تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 190 از 2403 اولاول ... 901401801861871881891901911921931942002402906901190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بالاخره من امروز رفتم پارس وي و حسابمو بستم و رفتم انديشه 512 10gb گرفتم.گفتن تا يه هفته ديگه بهتون زنگ ميزنيم.من خودم ميتونم نصبش كنم؟چه جوريه؟فقط گفتن مودمو واسه كانفيگ ببرم پيششون.
    مبارکه دوست عزیز !
    مودم رو هم لازم نیست واسه کانفیگ ببری ... اگه بلدی مودمت رو یک بار ریست کن ( اگه مدل tp link باشه یه سوراخ ریز پشتش هست که اگه 5 ثانیه با یه چیز نوک تیز فشارش بدی مودمت ریست میشه ) اگه هم دستی ریست نشد می تونی بری تو تنظیمات پیشرفته مودم و تنظیمات قبلی رو تیک بزنی و remove کنی .. حالا فقط 1 بار مودمت رو با تنظیم اتوماتیک (quick setup ) تنظیم کن و نوع ارتباط رو روی pppoe بذار. کار تمومه به همین سادگی.

در مورد سرویسهای آینده مخابرات هم دوست عزیزمون mailer درست میگن " دیکته ننوشته غلط نداره" پس لازم نیس اینجا با هم دعوا کنیم یا به هم بی احترامی کنیم ... چون هیچ کدوم از این شرکتا پسر خالمون نیستن و حتی اگه هم باشن باز هم اهمیتی نداره ! چون هر چی رقابت بینشون بیشتر بشه اونا ناچار میشن به من و تو سرویس بهتر با قیمت بهتر بدن حالا چه اهمیتی داره شرکت ماله فامیلمون باشه یا مال اجانب ! ( مگه اینکه شرکت مال خودم باشه که نیست ! )
    یادم میاد یه روزی ( چندین سال پیش ) من خودم از اندیشه سرویس حجمی هر کیلوبایت 5 ریال می گرفتم !!! چرا ؟!! چون واسه چت به صرفه تر از سرویس زمانی بود و فقط یه شرکت دیگه تو رشت اشتراک حجمی می داد هر کیلوبایت 8 ریال !!! اما وقتی رقیب زیاد شد و یه دفعه شرکت البرز تهران اومد و کارتای ارزون ( و البته بی کیفیت ) فروخت کم کم قیمتا اومد پایین و آخرین سرویس حجمی که اندیشه تا همین چند سال پیش میفروخت هر کیلو بایت 1 ریال بود !
    حالا هم هر چی شرکتای تهرانی یا خود مخابرات سرویس بهتر با قیمت بهتری بدن آخرش رقابت شدیدتر میشه و به نفع خودمون می شه .. ماها هم از همونی سرویس میگیریم که بالاترین سرعت و کیفیت رو با بهترین قیمت میده . درسته این بهتر شدن خیلی کند پیش میره اما خدا رو شکر کم کم و آهسته به سمتی میریم که حرف حرف مشتریها باشه نه زور گویی شرکتا. پس هر چه بیشتر بشن بهتر ! دعوا هم نداریم ! اگه مخابرات سرویس بهتری داد همه میریم اونجا تا درس عبرتی واسه بقیه بشه ! اگه هم بدتر بود دودش به چشم خودش میره چون این خودما هستیم که از این به بعد انتخاب می کنیم . با هم مهربونتر باشیم .از بی احترامی و دعوا اینجا چیزی نصیبمون نمیشه.
    Last edited by birak; 21-12-2009 at 02:38.

2. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    يه 3 روزي تلفن ما قطع بود ديگه داشتم ديونه ميشدم از دست اين كار كنان بي نظم مخابرات اوندن سيم خونه ي يكي ديگه رو وصل كردن زدن براي ما رو قطع كردن 3 روز الاف شدم امروز صبح رفتم مخابرات (فرهنگ) داد فرياد كردم الان وصل شد .
    1. بچه ها بهترين دانلود منيجر از لحاظ سرعت كدومه من orbit دارم از dap بهتره . از orbit بهتر چي هست؟؟
    Last edited by pedram9; 21-12-2009 at 11:57.

4. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام به دوستان
    يه 3 روزي تلفن ما قطع بود ديگه داشتم ديونه ميشدم از دست اين كار كنان بي نظم مخابرات اوندن سيم خونه ي يكي ديگه رو وصل كردن زدن براي ما رو قطع كردن 3 روز الاف شدم امروز صبح رفتم مخابرات (فرهنگ) داد فرياد كردم الان وصل شد .
    1. بچه ها بهترين دانلود منيجر از لحاظ سرعت كدومه من orbit دارم از dap بهتره . از orbit بهتر چي هست؟؟
    بهترين دانلود منيجر IDM یا همون Internet Download Mannager
    آینم لینکش اکه خواستی دانلود کنی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    ...just IDM

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر چنتا دانلود همزمان انجام ميديد و سرويس دهنده شما انديشه هست dap حتما بهتره دانلود منجر هم خوبه ولي ورژن هاي جديد dap خيلي بهتر شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه خبر هم راجع به شاتل مخابرات رشت به شاتل پهناي باند نميده

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

از کجا شنیدی؟؟؟

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

چرا نمیده؟
    منبع رو کن

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من انقدر حجمم باقي مونده 3گيگ 28 مگ ولي من فيلم this is it مايكل رو دانلود كردم با حجم 450 مگ اما حجمم كم نشده چرا اينجوري شده الان 2 سايت كه ميرم توي انديشه حجمم رو ميبينم بازم همونه دليلش چيه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان من انقدر حجمم باقي مونده 3گيگ 28 مگ ولي من فيلم this is it مايكل رو دانلود كردم با حجم 450 مگ اما حجمم كم نشده چرا اينجوري شده الان 2 سايت كه ميرم توي انديشه حجمم رو ميبينم بازم همونه دليلش چيه؟؟
    تو انگار بدت میاد حجمت کم نکیشه...
    خوب کم نشده چه بهتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •