تونى: دوست دارم ليگ قهرمانان را فتح كنم
تقريباً يك سال و نيم از حضور لوكا تونى در مونيخ مى گذرد. اين مهاجم ملى پوش ايتاليايى در گفت و گو با يكى از روزنامه هاى كشورش اعتراف كرد كه در طول مدت حضورش در مونيخ به هيچ عنوان اين احساس را نداشته كه در يك كشور خارجى زندگى مى كند. او در مونيخ مثل خانه خود احساس راحتى مى كند. در ادامه شما را به خواندن بخش كوتاهى از مصاحبه مهاجم بلندقامت بايرن مونيخ دعوت مى كنيم:
• حدود يك سال و نيم از حضورتان در مونيخ مى گذرد به زندگى در آلمان عادت كرده ايد؟
- كاملاً. باور كنيد فقط هفته اول برايم سخت گذشت. بعد از يك هفته اصلاً اين احساس را نمى كردم كه در آلمان زندگى مى كنم. در مونيخ مثل خانه خودم احساس راحتى مى كنم. همه چيز عالى است.
• پس از حضور در آلمان و باشگاه بايرن راضى هستيد؟
- صددرصد. مسئولان بايرن و هواداران اين تيم به من لطف دارند. من از زمان آمدنم به مونيخ تا حالا فقط از آنها خوبى ديده ام. هيچ وقت فراموش نمى كنم كه مسئولان بايرن پس از مصدوميتم چطور از من حمايت كردند. آنها براى بهبودى ام از هيچ تلاشى دريغ نكردند. اميدوارم با عملكرد خوب خود بتوانم لطف آنها را جبران كنم.
• از عملكرد خودتان راضى هستيد؟
- بله. در ۶۳ بازى كه براى بايرن انجام داده ام ۴۹ گل را براى اين تيم به ثمر رسانده ام. در طول يك سال و نيم اين نمى تواند كارنامه چندان بدى باشد.
• سال ۲۰۰۸ به پايان رسيد. شيرين ترين خاطره شما در سال ۲۰۰۸ چيست؟
- قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا. كسب اين عنوان در اولين سال حضورم در آلمان برايم بسيار شيرين بود. اميدوارم اين فصل هم بتوانم قهرمانى در بوندس ليگا را تجربه كنم.
• تلخ ترين خاطره؟
- حذف از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا. ما در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ اصلاً عملكرد خوبى نداشتيم. درست است كه در آن بازى ها از گروهمان صعود كرديم و تا مراحل حذفى پيش رفتيم اما در پايان هيچ يك از بازيكنان ايتاليا از عملكرد خود راضى نبودند.
• هدف شما در سال ۲۰۰۹ چيست؟
- قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا. دوست دارم با بايرن اين عنوان را كسب كنم. براى رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را خواهم كرد.
• به حضور در تيم ملى ايتاليا فكر مى كنيد؟
- بله. هنوز از تيم ملى خداحافظى نكرده ام. دوست دارم در جام جهانى،۲۰۱۰ تيم ملى كشورم را همراهى كنم. در جام جهانى مى توانيم باز هم بر فراز قله فوتبال جهان بايستيم.
• معتقديد ايتاليا باز هم مى تواند قهرمان جام جهانى شود؟
- چرا كه نه. ليپى مربى بسيار بزرگى است. او مى داند كه چطور تيم ملى ايتاليا را براى حضورى قدرتمند در جام جهانى آماده كند. ما با اين مربى خوب و بازيكنان آماده، اميدواريم كه يك بار ديگر قهرمان جهان شويم.
• سؤال آخر. با بايرن از دنياى فوتبال خداحافظى خواهيد كرد؟
- تا پايان قراردادم در مونيخ خواهم ماند اما هر فوتباليستى دوست دارد در كشور خود با فوتبال خداحافظى كند. من هم همين تصميم را دارم.