تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 291 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تونى: دوست دارم ليگ قهرمانان را فتح كنم

تقريباً يك سال و نيم از حضور لوكا تونى در مونيخ مى گذرد. اين مهاجم ملى پوش ايتاليايى در گفت و گو با يكى از روزنامه هاى كشورش اعتراف كرد كه در طول مدت حضورش در مونيخ به هيچ عنوان اين احساس را نداشته كه در يك كشور خارجى زندگى مى كند. او در مونيخ مثل خانه خود احساس راحتى مى كند. در ادامه شما را به خواندن بخش كوتاهى از مصاحبه مهاجم بلندقامت بايرن مونيخ دعوت مى كنيم:

• حدود يك سال و نيم از حضورتان در مونيخ مى گذرد به زندگى در آلمان عادت كرده ايد؟

- كاملاً. باور كنيد فقط هفته اول برايم سخت گذشت. بعد از يك هفته اصلاً اين احساس را نمى كردم كه در آلمان زندگى مى كنم. در مونيخ مثل خانه خودم احساس راحتى مى كنم. همه چيز عالى است.

• پس از حضور در آلمان و باشگاه بايرن راضى هستيد؟

- صددرصد. مسئولان بايرن و هواداران اين تيم به من لطف دارند. من از زمان آمدنم به مونيخ تا حالا فقط از آنها خوبى ديده ام. هيچ وقت فراموش نمى كنم كه مسئولان بايرن پس از مصدوميتم چطور از من حمايت كردند. آنها براى بهبودى ام از هيچ تلاشى دريغ نكردند. اميدوارم با عملكرد خوب خود بتوانم لطف آنها را جبران كنم.

• از عملكرد خودتان راضى هستيد؟

- بله. در ۶۳ بازى كه براى بايرن انجام داده ام ۴۹ گل را براى اين تيم به ثمر رسانده ام. در طول يك سال و نيم اين نمى تواند كارنامه چندان بدى باشد.

• سال ۲۰۰۸ به پايان رسيد. شيرين ترين خاطره شما در سال ۲۰۰۸ چيست؟

- قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا. كسب اين عنوان در اولين سال حضورم در آلمان برايم بسيار شيرين بود. اميدوارم اين فصل هم بتوانم قهرمانى در بوندس ليگا را تجربه كنم.

• تلخ ترين خاطره؟

- حذف از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا. ما در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ اصلاً عملكرد خوبى نداشتيم. درست است كه در آن بازى ها از گروهمان صعود كرديم و تا مراحل حذفى پيش رفتيم اما در پايان هيچ يك از بازيكنان ايتاليا از عملكرد خود راضى نبودند.

• هدف شما در سال ۲۰۰۹ چيست؟

- قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا. دوست دارم با بايرن اين عنوان را كسب كنم. براى رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را خواهم كرد.

• به حضور در تيم ملى ايتاليا فكر مى كنيد؟

- بله. هنوز از تيم ملى خداحافظى نكرده ام. دوست دارم در جام جهانى،۲۰۱۰ تيم ملى كشورم را همراهى كنم. در جام جهانى مى توانيم باز هم بر فراز قله فوتبال جهان بايستيم.

• معتقديد ايتاليا باز هم مى تواند قهرمان جام جهانى شود؟

- چرا كه نه. ليپى مربى بسيار بزرگى است. او مى داند كه چطور تيم ملى ايتاليا را براى حضورى قدرتمند در جام جهانى آماده كند. ما با اين مربى خوب و بازيكنان آماده، اميدواريم كه يك بار ديگر قهرمان جهان شويم.

• سؤال آخر. با بايرن از دنياى فوتبال خداحافظى خواهيد كرد؟

- تا پايان قراردادم در مونيخ خواهم ماند اما هر فوتباليستى دوست دارد در كشور خود با فوتبال خداحافظى كند. من هم همين تصميم را دارم.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به مدت 10روز بايرن مونيخ در دوبي اردو مي زند

خبرگزاري فارس: مدافع عنوان قهرماني رقابت هاي دسته اول فوتبال آلمان(بوندس ليگا) به منظور برگزاري اردوي تداركاتي 10 روزه راهي دوبي مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه زوددويچه سايتونگ، تيم بايرن مونيخ كه از عصر امروز تمرينات خود را از سرخواهد گرفت، در اولين ساعت بامداد روز شنبه (فردا) به اردوي دوبي خواهد رسيد و در اين شهر به مدت 10 روز اردوي آماده سازي برپا خواهد كرد.
    بايرني ها در اين اردو تنها يك ديدار تداركاتي با الجزيره انجام خواهند داد.
    تيم بايرن مونيخ در پايان دور رفت بوندس ليگا پس از تيم هوفن هايم در مكان دوم جدول قرار گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولاف تون: ريبري در كلاس جهاني است

خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم ملي آلمان گفت: فرانك ريبري بازيكني بزرگ و در حد استاندارد جهاني است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه تلويزوني ورزش آلمان (DSF)، اولاف تون اظهار داشت:‌ من بازي‌هاي زيادي از بايرن مونيخ را تماشا كردم. فكر مي‌كنم فرانك ريبري در تمام پيروزي‌ها، نقش زيادي براي اين تيم داشت.
    تون افزود: ريبري با استفاده از تكنيك برتر خود،‌ به بايرن كمك شاياني كرد. او نشان داد بازيكني در رديف بزرگان فوتبال دنياست.
    هافبك اسبق بايرن مونيخ عنوان كرد: چنانچه شعاع حركتي ريبري در بايرن بيشتر شود، بازي‌هاي بهتري را از وي خواهيم ديد.
    تون در رقابت هاي جام جهاني 1990 ايتاليا تيم آلمان را همراهي كرد و در كسب عنوان قهرماني جهان سهيم شد. وي به عنوان كارشناس با شبكه هاي تلويزيوني همكاري مي كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رئال بايد 60 ميليون يورو برای ریبری بپردازد
    فرانك ريبري به تازگي در گفت‌وگويي به شدت از رئال مادريد تعريف كرده بود. اكنون نوبت به كهكشاني‌ها‌ رسيد تا علاقه‌مندي‌شان به اين بازيكن فرانسوي را اعلام كنند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علاقه‌مندي سران رئال به بهترين بازيكن سال 2008 بوندسليگا در حالي است كه به گفته‌ي مدير برنامه‌هاي اين بازيكن مسلمان خريد او براي مادريدي‌ها 60 ميليون يورو هزينه دربرخواهد داشت.
    آلن ميگالاچيو و ژان پيربرنه مديران برنامه‌ي ريبري به تازگي از اين رقم بالا ياد كرده بودند. رئال مادريد كه خواهان خريد سرخيو آگرو مهاجم آرژانتيني تيم همشهري يعني آتلتيكومادريد نيز شده است، ناچار است براي او هم 55 ميليون يورو بپردازد. براساس قراردادي كه ميان آگروه و باشگاه آتلتيكو به امضا رسيده است، اين بازيكن تنها در ازاي پرداخت 55 ميليون يورو مي‌تواند راهي باشگاه ديگري بشود. رامون كالدرون، رييس باشگاه رئال مادريد در شروع سال جديد ميلادي به راديو ماركا گفت: «دوست داريم دو بازيكن جديد را به خدمت بگيريم.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با هوفن ‌هايم به تيم ملی برمیگردم
    دروازه‌بان جديد تيم هوفن هايم آلمان گفت: با حضور در هوفن هايم بار ديگر به تيم ملي آلمان خواهم رسيد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، تيمو هيلده براند، ‌يك روز قبل از شروع تمرينات تيم هوفن هايم، اظهار داشت: وقتي با پيشنهاد هوفن هايم روبرو شدم، ابتدا موقعيت اين تيم را بررسي كردم. زيرا مي‌خواستم بار ديگر موقعيت از دست رفته خود را در تيم ملي به دست آورم.
    وي افزود: فكر مي‌كنم حضور در تيم والنسيا، تصميم نادرستي بود كه باعث دور شدن من از تيم ملي شد.
    هيلده براند كه در پايان دور رفت فصل باشگاهي اروپا، از تيم والنسيا اسپانيا جدا شد، با هوفن هايم قرارداد منعقد كرده است.
    اين سنگربان 28 ساله كه تا قبل از حضور در اسپانيا بعنوان سنگربان شماره دو تيم آلمان محسوب مي شد، به علت نيمكت نشيني، ‌موقعيت خود را نزد ژرمن ها از دست داد. وي با بازگشت به بوندس ليگا مي كوشد مجددا به تيم ملي راه يابد.
    هيلده براند سابقه انجام 7 بازي ملي را دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نقش زنان در رونق بازار فوتبال آلمان

به نظر هارتمود زاسترو، رئيس هيات مديره ي دفتر پژوهش بازاريابي "ورزش و بازار" در آلمان، زنان هستند که باعث رونق بازار به اصلاح مردانه‌ي فوتبال شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آمار نشان مي‌دهد که تعداد زنان طرفدار فوتبال در مقايسه با شروع سال‌هاي دهه نود، در ظرف تقريبا بيست سال گذشته، بيش از دو برابر شده ‌است. بر اساس تحقيقات انجام شده در حال حاضر طرفداران زن فوتبال، به دوازده ميليون و پانصد هزار نفر مي‌رسد. در سال 1991 اين تعداد حدود پنج ميليون و نهصدهزار زن بود.

زاسترو مي‌گويد، در حال حاضر تقريبا يک چهارم تماشاچي‌هاي فوتبال ليگ اول باشگاه‌هاي آلمان را زنان تشکيل مي‌دهند. 13 سال پيش تعداد زنان تماشاچي در ورزشگاه‌هاي فوتبال حدود ده درصد بود. در دوره ي بازي‌هاي فوتبال سال‌هاي 2008-2007 سهم تماشاچي‌هاي زن به 23 درصد رسيد. به نظر زاسترو، نيروي اقتصادي هواداران زن فوتبال، خيلي دست کم گرفته مي‌شود.

صد ميليون يورو درآمد از زنان
    به نظر رئيس هيات مديره دفتر پژوهش بازاريابي "ورزش و بازار"، باشگاه‌هاي فوتبال ليگ يک آلمان در دور گذشته بازي‌ها بيش از صد ميليون يورو از درآمد خود را از دختران و زنان تماشاچي بدست آوردند. اين رقم شامل پول بليت، خوراکي، نوشابه و ساير هزينه‌هاست.

امروزه زنان فاکتور اقتصادي مهمي در بازار ورزش فوتبال آلمان هستند. زاسترو به عنوان مدير بازاريابي از وسايل ارتباط جمعي شکايت مي‌کند و مي‌گويد، «پس کجا هستند برنامه‌هاي تلويزيوني که براي هواداران زن فوتبال تهيه شده‌اند؟»
    بنا به پژوهش دفتر بازاريابي ‌"ورزش و بازار"، در فوتبال جام ملت‌هاي اروپا که تابستان گذشته برگزار ‌شد، تعداد تماشاچي‌هاي زن که از طريق تلويزيون مسابقات فوتبال تيم ملي مردان آلمان را دنبال کردند، حتي از مردان تماشاچي بيشتر بوده‌ است. زاسترو معتقد است که در شرايط حاضر رشد بازار فوتبال در آلمان تنها از طريق زنان امکان‌پذير است و شوق به ديدار بازي‌ها در دختران و پسران جوان به يک اندازه است.

تقسيم‌بندي سنتي مصداق ندارد

حال کارشناسان بازاريابي در پي يافتن روش‌هاي جديد براي جلب بيشتر مشتري‌هاي زن و مرد بازار فوتبال‌اند. اين موضوع چنين مدلل شده که «بازار فوتبال مطمئن‌تر و اجتماعي‌تر شده و تقسيم بندي سنتي که پسرها فوتبال و دخترها عرسک‌بازي مي‌کنند، ديگر مصداق ندارد.»

معمولا گفته مي‌شود که علاقمندان به ورزشکارها هم مانند شيفتگان هنرپيشه‌ها و خواننده‌ها، فقط به ستاره‌هاي فوتبال مثل کريستيانو رونالدو و يا ديويد بکهام توجه مي‌کنند، اما به نظر مي‌آيد که اغلب زنان آلماني درست مثل خيلي از مردان، نه فقط ستاره‌ها، بلکه مجموع بازي‌هاي فوتبال را مورد توجه قرار مي‌دهند.

به نظر زاسترو، مدير بازاريابي فوتبال، بازي‌هاي جام جهاني فوتبال زنان 2011 در آلمان، شانس بزرگي براي ارتقاء محبوبيت بازي‌هاي باشگاهي ليگ فوتبال زنان در اين کشور‌، تا حد ليگ مردان است.

افزايش شمار زنان در باشگاه‌هاي فوتبال

فدراسيون فوتبال آلمان از چند سال پيش متوجه اين موضوع است که توجه به فوتبال زنان هم در جامعه افزايش يافته است. تعداد اعضاي زن باشگاه‌هاي فوتبال از 14 سال پيش تاکنون تقريبا دو برابر شده است. در سال 1994 تعداد اعضاي زن فدراسيون فوتبال آلمان نزديک به ششصد هزار نفر از مجموع پنج ميليون و پانصدهزار نفر بود. اين تعداد در حال حاضر به بيش از يک ميليون زن در مجموع شش ميليون ونيم عضو اين فدراسيون است.

به نوشته ي پايگاه اينترنتي "دويچه وله"، هانه لوره راتسبرگ، معاون فدراسيون فوتبال آلمان و مسئول بخش فوتبال زنان در اين فدراسيون، به بازي‌هاي جام جهاني فوتبال زنان 2011 آلمان با خوشبيني زيادي مي‌نگرد. او مي‌گويد، «من مطمئنم که با اين بازي‌ها علاقمندان به فوتبال زنان باز هم بيشتر خواهند شد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولیچ با بایرن به توافق رسید

باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد ایویکا اولیچ بازیکن 29 ساله هامبورگ را با قراردادی 3 ساله و به ارزش 5/4 میلیون یورو در هرفصل به خدمت گرفته است این انتقال تابستان آینده رسمی خواهد شدشایان ذکر است این انتخاب اولیچ بنا به توصیه همسر وی انجام شده.همسر اولیچ گفته است برای راضی کردن اولیچ به ماندن در آلمان رنج زیادی کشیده ام.

به نقل از كانون هواداران بايرن مونيخ در ايران

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این خبر آخرو خیلی درشت نوشتی واسه خوندنش 2 متر از مانیتور فاصله گرفتم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتفاقا خوبه كه!
    اين خبرهاي ريز چشم ادم رو اذيت ميكنه.
    Last edited by franch; 04-01-2009 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شوستر: تا تابستان سال آينده استراحت مي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم رئال مادريد گفت: تا تابستان آينده استراحت مي كنم و بعد به كارم در عرصه مربيگري ادامه خواهم داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا، برند شوستر اظهار داشت: مقصد بعدي من مشخص نيست. اكنون در حال استراحت و تجديد قوا هستم تا بتوانم با انرژي زيادي كار كنم.
    شوستر كه چندي پيش از سرمربيگري تيم رئال مادريد كنار گذاشته شد،‌ افزود: قرار نيست تيم بعدي من باز هم اسپانيايي باشد. به بهترين پيشنهادي كه به دستم برسد،‌ جواب مثبت مي دهم.
    اين مربي آلماني در مورد شرايط كار در رئال مادريد بيان كرد: در رئال هر كاري كه تصور مي كردم صحيح است،‌ انجام دادم. بنابر اين احتمال دارد برخي متوجه اقداماتي كه انجام دادم، نشوند.
    شوستر ادامه داد: من يك آلماني هستم كه به اصول فوتبال كشورم اعتقاد دارم و در اسپانيا نيز براي خود اعتباري خاص دارم. گمان نكنم لازم باشد خودم را تغيير دهم.
    وي تاكيد كرد: هيچ چيز در رئال مرا بيشتر از آن دسته از مطبوعات احساسي آزار نداد. نشرياتي كه حتي در صورت كسب عنوان نيز با تمام وجود به من حمله كردند.
    شوستر 49 ساله هم اكنون در ويلا خود در حومه مادريد بسر مي برد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •