این مانگا هرچپتر حدودا حجمش چقدره.
والان که فکر کنم چپتر508هست چقدر ازانیمه ای که178هست جلوتره .(فکر کنم مانگارو بخونیم بهتره.)
یه سوال دیگه کدوم چپترای مانگا از 160انیمه(شیپودن) به بعده؟
پیشاپیش ممنون.![]()
این مانگا هرچپتر حدودا حجمش چقدره.
والان که فکر کنم چپتر508هست چقدر ازانیمه ای که178هست جلوتره .(فکر کنم مانگارو بخونیم بهتره.)
یه سوال دیگه کدوم چپترای مانگا از 160انیمه(شیپودن) به بعده؟
پیشاپیش ممنون.![]()
با این مادارایی که ما دیدیم همه چیز ممکنه.خدا نکنه که اینی که شما میگی درست باشه وگرنه که خیلی کار سخت میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین جوریش برای زخمی کردنش کلی باید درد سر بکشن حالا رانینگان هم داشته باشه که دیگه قوز بالاقوز میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره تو مبارزه با اون 2 تا زیردست دانزو هم یه صحنه دیدیم دست خدشو کند و پرت کرد طرف یکیشون.نه خوشم اومد !!!!!!! کونان مثل یه شیر زن جلوش ایستاد و باهاش مبارزه کرد .البته فکر نکنم که دستش زخمی شده باشه چون گویا مادارا قابلیتی داره که میتونه قسمتی یا کل بدنش رو به یه مکان دیگه منتقل کنه و فکر کنم برای اینکه دستش زخمی نشه اون رو منتقل کرد..........................وگرنه ناروتو با راسنگان و شینو با حشراتش به اون حمله کردند و یه خراش هم برنداشت و حتی به کاکاشی گفت که مانگیکو ( پی زوری ) تو روی من هیچ تاثیری نداره ..........
من که میگم این بابا اصلا روحه.آخه مگه میشه هیچجوری صدمه نبینه؟؟
شایدم مثل پین خود واقعیش یه جا قایم شده باشه.مثل جریان همون میزبان سه دم یا میزوکاگه 4 که یه پسر بچه بود که مادارا با چشماش اونو کنترل میکرد.
آره احتمالا کسیه که شاید هزار بار دیده باشیمش.آخرش هم باور کنید این کیشموتو با نشون دادن چهره مادارابه هممون یه ضد حالی بزنه که اصلا تصور شو نمیکنیم!
واقعا این موضوع درسته؟؟؟
من یه جا خوندم که نویسند بیلچ و ناروتو ( مانگا نویسشون ) طرح کلی داستان و مانگاهای قسمت آخر رو نوشتن و همراه وصیت نامشون یه جا محفوظ نگه داشتند تا اگه اتفاقی براشون رخ داد یا مردند!!! نویسنده های دیگر بتونن داستان رو ادامه بدن!!!!!!!!!!!!
اینو خوب اومدی.پس باید امیدوار باشیم که همراه نوه هامون موفق به زیارت صورت این جناب مادارا بشیم
اوکی.بحث بی بحث، اوکی
آخه مگه میشه نخندیم؟؟آقا کسی نخنده هاااااااااااااااااااااااا اااااااااا،
ممن تا به حال فک میکردم مانگا یک صفحه ای !!!!!!!!!!!!!
واسه همین تعجب میکردم که چرا همه میفهمن به غیر خودم
با توجه به تیتر قسمت508 به احتمال 99 درصد مرد.یک سوال:
کیسامه واقعا مرد؟
همین حدودا باید باشه.ولی اصلا هنوز معلوم نیست که توبی همون مادارای اصلی باشه!!!حدود 85 سال داره؟
این عکسا مال قسمت 467 مانگا هستش.این عکس تقریبا هم در مورد ده دم توصیح می ده و هم در مورد نقشه اصلی مادارا............من هر چی فکر کردم نفهمیدم که این مال کدوم چپتر بود و کی عرضه شد من فقط یادمه همین عکس رو از مانگا سیو کردم چون قسمت اعظمی از داستان اینجا رو میشه.........
نه حجمش خوبه.اگه حجمش زیاد شد ببخشید.....
والا تا قبل از مانگا 500 ما از سایت onemanga که میگرفتیم حدود 3 مگ میشد ولی اون سایته دیگه نمیزاره الان من از سایته narutocentral میگیریم که حدود 5 مگی مشه.در کل بیشتر از 5 مگ نمیشه.این مانگا هرچپتر حدودا حجمش چقدره.![]()
Last edited by hpk34; 11-09-2010 at 22:14.
خب بچه ها من کله مانگا رو ( شیپودین) میخوام،
همش رو یه جا باهم جایی سراغ دارید؟
نخندآخه مگه میشه نخندی
=====
الان که بیشتر دیدم ممکنه:همین حدودا باید باشه.ولی اصلا هنوز معلوم نیست که توبی همون مادارای اصلی باشه!!!
ابیتو ( احتمال ضعیف) یا برادر مادرا هم باشه!!
آخه ما ازهمین آدرس اومدیم چپتر1رو دانلودکنیم (یه جائی هم قائمکی داشتیم دانلود میکردیموالا تا قبل از مانگا 500 ما از سایت onemanga که میگرفتیم حدود 3 مگ میشد ولی اون سایته دیگه نمیزاره الان من از سایته narutocentral میگیریم که حدود 5 مگی مشه.در کل بیشتر از 5 مگ نمیشه.آخه به قول یکی ازدوستان اینترنت ماهنوز ذغالیه!!!یه موقع به منم نخندینا
!) همینجور از8مگ هم گذشت تموم نمیشد ماهم دیدیم ول کن نیست ولش کردیم
!!!جائی پیدانمیشه که حجمش کمتر باشه
![]()
اگه برای دانلود میخواین که از اینجا:خب بچه ها من کله مانگا رو ( شیپودین) میخوام،
همش رو یه جا باهم جایی سراغ دارید؟
مکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم برادر.نخند
همه چیز ممکنه.ولی فکر نکنم برادرش باشه چون بر اساس گفته های ایتاچی و مادارا برادرش مرده.الان که بیشتر دیدم ممکنه:
ابیتو ( احتمال ضعیف) یا برادر مادرا هم باشه!!
من زغالیم اینکه دیگه خنده نداره.آخه ما ازهمین آدرس اومدیم چپتر1رو دانلودکنیم (یه جائی هم قائمکی داشتیم دانلود میکردیم.آخه به قول یکی ازدوستان اینترنت ماهنوز ذغالیه!!!یه موقع به منم نخندینا!) همینجور از8مگ هم گذشت تموم نمیشد ماهم دیدیم ول کن نیست ولش کردیم !!!جائی پیدانمیشه که حجمش کمتر باشه
چون قسمت اولش طولانیه حدود 60 تا عکسی میشه.هر چی بری جلوتر هی عکساش کم میشه تا جایی که میرسه به 16-17 تا.
من خودم از این روش مانگا رو دانلود میکنم چون تا قسمت 443 رو لینک بالایی به صورت مستقیم داره و میتونید ادامه دانلود داشته باشین.اول از همون لینک بالا که گذاشتم قسمتای بعد از 443 رو روی گزینه View Online کلیک کنید بعد صبر کنید تا قسمتی از اولین عکس اون مانگا بیاد.بعدش لینک اون عکسو کپی کنید تو برنامه های دانلود منیجر.
مثلا قسمت 450 رو لینک اولین عکسش اینه:
حالا برای اینکه عکسای بعدی رو کپی کنید دیگه لازم نیست برید تو صفحه بعدشو دوباره لینک عکس بعدی رو کپی کنید.مثلا شما میخواین عکس دومشم دانلود کنید فقط کافیه آخر لینک بالا بجای عدد 1 بنویسین عدد 2 و به همین ترتیب برین جلو تا 17-16 تا عکسشو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بعضی مواقع مثلا شما از عکس 3 تا 6 رو کذاشتین برای دانلود.عکس 3 رو دانلود میکنه - 4 و 5 رو ارور میده و دانلود نمیکنه - 6 به بعد رو دوباره دانلود میکنه.مشکلش چیه؟؟
اون 2 تا عکس 4 و 5 درواقع یک عکسن.یعنی اینکه یه لینک دارن.واسه اینطور موقع ها شما باید اینکارو بکنین:
شما بعد از عدد 4 یه علامت [ - ] یا [ _ ] به لینکتون اضافه میکنید و بعدش عدد 05 رو میزارین.الان لینک شما درسته و عکستون دانلود میشه.
مثلا عکس دوم و سوم قسمت 450 لینکشون اینطوریه با علامت [ - ] :
ولی قسمت 501 عکس دهم و یازدهمش اینطوریه با علامت [ _ ] :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته دیگه اینکه از عکس 0 که بصورت 00 لینکش هست تا عکس 9 که بعه صورت 09 لینکش هست همونطور که میبینید یه صفر قبلش داره.ولی از عکس 10 به بعد دیگه صفری قبلشون نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بغضی مواقع اتفاقات نادری رخ میده.مثلا عکس اول و دوم یه قسمت از مانگا با فرمت jpg هست ولی عکسهای بعدیش با فرمت png .شما باید آخر لینکتون جای این 2 تا رو عوض کنید مثلا بجای jpg بنویسید png .
مثلا تو قسمت 503 عکسهای صفر- و اول و دومش اینطوریه با فرمت jpg ه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی از عکس 3 به بعدش اینطوریه با فرمت png ه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه داشته باشین که بزرگترین مزیت این روش نسبت به دانلود کل یک قسمت مانگا با هم اینه که شما میتونید ادامه دانلود داشته باشین.مثلا از 17 تا عکس 10 تاشو امروز میتونید دانلود کنید 10 تای دیگشم هر کدوم تا 50 درصد دانلود کردین یه کاری واستون پیش میاد.شما میتونید فرداش یا یه هفته دیگه اون 50 درصد باقی مونده از 10 تا عکسم دانلود کنید.
اینجوری دیگه حالگیری نمیشه که مثلا شما 99 درصد از کل یه قسمت مانگا رو دانلود کردین یهو از اینترنت قطع میشین بعد دوباره باید بخاطر همون یه درصد دانلود نشده از اول دانلود کنید که آخر حالگیریه.
البته تمام اینا برای زغالی هایی مثل منه وگرنه اونایی که ای دی اس ال دارن با خیال راحت با سرعت بالا دانلود میکنن.
خستم شد دیگه.![]()
Last edited by hpk34; 12-09-2010 at 08:51.
خسته نباشی،خستم شد دیگه.
ممنون![]()
ای بابا یکی از دوستان یه بحثی مطرح کنه دیگه ما که هر چی فکر کردیم دیدیم شماها که خط به خط دیالوگهای ناروتورو حفظین()باید یه بحثی مطرح کنین نه تازه کارایی مثل ما
!البته میدونم سرشماها حساب شلوغه ومثل من بیکارنیستین
انقدر به این مانیتور چشم دوختیم داره از حدقه میزنه بیرون!
دیگه فردا پس فردا که رفتیم دانشگاه هفته به هفته هم نمیتونیم بیایم(البته اگه ماروبه قبله هم بیفتیم دست ازسر این کامپیوتر برنمیداریم)
خوب بحث جدید رو من دوباره راه می ندازم...................
بحث در مورد تکنیک احظار ادو تنسی اوروچیمارو هست............
یه کمی در مورد این تکنیک :
ادو تنسی یه تکنیک ممنوعه و غیر مجاز هستش اونم به خاطر شرایط اجرای تکنیک.............
اولین بار در انیمه در ناروتو بخش اول دیده شد وقتی که اوروچیمارو به هوکاگه سوم مبارزه می کنه و با تکنیک احظار هوکاگه اول و هوکاگه دوم رو میاره که با هوکاگه سوم مبارزه کنن..............
در حالت عادی برای احرای تکنیک احظار اول باید یه مقداری از خون خودتون رو به عنوان پیمان با احظار شونده تقسیم کنید مثل همون کاری که ناروتو کرد با اون بسته مهر های جیرایا و اثر هر 5 انگشتش رو به عنوان پیمان اونجا با خون خودش قرار داد .......حیوان احظار شونده هم باید با خون خودش پیمان رو تایید کنه ..مثل همون کاری که آخرش رئیس گاما با همون بسته مهر انجام داد .......
اما ادو تنسی :
در مورد تکنیک ادو تنسی باید یه انسان زنده ( دلیل ممنوعه بودن تکنیک ) رو به عنوان پیمان فدا کنیم و روح اون رو با شخصی که میخوایم احضار کنیم در دنیای مردگان عوض کنیم به طوری که روح شخصه فدا شده به دنای مردگان میره و روح شخص مورد نظر به بدن بدون روح انتقال داده میشه....( کاری که اروچیمارو با همون سه تای نینجای روستای صدا انجام داد همون هایی که توی جنگل به ساکورا حمله کردند و شینو هم یکی شون رو ناکار کرد شیکاماروهم دختره رو در مبارزه قبل از بخش نهایی.........)
در واقع به تعداد احضار شوندگان ما باید افراد زنده رو قربانی کنیم...........
حالا نکته اینجاست که کابوتو هم که قدرت های اوروچیمارو رو گرفته توی یه صحنه جلوی مادارا میاد و تکنیک احضار ادو تنسی رو به کار می بره و چند نفر رو احضار می کنه ........مثل ایتاپی ...پین..ویه سری افراد دیگه رو اما وقتی یکی رو احضار می کنه مادارا خیلی جا می خوره و طوری که قیافش نشون می ده از کابوتو و تکنیکش می ترسه...................
حالا کسی می تونه حدس بزنه اون شخص کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دلیل بگید نه همین جوری الکی.......
اما سوال دوم :
دلیل دشمنی اوروچیمارو با دهکده خودش و هوکاگه سوم چیه................کسی هم متوجه این موضوع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا کسی می تونه حدس بزنه اون شخص کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دلیل بگید نه همین جوری الکی.......
اما سوال دوم :
دلیل دشمنی اوروچیمارو با دهکده خودش و هوکاگه سوم چیه................کسی هم متوجه این موضوع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
1-به نظر من برادر مادارا بوده و یا احتمالا sage of the six paths و یا هوکاگه اول.احتمال دیگش هم اینه که مادارای اصلی رو احضار کرده چونکه عمر این مادارا زیاده و ادمهای خیلی کمی به اون سن میرسن احتمالش هست که مادارا در لحظات اخر مرگش پیش زتشو رفته و بهش گفته یه کلون از من بساز.البته همه اینها احتماله.
2-اوروچیمارو چون فکر میکرد که اون رو تحویل نگرفتن از دهکده دلگیر شد و به دشمنی با اون برخاست که اون هم به خاطر این بود که اون انتخاب شدن پدر ناروتو رو به عنوان هوکاگه چهارم رو قبول نداشت و فکر میکرد که بهتر از اونه.
در ضمن به نظر شما رانینگان میتونه genjetsu بزنه یا سوسانو رو به اجرا در بیاره؟میشه گفت رانینگان در حقیقت همون شارینگان هست؟با تشکر
خوب بحث جدید رو من دوباره راه می ندازم...................
جواب سوال اولو چون من فقط160 قسمت دیدم نمیتونم دقیق بگم فقط ازبچه ها شنیدم یکی اینکه اون مادارای اصلی بوده واینکه کسی که به عنوان توبی خودشو معرفی کرده شخص دیگه ای هست.دومین گزینه اینه که اون هکاگه اول باشه که ماداراروشکست داده بود ولی باتوجه به اینکه هکاگه سوم روح هکاگه اول و هکاگه دوم رو مهرکرد این گرینه واقعا بعیده!
به هرحال چون این سوال با توبی که مرموزترین شخصیت این انیمست مرتبطه واقعا جواب دادن بهش کار مشکلیه
اماسوال دومتون:اول اینکه اوروچیمارو به دلیل اینکه والدینش توجنگ کشته شدن درنهان از دنیای نینجاها متنفر بود.دوم اینکه به دلیل نادیده گرفته شدن توسط هکاگه سوم که اونو به عنوان هکاگه چهارم انتخاب نکرد کینه به دل گرفت وسوم اینکه بادیدن ضعفهای انسان تصمیم گرفت که فناناپذیر بشه وبه قیمت نابودی انسانهای فراوان این خواستش رو عملی کنه که بازهم توسط هکاگه سوم وکونوها مورد سرزنش قرار گرفتو طرد شد.
در زدن سوسانو که بعیده ولی اگه یادتون باشه توی صحنه مبارزه پین با کاکاشی یه لحظه ازگنجوتسو استفاده کرد.البته فکرکنم!شاید دوباره باید برم ببینمشدر ضمن به نظر شما رانینگان میتونه genjetsu بزنه یا سوسانو رو به اجرا در بیاره؟میشه گفت رانینگان در حقیقت همون شارینگان هست؟با!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)