گرافیکش با DMC 4 مقایسه میشد بهتر بودمن فکر نمیکنم این بازی نیاز به یکسیستم خیلی قوی داشته باشه
یعنی منظورم اینه که گرافیکش نباید از بازیهایی مثل Assassins creed بالاتر باشه![]()
گرافیکش با DMC 4 مقایسه میشد بهتر بودمن فکر نمیکنم این بازی نیاز به یکسیستم خیلی قوی داشته باشه
یعنی منظورم اینه که گرافیکش نباید از بازیهایی مثل Assassins creed بالاتر باشه![]()
بابا بچه ها که خیلی تعریف گرافیکش رو میکردند یعنی اینقدر گرافیکش افتضاحه؟؟؟
من كه تو 360 گرافيكشو ديدم خيلي خوب بود ام حرفمو پس ميگيرم يه سري8 بسه!
درسته خود کاپ کام اعلام کرده بود که حداقل 8800 میخواد و بافتها و تکسچر ها هم نسبت به نسخه کنسولی از شفافیت بهتری برخوردارن ما امیدواریم این جور باشه![]()
Resident Evil 5 Benchmark DEMO PC
[__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
(Ram:2*2G(4G
VGA:Geforse 8600 GTS 256m 128bit
MB:gigabyte 965p S3
HDD:320G
تاريخ دقيق عرضه براي PC مشخص شد :
امروز Capcom Europe اعلام كرد Resident Evil 5 در تاريخ 18 سپتامبر براي PC منتشر خواهد شد. البته اين تاريخ اعلام شده فعلا فقط براي مناطق اروپايي مي باشد. نسخه ی PC اين عنوان به صورت يك "Ultimate Package" از طرف Capcom عرضه خواهد شد كه از تكنولوژي Nvidia’s GeForce 3D Vision پشتيباني خواهد كرد. در اين نسخه لباس هاي جديدي نيز براي كاركتر هاي بازي طراحي شده
شما کجا همچین چیزی دیدی ؟
تقریبا هر بازی جدیدی که میخواد برای PC بیاد(FAR CRY 2 و...) همه میگن برای اجرا حداقل کارت 8800 میخواد !
به احتنال زیاد سیستم آنچنان بالایی نمیخواد
مثل CPU دو هسته ای و یک گیگ رم(XP) ___ کارت 7800 GT به بالا
Last edited by Abolfazl3007; 18-07-2009 at 21:46.
بذارید خیال همه رو راحت کنم .
تا حالا روی 360 بازی با گرافیک evil 5 بازی نکردم ...
مطمئن باشید که از این بازیهایی که میگید گرافیک بالاتر می خواد .
حداقل سیستم یه همچین چیزی باید باشه
ram 1.5g for xp 2.5g for vista
vga 8600 gt
cpu dual core 2.3
کسایی که بالای این سیستم رو دارن احتمالا بتونن بازی کنن ...
نه بابا کی گفت گرافیکش افتضاحه !بابا بچه ها که خیلی تعریف گرافیکش رو میکردند یعنی اینقدر گرافیکش افتضاحه؟؟؟
منظورم این بود که همه بازیهای کپکام حال و حوای گرافیکشون یکیه ! چون شرکت سازنده هر دو شون CAPCOM بود از نظر سیستم مورد نیاز گفتم !
ولی در کل گرافیک Devil May Cry 4 هم که اینقدرا افتضاح نبود که !
بگذریم ........
نه شما هم بد گرفتی!!
بابا dmc4 که half 3d بود واز نظر مقایسه اصلا نمیشه با بازیهای full 3d مقایسه کرد
نکنه اینم نیمه سه بعدیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)