تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 211 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آره . خوب شد بحث و كشونديد به اينجا عزيزم . بعد باخته ديشب من داشتم مقايسه ميكردم . ديدم واقعا بارسا پر ستارست . چرا تيم ما اين كارو نميكنه؟ هميشه سر الكس ميخواد بازيكن بسازه اما تيماي ديگه ميرن بازيكناي بزرگ ميخرن .

اگه بارسا بخواد سال بعد هم اينطوري بازي كنه و ما هم بازيكني نخريم بازم ......
    علت موفقیت تیمی مثل منچستر همین خرج نکردنهای الکیه .
    هماهنگی بازیکنا به خاطر کار کردن زیادشون با همه .
    بارسا و منچستر جفتشون دو ساله که حداقل تیمشون بدون تغییر مونده .
    بارسا آلوز رو خرید . منچستر برباتف رو . ( شاخ هاشون)

همین منچستر پارسال با همین بازیکنا تونست بارسا رو ببره .
    راستی بارسا هم نصف ستاره هاش مال آکادمی جوانانشه . هماهنگی و ساخت بازیکن درست حسابی رو این دو تا تیم معنی میکنن .
    مگه ریاله که هر سال 11 تا بازیکن بخره آخرش هم هیچی نشه !

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظرم قبل از اینکه ستاره ها بخوان قدرت یه تیمو نشون بدن، این سرمربیه که به تیم قدرت میبخشه، نمونش هم همین فلیکس ماگات که امسال با بازیکنان گمنامش وولفسبورگ رو قهرمان بوندس لیگا کرد.
    بارسا پارسال هم پر از ستاره بود ولی بدست منچستر حذف شد.
    لیگ قهرمانان تورنمنت خیلی سختیه و هر چند تعیین کننده است،ولی نمیشه فقط بر اساس اون راجع به تیمها قضاوت کرد، تیمهایی که حداقل به مرحله یک هشتم نهایی رسیده ان، سطح بالایی دارن و منچستر هم معمولا خیلی کم پیش میاد که در یک هشتم حذف بشه و به مراحل بالای این جام صعود میکنه.
    کیفیت حضور منچستر در لیگ قهرمانان در سالهای اخیر به مراتب بهتر از بارسلونا بوده.
    از دید من محک اصلی برای تعیین قوت یک تیم، عملکرد اون تیم در لیگ داخلی خودشه که یک رقابت صد درصد متکی بر تواناییهای یک تیمه و دیگه به شانس و عوامل دیگه ای که توی مسابقات حذفی اتفاق میفته بستگی نداره.
    همینکه منچستر با وجود سه رقیب فرا قدرتمند! تونسته سه سال متوالی قهرمان لیگ برتر بشه ، در مقایسه با عملکرد بارسا در سه سال اخیر نشون میده که تواناییهای منچستر بیشتره.ضمنا این فصل هم که بارسا اونجوری قهرمان لالیگا شد، اصلی ترین رقیبش ، رئال مادرید دچار مشکلات داخلی زیاد و در نتیجه عدم عملکرد موفقیت آمیز بود، وگرنه اگه فصل خوب رئال بود بعید بود بارسا بتونه اینجوری قهرمان بشه.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

در طی سالیان دراز سر الکس ثابت کرده که تیمش تنها به یک یا چند بازیکن خاص متکی نیست و هر وقت اراده کنه میتونه ستاره ای رو خاموش و ستاره دیگه ای رو به جاش روشن کنه.
    يعني چه بلايي سر منچسترمون مياد ؟ كريس چي ميشه؟

حيف ...

كريس بره من كه دق ميكنم . آخ حاجي ديشب حال كردم با اون تنه كه به پويول زد . پويوله رفت قاطي باقاليا :دي
    تو این 23 ساله مگه بلایی سر منچستر اومده
    فرگوسن حالا حالاها تو منچستر موفق خواهد بود کریس هم میمونه و با رفتن به رئال خودش خراب نمیکنه

بابا چه خبره ؟؟ شما واقعآ دارين منچستر رو با بارسلون مقايسه مي كنين؟
    هميشه يادتون باشه ::
    بهترين تيم اونيه كه با تداوم باشه
    كم تر افت وخيز تو كارش باشه
    و پيروزيهاش مداوم باشه
    و خيلي فاكنورهاي ديگه ...
    آره بارسا امسال عالي بود ولي منچستر رو ببنيد با يه مربي 23 سال دوارم اورده و تا دلتون بخواد كاپ ومدال گرفته حالا يه نگا به گذشته بارسا بندازين ، براي مثال فصل پيش، پس گذشته رو ببين و آينده رو حدس بزنيد .
    فكر كردين حالا با يه شكست خبري شده ؟؟ و فرگسن ميره كنار؟؟ مگه هميشه ما بايد اول باشيم ، توي ليگي كه آرسنال و ليورپول و چلسي و منچستر داخلشن ، 3 بار متوالي قهرمان شدن ، فكر كردين كار ساده اي هست؟
    بارسا تو ليگي كه يك تيم خوبش هم [به جز خودش ] يعني رئال خيلي كه ضعيف شده بود، داشت امسال بازي مي كرد و معلومه كه خيلي زحمت نكشيده و همه ي بازيكناش تازه نفسن و دارن در مقابل تيم بازي مي كنن كه همزمان تو 4 جام بوده :: اتحاديه ، حذفي ، ليگ برتر و جام قهرمانان باشگاههاي اروپا !
    حالا خودتون قضاوت كنين!
    Last edited by Elendil1; 28-05-2009 at 21:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازیکن ساز ترین تیم بارسلوناست....
    واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد این تو پست بعدی گفتی
    کل پستت از روی تعصب بود.
    همه دنیا اعتقاد دارن که آرسنال و منچستر تو ستاره معرفی کردن به فوتبال حرف اول میزنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی تکل اسکولز هم خیلی جالب بود برام و بعد از اون تکل کلی آروم شدم
    نشون از تعصبش به تیم میداد کلا با اسکولز خیلی حال میکنم با اون جثه کوچیکش اصلا کم نمیاره

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بازیکن ساز ترین تیم بارسلوناست....
    100 در صد تاييد ميشه :: آنري و دنيل آلوز كه از كوچيكي با گوارديلا گل فني ميزدن. و مسي هم از تو شيكم گوارديدلا در اوردن . و بقيه هم كه حوصله ندارم بگم ، همش ساخته و پرداخته ي همين باشگاست!!

کل پستت از روی تعصب بود. این بارسلونایی که من دیدم اگه تو لیگ انگلیس هم بازی میکرد قهرمانیش 100درصد بود.
    در ضمن فعلا که منچستر هم 3 بار بیشتر قهرمان اروپا نشده که شما این همه ادعا دارید. پرافتخارترین تیم اروپا یعنی رئال مادرید رو هم که بارسا 6 تایی کرد... اصلا این حرف تو کث من نمیره که اگر فلان تیم خوب بود ال میشد. مگه منچستر امسال بد بود ؟ اما دیشب دیدی که چطور اسیر بارسلونا شده بود. در کل این فصل هیچ تیمی قدرت مقابله با بارسا رو نداشت.
    جدآ ، متاليكا با اين كه استقلالي هستي ولي همه تو رو ميشناسن
    بازي با چلسي نمونش رو به طور واضح ديديم
    منچستر 3 بار قهرمان شده، 2 بارش فقط با فرگوسن بود::
    1968 منچستر يونايتد انگليس
    1999 منچستر يونايتد انگليس
    2008 منچستر يونايتد انگليس
    شما امسال شديد 3 بار خودتون رو كشتين!
    عزيز ما داريم درباره ي امسال بحث مي كنيم نه 100 سال پيش كه رئال بهترين بود
    برد ديشب بارسايي ها فقط به خاطر اين بود كه نفس كم نياوردن چون تو ضعيفترين ليگ بروپا بازي مي كردن[منظورم اينه كه امسال خيلي ضعيف بود]
    Last edited by Elendil1; 28-05-2009 at 21:50.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این بحثا همه به کنار،... من منچستر یونایتدو دوست دارم، معلومه که ازش تعریف میکنم!
    اما به موندن یا رفتن رونالدو اهمیت نمیدم.
    فقط ای کاش...
    ...ای کاش فرناندو تورس توی اولد ترافورد بود.
    حیفه که یه همچین بازیکنی تو ترکیب "دشمن منچستر" باشه.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بازم منچستر . دمه همه منچستري ها گرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تورس خوبه ولی فکر نمی کنم احتیاجی بهش داشته باشیم.بازیکنای خودمون به مراتب بهتر کار کردند.

آمار گلزن ها(در کل)
    منچستر:

لیورپول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر ریبری و ریم بنزما میتونن به تیم خیلی کمک کنن
    برباتوف خیلی این آخریا ضعیف کار کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •