سلام داداش
من یه هارد 320 مکستور دارم که همش ویندوزش میپره و گاهی خاموش روشن میشه موقع راه اندازی
اما وقتی ویندوز جدید نصب میکنم تا یکی دو هفته مشکل خاصی نداره.تورو خدا کمک کنین دارم دیونه میشم. پیش پیش مرسی ایدی ایمیلم Mr_sh933@yahoo.com
اگه بهم پیام خصوصی بدی خوشحال میشم.
فكر كنم مشكل بد سكتور باشه. از نرمافزار HDD Regenerator 1.7 استفاده كنيد.
لينك دانلود:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
شاد باشيد .gif)
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
سیستمی که باهاش به مشکل خوردم دارای مادربورد intel DG865 است
2 تا هارد داره ...1 هارد 80 ... و یه هارد 300
روی هارد 80 یه xp نصب بوده که حدود 2 سالی هست که کار می کرده ... اخیرا موقع روشن شدن و بالا آمدن ویندوز ...وقتی به مرحله ای میرسه که تازه ویندوز می خواد لود بشه و اون علامت پنجره ویندوز رو صفحه سیاه میاد ... به اونجا که میرسید restart میشد .... و بعد از چند بار restart بالاخره بالا می امد...
تا اینکه بالخره بعد از 1 ماه که به این وضع بود و گاهی روشن میشد و گاهی نمیشد .. بالاخره دیگه بالا نیومد....
تصمیم گرفتم برم و ویندوزش رو عوض کنم و 7 نصب کنم ...
cd ویندوز 7 رو که گذاشتم به اون مرحله که میرسه که پارتیشن رو format می کنه و شروع به نصب می کنه با error زیر روبرو شدم :
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition . see the setup log file for more information
... گفتم شاید باید هارد کلا فرمت بشه ... با یه سی دی winternal و ERD Commander کلیه اطلاعات هارد 80 رو به اون هارد 300 منتقل کردم و سپس کل هارد 80 رو format کردم و بازم موقع نصب ویندوز 7 با همون error روبرو شدم ....
تصمیم گرفتم با cd ویندوز xp امتحان کنم و دوباره هارد رو کل پارتیشن ها شو پاک کردم و کلش رو یه پارتیشن c کردم و دوباره فرمت ...ولی باز هم با error ی مشابه همون بالایی روبرو شدم که اجازه نمیداد میندوز xp هم رو هارد نصب بشه ...
کسی می تونه راهنماییم کنه که چه بلایی سر این هارد اومده و آیا راهی برای حل مشکلم وجود داره ؟
شما با يه هارد ديگه امتحان كنيد و مطمئن شيد كه مشكل از هاردتون هست.
يا يه كار ديگه، هاردتون رو روي يه سيستم ديگه نصب كنيد.
ببينيد در اون سيستم مشكلي داره يا نه. اگه مشكل پا برجا بود پس هاردتون دچار مشكل شده و به يه متخصص در اين زمينه نشون بديد.
شاد باشيد