بکنید مثلا بای استفاده از printf باید هدر cstdio رو فراخوانی کنید

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خوب پس یعنی Visual Studio اصلا زبان C رو نداره؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    ما تا ترم پیش با کامپیلر turbo c برنامه مینوشتیم که برنامه ساده و جمع و جوری بود دیشب visual studio 2010 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی پیچیده هست و همون برنامه c++ که با turbo c نوشته شده رو هم با این اجرا میکنم نمیشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید طرز نوشتن برنامه c++ تو این نرم افزار رو

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

Visual Studio کمی پیچیده تره... بهتره برای شروع با ++Dev C کار کنی، یه پروژه ی جدید می سازی و نوع کنسول رو انتخاب میکنی.

تنها فرقی که Dev و Visual با توربوی مزخرف توی کد نویسی دارن اینه که قبل از نوشتن تابع مین باید یه خط بنویسی ;using namespace std همین.

ساخت پروژه هم که زیاد مشکل نیست تو ویژوال (ما ترم 3 تا حالا که 5 هستیم با جاوا کار کردیم، یادم رفته ایجاد پروژه ی ویژوال رو). یه عکس بذاری از صفحه ای که اسم پروژه رو می نویسی، بت میگم.

9. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

Visual Studio کمی پیچیده تره... بهتره برای شروع با ++Dev C کار کنی، یه پروژه ی جدید می سازی و نوع کنسول رو انتخاب میکنی.

تنها فرقی که Dev و Visual با توربوی مزخرف توی کد نویسی دارن اینه که قبل از نوشتن تابع مین باید یه خط بنویسی ;using namespace std همین.

ساخت پروژه هم که زیاد مشکل نیست تو ویژوال (ما ترم 3 تا حالا که 5 هستیم با جاوا کار کردیم، یادم رفته ایجاد پروژه ی ویژوال رو). یه عکس بذاری از صفحه ای که اسم پروژه رو می نویسی، بت میگم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان کدوم باید بزنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب پس یعنی Visual Studio اصلا زبان C رو نداره؟
    من همچین حرفی نزدم

مگه میشه در VS از سی استفاده نشده باشه اینطوری بگم بهتره

زبان سی مادر خیلی از بان های برنامه نویسی است حتی لینوکسی ها هم از زبان سی استفاده کرده اند

حال زبان سی پلاس پلاس توسعه یافته زبان سی است که تفاوت ها ی بسیار زیادی از نظر معنایی و کاربردی دارند

اما برای استفاده در سطح پروژه های دانشجویی اختلاف در syntax یا همان نوشتار و هدر فایل ها (کتابخانه های مورد استفاده ) است

سلام
    ما تا ترم پیش با کامپیلر turbo c برنامه مینوشتیم که برنامه ساده و جمع و جوری بود دیشب visual studio 2010 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی پیچیده هست و همون برنامه c++ که با turbo c نوشته شده رو هم با این اجرا میکنم نمیشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید طرز نوشتن برنامه c++ تو این نرم افزار رو
    همان طور گفتم فقط باید معادل دستورات یا هدرفایل های سی رو در سی پلاس پیدا کنید

دستورات خیلی خیلی نزدیک به یکدیگر هستند

برای چه نوع برنامه نویسی ؟

چی میخواهید بسازید ؟

برای حالت معمول (دانشجویی) از clr console application استفاده میشود

12. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •